Lainatarjous
Lainan suuruus
Laina-aika

*Lainan kuukausierän arvio: 0 €/kk

*Esimerkki lainakustannuksista: Nimelliskorko 0%, Todellinen vuosikorko (APR) 0%, Tilinhoitomaksut 0€. Aloitus- ja kuukausikulut 0€, Korkokulut 0€, Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 0€. Tarjottava laina-aika voi olla 1 - 15 vuoden välillä, tarjottava summa 500 – 60 000 € välillä ja nimelliskorko 4,5% - 20%.

Pankit kilpailuttamalla löydät parhaat lainatarjoukset

Kilpailuta ja pyydä lainatarjous jopa 25 pankilta ja luotonmyöntäjältä palvelumme avulla

Verkossa toimivien pankkien ja lainanmyöntäjien määrä on viime vuosien aikana kasvanut niin runsaasti, ettei hakijan näkökulmasta katsottuna lainatarjousten vaihtoehdoissa ole pulaa. Parhainta lainatarjousta etsiessäsi sinun ei onneksi tarvitse ottaa erikseen yhteyttä jokaiseen pankkiin, sillä voit hoitaa vertailun helposti yhdellä hakemuksella.

Rahalaitos on kotimainen lainankilpailutuspalvelu, jonka kautta saat muutamassa minuutissa pyydettyä lainatarjoukset yli 25 pankilta ja luotonmyöntäjältä. Lainapalvelumme vertailee 500 - 70 000 euron vakuudettomia lainoja, joiden takaisinmaksuajan voit valita 1-15 vuoden väliltä. Palvelumme käyttö on aina maksutonta, sillä palkkiomme saamme pankeilta ja luotonmyöntäjiltä.

Lainatarjousten kilpailutus ja vertailu ei myöskään sido sinua mihinkään, eli voit riskittä tarkistaa oman korkotasosi ja tehdä sen jälkeen päätöksen siitä, onko sinun kannattavaa hyväksyä lainatarjous.

Lainatarjousten kilpailutuksen hyödyt näkyvät lompakossa

Netissä toimivien pankkien ja luotonmyöntäjien lainatarjousten ehdoissa ja koroissa voi olla hyvinkin suuria eroja keskenään. Suuremmista lainasummista puhuttaessa jo hyvinkin pieni ero korossa voi tarkoittaa rahaksi muutettuna useita satoja euroja.

Lainankilpailutuspalveluamme käyttämällä sinun ei tarvitse itse arvailla halvinta korkoa tarjoavaa pankkia, vaan saat pyydettyä henkilökohtaiset lainatarjoukset samalla kertaa jopa yli 25 pankilta ja luotonmyöntäjältä.

Oma Rahalaitos -palvelussa pääset katsomaan kaikki saamasi lainatarjoukset ja vaihtoehtojen joukosta näet helposti, mikä laina on itsellesi se kaikkein edullisin. Samalla säästät tuntikaupalla aikaasi, kun et joudu pyytämään tarjouksia erikseen useista eri paikoista.

Luonnollisesti myös lainan saaminen on todennäköisempää, kun hyödynnät lainapalveluamme vertailusi apuna. Lainanhakijoille asetetut ehdot vaihtelevat aina jonkin verran, ja kaikki pankit eivät välttämättä tee sinulle lainatarjousta. Isosta joukosta löydät todennäköisimmin sellaisen pankin tai rahoituslaitoksen, joka on valmis lainaamaan sinulle haluamasi summan.

Lainan suuruus
Laina-aika

*Lainan kuukausierän arvio: 0 €/kk

*Esimerkki lainakustannuksista: Nimelliskorko 0%, Todellinen vuosikorko (APR) 0%, Tilinhoitomaksut 0€. Aloitus- ja kuukausikulut 0€, Korkokulut 0€, Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 0€. Tarjottava laina-aika voi olla 1 - 15 vuoden välillä, tarjottava summa 500 – 60 000 € välillä ja nimelliskorko 4,5% - 20%.

Et tarvitse vakuuksia tai takaajia käyttääksesi lainapalveluamme

Kaikkien yhteistyökumppaniemme tarjoamat lainat ovat vakuudettomia, eli sinulta ei vaadita omaisuusvakuutta lainan takaisinmaksun pantiksi. Et myöskään tarvitse toista henkilöä takaamaan lainaasi.

Lainapalveluamme voit käyttää, jos olet iältäsi vähintään 20-vuotias ja sinulla on yli 600 euron säännölliset kuukausipalkka- tai eläketulot. Luottotietojesi on myös oltava kunnossa, jotta voit saada hyväksytyn lainapäätöksen.

Millainen korko lainatarjouksiin voi Rahalaitoksen kautta järjestyä?

Rahalaitos ei voi vaikuttaa pankkien ja rahoitusyhtiöiden sinulle tarjoamiin korkoihin ja lainaehtoihin, vaan jokainen luotonmyöntäjä tekee päätökset itsenäisesti. Hyvät säännölliset tulot sekä moitteeton maksuhistoria ovat positiivisia signaaleja jokaisen lainanmyöntäjän suuntaan.

Lainapalvelumme kautta haettujen lainojen todellinen vuosikorko – eli kaikki lainasta aiheutuvat kulut huomioiva korko – on alimmillaan 4,5 prosenttia. Oma korkotasosi määrittyy lainahakemuksessa ilmoittamiesi tietojen, kuten tekemäsi tulo- ja menoarvion perusteella.

Myös lainan takaisinmaksuaika vaikuttaa korkoon. Mitä pidemmän laina-ajan otat, sen pienempi on korkoprosentti. Tämä tuo kuitenkin pitkässä juoksussa enemmän maksettavaa, sillä takaisinmaksukuukausien lisääntyessä maksat myös enemmän tilinhoitomaksuja.

Jos olet käyttämässä lainaa yhteiseen hankintaan esimerkiksi puolisosi kanssa, voitte hakea lainaa yhdessä. Yhteishakijan kanssa haetun lainan korko on pääsääntöisesti aina hieman matalampi, koska takaisinmaksusta on vastuussa kaksi henkilöä. Tämä pienentää lainaa myöntävän pankin luottoriskiä.

Näin lainapalvelu toimii käytännössä – täytä hakemus vain muutamassa minuutissa

Lainan hakeminen onnistuu kokonaisuudessaan verkossa ja nopeimmillaan se vie aikaasi vain muutaman minuutin. Pääset alkuun, kun täytät yhteystietosi sekä hakemasi lainasumman ja -ajan sivuiltamme löytyvään lainahakemukseen.

Hakemuksen täyttämisen jälkeen saat välittömästi tiedon siitä, voidaanko sinulle myöntää lainaa. Jos vastaus on kyllä, alat vastaanottamaan eri pankkien ja luotonmyöntäjien lainatarjouksia ja voit vertailla niitä kätevästi Oma Rahalaitos -sivujen kautta.

Oma Rahalaitos -palveluun pystyt kirjautumaan verkkosivujemme kautta salasanalla, jonka lähetämme sinulle sähköpostilla ja tekstiviestillä. Palvelusta löydät myös ohjeet lainan nostamiseen, jos päätät hyväksyä jonkin saamistasi tarjouksista.

Lainapalvelumme on vuodesta 2011 alkaen auttanut jo kymmeniä tuhansia suomalaisia vertailemaan netistä haettavia lainoja helposti, nopeasti ja luotettavasti. Täytä siis hakemus nyt ja löydä omiin tarpeisiisi soveltuva laina jo tänään.

Yksi hakemus, monta tarjousta

Rahalaitos

Kuka voi hakea lainaa Rahalaitokselta?

Ikä:

Sinun tulee olla vähintään 20-vuotias.

Tulot:

Sinulla tulee olla yli 600 € kuukausitulot.

Haettava lainamäärä:

Voit hakea kauttamme lainaa 500 €:sta aina 60 000 € asti.

Maksuhistoria:

Sinulla ei saa olla julkisia maksuhäiriöitä.

Vakuudet:

Meiltä voit aina hakea lainaa ilman vakuuksia.

Yhteistyökumppaneitamme