Morrow Bank

Lainasumma 

Laina-aika 

vuotta

+
+
Arvioitu kuukausierä 0 €/kk
Tarvitsemme puhelinnumerosi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä lainahakemukseen liittyen.
Tarvitsemme sähköpostiosoitteesi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä lainahakemukseen liittyen. Jos sinulla ei ole sähköpostiosoitetta, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun soittamalla numeroon 0942456000.
Valitse työsuhteesi tyyppi. Jos olet vanhempainvapaalla tai kuntoutuksessa, valitse työpaikka, josta olet vapaalla. Jos sinulla on useita työtehtäviä, valitse se, joka on päätyösi. Valinta "Eläkeläinen" sisältää myös varhaiseläkkeelle jääneet.
Haettu lainasumma

15000

           
Laina-aika

8 vuotta

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on NaN % laskettuna lainasummalle 0 €, kun takaisinmaksuaika on 8 vuotta, tilinhoitomaksu 0 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 8,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 0 €, eli 0 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1–20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100 € – 60000 €.

Morrow Bank on Norjassa vuonna 2014 perustettu pankki, joka tarjoaa kulutusluotto- ja lainan yhdistämispalveluita ilman vakuuksia ja edullisin ehdoin Suomessa, Norjassa ja Ruotsissa. Yritys ehti toimia lähes 10 vuotta nimellä Komplett Bank, kunnes keväällä 2023 vaihtoi nimensä Morrow Bankiksi.

Morrow Bank pyrkii tarjoamaan joustavaa kulutusluottoa edullisin ehdoin. Tärkeässä osassa heidän toimintaansa on asiakastyytyväisyyden ylläpito ja kehittäminen. Heillä on pohjoismaissa jo yli 325 000 asiakasta.

Morrow Bank – vaatimukset lainanhakijalle

  • Morrow Bankilta kulutusluottoa hakevan tulee olla vähintään 23-vuotias
  • Hakijan tulee asua tällä hetkellä pysyvästi Suomessa
  • Hakijalla tulee olla säännölliset palkka- tai eläketulot
  • Morrow Bank ei tarjoa lainoja hakijoille, joilla on rekisteröityneitä maksuhäiriömerkintöjä

Näin vertailet Morrow Bankin lainatarjouksia

Morrow Bank on mukana Rahalaitos.fi kulutusluottojen kilpailutuspalvelussa. Kilpailutamme lainat KomplettBankin lisäksi useilla muilla pankeilla ja lainantarjoajilla ja täyttämällä lainahakemuksen sivuillamme saat Morrow Bankin tarjouksen ohella vertailtavaksi myös muiden lainantarjoajien lainat ja voit helposti valita sinulle sopivimman tarjouksen.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Morrow Bank?

Morrow Bank on Norjassa perustettu, pohjoismaissa toimiva pankkia, joka tarjoaa asiakkailleen kulutusluotto- ja yhdistelmälainapalveluita. Morrow Bank tarjoaa joustavia ja edullisten ehtojen lainoja aina 50 000 euroon asti.

Kuinka kilpailutan lainani Morrow Bankilla?

Morrow Bank kuuluu Rahalaitoksen yhteistyökumppaneihin. Täyttämällä maksuttoman hakemuksen Rahalaitoksen palvelussa kilpailutat lainasi kerralla sekä Morrow Bankin, että lukuisten muiden pankkien ja lainantarjoajien kesken.

Kuka voi hakea lainaa Rahalaitokselta?

Ikä:

Sinun tulee olla vähintään 20-vuotias.

Tulot:

Sinulla tulee olla yli 600 € kuukausitulot.

Haettava lainamäärä:

Voit hakea kauttamme lainaa 500 €:sta aina 60 000 € asti.

Maksuhistoria:

Sinulla ei saa olla julkisia maksuhäiriöitä.

Vakuudet:

Meiltä voit aina hakea lainaa ilman vakuuksia.

Yhteistyökumppaneitamme

Näytä lisää

Yksi hakemus, monta tarjousta