Lainaamo

Lainasumma 

Laina-aika 

vuotta

+
+
Arvioitu kuukausierä 0 €/kk
Tarvitsemme puhelinnumerosi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä lainahakemukseen liittyen.
Tarvitsemme sähköpostiosoitteesi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä lainahakemukseen liittyen. Jos sinulla ei ole sähköpostiosoitetta, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun soittamalla numeroon 0942456000.
Valitse työsuhteesi tyyppi. Jos olet vanhempainvapaalla tai kuntoutuksessa, valitse työpaikka, josta olet vapaalla. Jos sinulla on useita työtehtäviä, valitse se, joka on päätyösi. Valinta "Eläkeläinen" sisältää myös varhaiseläkkeelle jääneet.
Haettu lainasumma

15000

           
Laina-aika

8 vuotta

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 0 % laskettuna lainasummalle 0 €, kun takaisinmaksuaika on 8 vuotta, tilinhoitomaksu false €, avausmaksu false € ja nimelliskorko NaN %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 0 €, eli 0 €/kk. Luottokortti todellinen vuosikorko voi olla 21,34% laskettuna käytetylle lainalle 1500€, kun takaisinmaksuaika on yksi vuosi ja nimelliskorko on 19,50 % Takaisinmaksettava summa on tällöin yhteensä 1663 € eli 139€ kuukaudessa. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1–20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500 € – 60000 €.

Lainaamo on suomalainen rahoitusyhtiö, jonka päätuotteina ovat kulutusluotot yksityishenkilöille. Lainaamon tuotteet ja palvelut on kohdistettu ratkaisuksi väliaikaiseen rahoitustarpeeseen.

Lainaamon kulutusluotoissa et tarvitse koskaan vakuuksia. Niitä myönnetään 500 – 20 000 summille. Kulutusluottojen laina-ajat joustavat aina 10 vuoteen saakka. Vastuullisen luotonannon periaatteiden mukaisesti jokaisen asiakkaan maksukyky varmistetaan huolellisesti ennen lainan lopullista myöntämistä.

Lainaamo – lainanhakijan vähimmäisvaatimukset

  • Lainaamolta kulutusluottoa voivat hakea vähintään 20 vuotiaat hakijat
  • Lainaamo ei tarjoa lainoja hakijoille, joilla on rekisteröityneitä maksuhäiriömerkintöjä
  • Hakijan tulee asua Suomessa vakituisesti ja hänellä pitää olla suomalainen pankkitili ja verkkopankkitunnukset
  • Lainaamo suorittaa hakijalle luottokelpoisuusarvioinnin, jonka läpäisy on edellytys lainan saamiselle 

Näin vertailet Lainaamon lainatarjouksia

Lainaamo on mukana Rahalaitos.fi kulutusluottojen kilpailutuspalvelussa. Kilpailutamme lainat Lainaamon lisäksi useilla muilla pankeilla ja lainantarjoajilla ja täyttämällä lainahakemuksen sivuillamme saat Lainaamon tarjouksen ohella vertailtavaksi myös muiden lainantarjoajien lainat ja voit helposti valita sinulle sopivimman tarjouksen.

Lainaamon asiakaspalvelun yhteystiedot

Sähköposti lainahakemus@lainaamo.fi
Puhelinnumero 075 756 8601

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Lainaamo?

Lainaamo on suomalainen rahoitusyhtiö, joka tarjoaa pääasiassa kulutusluottoja yksityishenkilöille. Lainaamo myöntää vakuudettomia lainoja 500 – 20 000 euron summille jopa 10 vuoden maksuajalla.

Kuinka kilpailutan lainani Lainaamolla?

Lainaamo kuuluu Rahalaitoksen yhteistyökumppaneihin. Täyttämällä maksuttoman hakemuksen Rahalaitoksen palvelussa kilpailutat lainasi kerralla sekä Lainaamon, että lukuisten muiden pankkien ja lainantarjoajien kesken.

Kuka voi hakea lainaa Rahalaitokselta?

Ikä:

Sinun tulee olla vähintään 20-vuotias.

Tulot:

Sinulla tulee olla yli 600 € kuukausitulot.

Haettava lainamäärä:

Voit hakea kauttamme lainaa 500 €:sta aina 60 000 € asti.

Maksuhistoria:

Sinulla ei saa olla julkisia maksuhäiriöitä.

Vakuudet:

Meiltä voit aina hakea lainaa ilman vakuuksia.

Yhteistyökumppaneitamme

Näytä lisää

Yksi hakemus, monta tarjousta