Laina.fi

Lainasumma 

Laina-aika 

vuotta

+
+
Arvioitu kuukausierä 0 €/kk
Tarvitsemme puhelinnumerosi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä lainahakemukseen liittyen.
Tarvitsemme sähköpostiosoitteesi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä lainahakemukseen liittyen. Jos sinulla ei ole sähköpostiosoitetta, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun soittamalla numeroon 0942456000.
Valitse työsuhteesi tyyppi. Jos olet vanhempainvapaalla tai kuntoutuksessa, valitse työpaikka, josta olet vapaalla. Jos sinulla on useita työtehtäviä, valitse se, joka on päätyösi. Valinta "Eläkeläinen" sisältää myös varhaiseläkkeelle jääneet.
Haettu lainasumma

15000

           
Laina-aika

8 vuotta

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on NaN % laskettuna lainasummalle 0 €, kun takaisinmaksuaika on 8 vuotta, tilinhoitomaksu 0 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 8,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 0 €, eli 0 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1–20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100 € – 60000 €.

Kun elämä yllättää tuo Laina.fi helpotusta arkeesi nopeasti. Remonttilaina tai vaikka isompi laina auton hankintaa varten on helpompi suunnitella etukäteen mutta äkilliset pienet menot voivat yllättää. Nekin on kuitenkin voitava ottaa huomioon. Laina.fi tarjoaa asiakkailleen luotettavia ja joustavia rahoitusratkaisuja kun äkillinen rahantarve yllättää.

Laina.fi on osa Aurajoki Nordic Oy konsernia, joka tarjoaa kuluttajaluottoja, käyttöluottoja sekä verkkokaupan rahoitusratkaisuja. Sen rahoituspalveluita on käyttänyt jo yli 400 000 suomalaista.

Laina.fi – vaatimukset lainan hakijalle

  • Hakijan tulee olla luotto- ja oikeustoimikelpoinen
  • Hakijan tulee olla asunut Suomessa viimeiset 2 vuotta ja pystyä varmentamaan henkilöllisyytensä
  • Hakijalla tulee olla säännölliset kuukausitulot

Näin vertailet Laina.fi:n lainatarjouksia

Laina.fi on mukana Rahalaitos.fi kulutusluottojen kilpailutuksessa. Kilpailutamme lainat Laina.fi:n lisäksi useilla muilla pankeilla ja lainantarjoajilla ja täyttämällä lainahakemuksen sivuillamme saat Laina.fi:n tarjouksen ohella vertailtavaksi myös muiden lainantarjoajien lainat ja voit helposti valita sinulle sopivimman tarjouksen.

Laina.fi asiakaspalvelun yhteystiedot

Sähköposti asiakaspalvelu@laina.fi
Puhelinnumero 020 030 033
Avoinna ma-pe 9-17

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Laina.fi?

Laina.fi on osa Aurajoki Nordic Oy konsernia, joka tarjoaa erilaisia rahoituspalveluita kuluttajille. Laina.fi palvelusta on mahdollista kilpailuttaa joustavaa kertalainaa 4 000 – 10 000 euroa.

Onko Laina.fi luotettava lainantarjoaja?

Laina.fi kuuluu Rahalaitoksen tarkoin valittuihin luotettaviin yhteistyökumppaneihin. Täyttämällä maksuttoman hakemuksen Rahalaitoksen palvelussa kilpailutat lainasi kerralla sekä Laina.fi:n, että lukuisten muiden pankkien ja lainantarjoajien kesken.

Kuka voi hakea lainaa Rahalaitokselta?

Ikä:

Sinun tulee olla vähintään 20-vuotias.

Tulot:

Sinulla tulee olla yli 600 € kuukausitulot.

Haettava lainamäärä:

Voit hakea kauttamme lainaa 500 €:sta aina 60 000 € asti.

 

Maksuhistoria:

Sinulla ei saa olla julkisia maksuhäiriöitä.

Vakuudet:

Meiltä voit aina hakea lainaa ilman vakuuksia.

Yhteistyökumppaneitamme

Näytä lisää

Yksi hakemus, monta tarjousta