Eroon pienlainoista yhdistämällä lainasi

Yhdistä pienlainasi yhdeksi lainaksi ja säästä

Auton tai puhelimen korjaaminen, yllättävä lääkärikäynti tai kodinkoneen rikkoutuminen ovat tyypillisiä esimerkkejä tilanteista, joiden takia rahantarve iskee äkillisesti.

Pienlainat ovat siitä vaarallisia että jos käytät niitä väärin, voit joutua kierteeseen, josta tuntuu olevan todella vaikeata päästä irti. Tämä voi ajaa henkilön pahoihin maksuvaikeuksiin jos laskuja alkaa kerääntymään rästiin.

Lainasumma 

Laina-aika 

vuotta

+
+
Arvioitu kuukausierä 0 €/kk
Tarvitsemme puhelinnumerosi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä lainahakemukseen liittyen.
Tarvitsemme sähköpostiosoitteesi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä lainahakemukseen liittyen. Jos sinulla ei ole sähköpostiosoitetta, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun soittamalla numeroon 0942456000.
Valitse työsuhteesi tyyppi. Jos olet vanhempainvapaalla tai kuntoutuksessa, valitse työpaikka, josta olet vapaalla. Jos sinulla on useita työtehtäviä, valitse se, joka on päätyösi. Valinta "Eläkeläinen" sisältää myös varhaiseläkkeelle jääneet.
Haettu lainasumma

15000

           
Laina-aika

8 vuotta

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 0 % laskettuna lainasummalle 0 €, kun takaisinmaksuaika on 8 vuotta, tilinhoitomaksu false €, avausmaksu false € ja nimelliskorko NaN %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 0 €, eli 0 €/kk. Luottokortti todellinen vuosikorko voi olla 21,34% laskettuna käytetylle lainalle 1500€, kun takaisinmaksuaika on yksi vuosi ja nimelliskorko on 19,50 % Takaisinmaksettava summa on tällöin yhteensä 1663 € eli 139€ kuukaudessa.. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1–20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500 € – 60000 €.

Rahalaitos auttaa sinut eroon pienlainoista

Meidän avullamme voit päästä eroon pienlainoista. Sen sijaan että maksat esimerkiksi viittä pienlainaa eri firmoille, voit yhdistää lainasi yhdeksi ja maksaa vain yhden lainan korkoja. Tällä tavalla sinä voit säästää sekä rahaa että omaasi aikaasi kun sinun ei tarvitse kuin huolehtia yhdestä lainasta.

Kilpailuta ja vertaile avullamme itsellesi sopivin yhdistelylaina helposti.

 

Miten pienlainojen yhdistäminen toimii?

Pienlainojen yhdistäminen yhdeksi lainaksi on helppoa Rahalaitoksen kautta. Täytä lomakkeemme ja ilmoita kaikki tietosi siihen. Muista ilmoittaa kuinka paljon olet yhteensä lainannut – eli lainat, jotka haluat yhdistää.

  1. Täytä tietosi lomakkeeseen
  2. Rahalaitos kilpailuttaa lainatarjoukset puolestasi
  3. Saat useamman lainatarjouksen
  4. Vertaa tarjouksia ja valitse niistä sopivin

Hakemuksen lähettäminen vie vain 3 minuuttia aikaasi ja useimmilta yhteistyökumppaneiltamme saat lainatarjouksen heti. Voit sen jälkeen seurata tarjouksia reaaliajassa ja valita niistä sinulle parhaiten sopivan. Hakemuksen täyttäminen ei sido sinua mihinkään.

Yhdistä lainat.

Muita keinoja päästä eroon pienlainoista

On olemassa muitakin keinoja päästä irti vipeistä. Seuraavaksi kerromme lyhyesti eri keinoista, joista voi olla sinulle hyötyä.

Älä enää ota uusia pienlainoja!

Kun huomaat että sinulla on vaikeuksia maksaa nykyisiä lainojasi takaisin – älä enää ota uutta lainaa, hae sen sijaan apua. Ilmoita mahdollisimman pian kaikille lainafirmoille että sinulla on maksuvaikeuksia – niin he auttavat sinua selvittämään asian.

Lopeta luotolla ostaminen

Luotolla ostaminen voi tuntua hyvältä ratkaisulta kun kaikki rahat tuntuvat menevän lainojen takaisinmaksuun eikä arkeen jää ylimääräistä rahaa. Älä kuitenkaan sorru siihen virheeseen että hankkisit luottokortin ja maksat menosi sillä. Tämä vain kasvattaa velkaasi eikä se auta sinua pääsemään irti tilanteesta. Mieti sen sijaan miten voisit säästä mahdollisimman paljon menoissasi.

Hae apua velkaneuvonnasta

Sinun tulee hakea apua oman kotikuntasi velkaneuvonnasta heti kun huomaat joutuneesi vaikeuksiin velkojen takia. Löydät lisää tietoa Kilpailu- ja kuluttajaviraston kotisivuilta.

Toni Karinko
Päivitetty: 2023-02-17

Toni on kansainväliseen markkinointijohtamiseen erikoistunut ekonomi, joka on jo pitkään vastannut Rahalaitoksella asiantuntevan sisällön tuottamisesta lukijoille. Hänen kirjoituksiensa taustalla on halu tarjota asiakkaille arvokasta lisätietoa rahoituksista sekä vinkkejä päivittäisen taloudenhallinnan helpottamiseen.

Usein kysytyt kysymykset

Miten pääsen eroon pienlainoista?

Ainakin pienet ja kokoonsa nähden kalliit lainat kannattaa yhdistää. Lainojen yhdistäminen tarkoittaa, että olemassa olevat velat maksetaan pois uudella lainalla osin tai kokonaan. Tämän jälkeen maksat vain yhden lainan korkoja ja kuluja. Tätä kutsutaan lainojen yhdistämiseksi.

Miten pienlainojen yhdistäminen toimii?

Kun olet tehnyt lainavertailun ja löytänyt sinulle sopivan vaihtoehdon voit hakea haluamaasi yhdistelylainaa heti. Voit maksaa olemassa olevia lainoja pois sinulle siirretyllä rahasummall ja jotkut luotonmyöntäjät voivat myös maksaa lainat pois asiakkaan puolesta, heille annettujen tietojen perusteella.

Miksi pienlainojen yhdistäminen kannattaa?

Pienlainojen yhdistämiselle on monta järkevää syytä. Yhdistämällä lainasi voit alentaa lainoihin käyttämääsi rahasummaa ja taloudenhallintasi selkiyttyy. Rahalaitoksen asiakkaat saavat aina kilpailukykyisiä tarjouksia myös yhdistelylainoista. Haluamme osaltamme tukea sinua taloudenhallinnassa ja autamme sinua mielellämme sopivan rahoitusratkaisun löytämiseksi.

Missä tilanteessa pienlainojen yhdistäminen auttaa?

Lainojen yhdistäminen auttaa tilanteessa, jossa sinulle on kertynyt useita lainaoja ja niiden takaisin maksaminen on suhteettoman kallista. Yhdistely on erityisen hyödyllistä silloin, kun sinulla on lainaa on haettu useilta eri luotonantajilta. Esimerkki tästä voisi olla osamaksusopimusten, luottokorttivelan ja kalliiden kulutusluottojen yhdistäminen yhdeksi uudeksi lainaksi, mikä auttaa merkittävästi säästämään kuluissa ja koroissa.

Yksi hakemus, monta tarjousta

Kuka voi hakea lainaa päästäkseen eroon pienlaitoista Rahalaitokselta?

Ikä:
Sinulla tulee olla ikää vähintään 20

Tulot:
Sinun tulot tulee olla vähintään 600 € kuukaudessa.

Haettava lainamäärä:
Voit hakea lainaa aina 500 eurosta 60 000 € asti.

Maksuhistoria:
Sinulla tulee olla puhtaat luottotiedot.

Vakuudet:
Lainan hakemiseen ei tarvita vakuuksia.

Yhteistyökumppaneitamme

Näytä lisää