Nordax Bank

Lainasumma 

Laina-aika 

vuotta

+
+
Arvioitu kuukausierä 0 €/kk
Tarvitsemme puhelinnumerosi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä lainahakemukseen liittyen.
Tarvitsemme sähköpostiosoitteesi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä lainahakemukseen liittyen. Jos sinulla ei ole sähköpostiosoitetta, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun soittamalla numeroon 0942456000.
Valitse työsuhteesi tyyppi. Jos olet vanhempainvapaalla tai kuntoutuksessa, valitse työpaikka, josta olet vapaalla. Jos sinulla on useita työtehtäviä, valitse se, joka on päätyösi. Valinta "Eläkeläinen" sisältää myös varhaiseläkkeelle jääneet.
Haettu lainasumma

15000

           
Laina-aika

8 vuotta

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 0 % laskettuna lainasummalle 0 €, kun takaisinmaksuaika on 8 vuotta, tilinhoitomaksu false €, avausmaksu false € ja nimelliskorko NaN %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 0 €, eli 0 €/kk. Luottokortti todellinen vuosikorko voi olla 21,34% laskettuna käytetylle lainalle 1500€, kun takaisinmaksuaika on yksi vuosi ja nimelliskorko on 19,50 % Takaisinmaksettava summa on tällöin yhteensä 1663 € eli 139€ kuukaudessa.. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1–20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500 € – 60000 €.

Nordax Bank on Ruotsissa perustettu pohjoismainen pankki, joka tarjoaa kilpailukykyisiä kulutusluottoja ja säästötilejä 300 000 asiakkaalle Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Saksassa. Nordax- a part of NOBA Bank Groupin tärkein painopiste kestävän kehityksen tukemisessa on vastuullinen luotonanto. He tarjoavat asiakkailleen lainoja, joihin heillä on varaa. Samalla he antavat neuvoja ja ohjeita, jotta heidän asiakkaansa pystyvät tekemään hyvin perusteltuja lainapäätöksiä.

Nordax Bank – lainanhakijan vähimmäisvaatimukset

  • Nordax lainaa voivat hakea yli 20-vuotiaat hakijat
  • Hakijalla on säännölliset, vähintään 15 000 € vuositulot työstä tai eläkkeestä
  • Nordax Bank ei tarjoa lainoja hakijoille, joilla on rekisteröityneitä maksuhäiriömerkintöjä
  • Hakijan tulee olla asunut Suomessa vakituisesti vähintään kolme vuotta
  • Hakiessasi lainaa sinulla tulee olla vakituinen osoite Suomessa

Vertaile Nordax Bank lainatarjouksia

Nordax on mukana Rahalaitos.fi kulutusluottojen kilpailutuksessa. Kilpailutamme lainat Nordax Bank lisäksi useilla muilla pankeilla ja lainantarjoajilla ja täyttämällä lainahakemuksen sivuillamme saat Nordaxin tarjouksen ohella vertailtavaksi myös muiden lainantarjoajien lainat ja voit helposti valita sinulle sopivimman tarjouksen.

Nordax Bank asiakaspalvelun yhteystiedot

Sähköpostiosoite info@nordax.fi
Puhelinnumero 030 603 6060
Avoinna ma-to 9-19 ja pe 9-17

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Nordax Bank- a part of NOBA Bank Group?

Nordax Bank- a part of NOBA Bank Group on Ruotsissa perustettu pohjoismainen pankki, joka tarjoaa kulutusluottoja kilpailukykyisillä hinnoilla. Nordax- a part of NOBA Bank Groupilta on mahdollista kilpailuttaa lainoja 1 000 eurosta aina 60 000 euroon saakka.

Onko Nordax Bank – a part of Bank Group luotettava lainantarjoaja?

Nordax Bank- a part of NOBA Bank Group kuuluu Rahalaitoksen tarkoin valittuihin luotettaviin yhteistyökumppaneihin. Täyttämällä maksuttoman hakemuksen Rahalaitoksen palvelussa kilpailutat lainasi kerralla sekä Nordax Bank – a part of NOBA Bank Groupin, että lukuisten muiden pankkien ja lainantarjoajien kesken.

Kuka voi hakea lainaa Rahalaitokselta?

Ikä:

Sinun tulee olla vähintään 20-vuotias.

Tulot:

Sinulla tulee olla yli 600 € kuukausitulot.

Haettava lainamäärä:

Voit hakea kauttamme lainaa 500 €:sta aina 60 000 € asti.

Maksuhistoria:

Sinulla ei saa olla julkisia maksuhäiriöitä.

Vakuudet:

Meiltä voit aina hakea lainaa ilman vakuuksia.

Yhteistyökumppaneitamme

Näytä lisää

Yksi hakemus, monta tarjousta