Resursbank lainaa

Lainasumma 

Laina-aika 

vuotta

+
+
Arvioitu kuukausierä 0 €/kk
Tarvitsemme sähköpostiosoitteesi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä lainahakemukseen liittyen. Jos sinulla ei ole sähköpostiosoitetta, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun soittamalla numeroon 0942456000.
Valitse työsuhteesi tyyppi. Jos olet vanhempainvapaalla tai kuntoutuksessa, valitse työpaikka, josta olet vapaalla. Jos sinulla on useita työtehtäviä, valitse se, joka on päätyösi. Valinta "Eläkeläinen" sisältää myös varhaiseläkkeelle jääneet.

Hakemuksesi on tallennettu. Täytä puuttuvat tiedot ja hae lainaa nopeasti. 

Hakemuksen käsittelyä varten meidän on tarkistettava henkilötunnuksesi. Tämän on oltava suomalainen henkilötunnus.
Syötä 16-numeroinen IBAN-numerosi, joka alkaa kirjaimilla FI. Löydät sen verkkopankistasi kohdasta tilitiedot tai ottamalla suoraan yhteyttä pankkiisi
Ilmoita parisuhdetilanteesi. Jos asut erillään kumppanistasi, käytä vaihtoehtoa "Naimaton".
Ole hyvä ja ilmoita kotona asuvien alle 18-vuotiaiden lasten lukumäärä
Syötä nykyisen työsi/eläkkeesi aloitusvuosi. Käytä 4 numeroa, esim. "2002".
Onko sinulla tuloja, joita ei ole edellä ilmoitettu? Näitä voivat olla esimerkiksi vuokratulot, harrastustoiminnasta saadut tulot tai sosiaalietuudet? Todenna nämä tulot verokortilla tai maksutositteella.
Jos sinulla on useita osoitteita, valitse se, jossa asut pääsääntöisesti.
Ole hyvä ja syötä asumiseen liittyvät kuukausikustannukset, kuten vuokra tai yhtiövastike, tai omakotitalossa asuttaessa mm. vesi, sähkö ja lämmitys. Mikäli kulut jaetaan usean henkilön kesken, syötä oma osuutesi (esim. puolet kokonaiskustannuksista). Huom: tämä ei sisällä asuntolainaa/muita lainakustannuksia.
Kuinka suuret ovat kuukausittaiset kiinteät kustannuksesi? Huomioi tässä kentässä kuinka paljon käytät mm. ruokaan, vaatteisiin, harrastuksiin, terveydenhuoltoon ja liikkumiseen.
Jos sinulla on useampi lainan käyttötarkoitus, ilmoita pääasiallinen käyttötarkoitus. "Palvelut" voivat olla esimerkiksi häät, juhlat tai siivouspalvelut.
Ole hyvä ja valitse kyllä, mikäli sinä, perheenjäsenesi tai läheinen yhtiökumppanisi toimii tai on viimeisen 12 kuukauden aikana toiminut merkittävässä julkisessa tehtävässä. Tällaisia ovat esimerkiksi valtionpäämies, kansanedustaja, poliittisen puolueen johtoelimen jäsen, ylemmän tuomioistuimen jäsen tai suurlähettiläs. Merkittävät julkiset tehtävät on määritelty tarkemmin valtioneuvoston asetuksessa 610/2019 rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen estämisestä annetussa laissa tarkoitetuista merkittävistä julkisista tehtävistä

Syötä kaikki nykyiset lainasi

Lisää laina +
Yhdistettävät lainat yhteensä
Onko sinulla aktiivisia luottokortteja?
Olen tietoinen siitä, että luotonantaja voi kerätä ja käsitellä Verohallinnon Tulorekisteriyksikön ylläpitämästä positiivisesta luottorekisteristä saatavia luotto- ja tulotietojani. Luotonantaja voi käyttää näitä tietoja lainahakemuksen käsittelyyn, luottokelpoisuuden arviointiin sekä tietojen ajan tasalla olemisen tarkistamiseen. Luotonantaja voi myös ilmoittaa luottotietoni positiiviseen luottorekisteriin.
Haettu lainasumma

15000

           
Laina-aika

8 vuotta

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 0 % laskettuna lainasummalle 0 €, kun takaisinmaksuaika on 8 vuotta, tilinhoitomaksu false €, avausmaksu false € ja nimelliskorko NaN %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 0 €, eli 0 €/kk. Luottokortti todellinen vuosikorko voi olla 21,34% laskettuna käytetylle lainalle 1500€, kun takaisinmaksuaika on yksi vuosi ja nimelliskorko on 19,50 % Takaisinmaksettava summa on tällöin yhteensä 1663 € eli 139€ kuukaudessa. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1–20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500 € – 60000 €.

Resurs-ryhmä tarjoaa pankki- ja rahoituspalveluita sekä vakuutustuotteita Pohjoismaissa ja muualla Euroopassa. Suomessa Resurs Bank on toiminut vuodesta 2002 ja täällä se tarjoaa asiakkailleen kulutusluottoja ja vähittäiskaupan rahoitusta.

Resurs Bankilla on Suomessa yli 100 000 kuluttaja-asiakasta ja se on tällä hetkellä yksi Suomen suurimmista vähittäiskaupan rahoittajista.

Resursbank – vaatimukset lainanhakijalle

  • Resursbankilta kulutusluottoa hakevan tulee olla vähintään 24-vuotias
  • Hakijan bruttotulojen kuukaudessa tulee olla vähintään 800 euroa, jos haet enintään 3100 euron lainaa ja vähintään 1300 euroa, jos haet yli 3100 euron lainaa.
  • Resursbank ei tarjoa lainoja hakijoille, joilla on rekisteröityneitä maksuhäiriömerkintöjä

Näin vertailet Resursbankin lainatarjouksia

Resursbank on mukana Rahalaitos.fi kulutusluottojen kilpailutuspalvelussa. Kilpailutamme lainat Resursbankin lisäksi useilla muilla pankeilla ja lainantarjoajilla ja täyttämällä lainahakemuksen sivuillamme saat Resursbankin tarjouksen ohella vertailtavaksi myös muiden lainantarjoajien lainat ja voit helposti valita sinulle sopivimman tarjouksen.

Resursbankin asiakaspalvelun yhteystiedot

Puhelinnumero 09 622 4308
Avoinna ma 11-17 ja ti-pe 10-17

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Resurs Bank?

Resurs Bank on Pohjoismaissa ja muualla Euroopassa toimiva yritys, joka tarjoaa pankki- ja rahoituspalveluita. Suomessa jo vuodesta 2002 toiminut lainanmyöntäjä tarjoaa asiakkailleen kulutusluottoja aina 50 000 euroon asti.

Onko Resurs Bank luotettava lainantarjoaja?

Resurs Bank kuuluu Rahalaitoksen tarkoin valittuihin luotettaviin yhteistyökumppaneihin. Täyttämällä maksuttoman hakemuksen Rahalaitoksen palvelussa kilpailutat lainasi kerralla sekä Resurs Bankin, että lukuisten muiden pankkien ja lainantarjoajien kesken.

Kuka voi hakea lainaa Rahalaitokselta?

Ikä:

Sinun tulee olla vähintään 20-vuotias.

Tulot:

Sinulla tulee olla yli 600 € kuukausitulot.

Haettava lainamäärä:

Voit hakea kauttamme lainaa 500 €:sta aina 60 000 € asti.

Maksuhistoria:

Sinulla ei saa olla julkisia maksuhäiriöitä.

Vakuudet:

Meiltä voit aina hakea lainaa ilman vakuuksia.

Yhteistyökumppaneitamme

Näytä lisää

Yksi hakemus, monta tarjousta