Instabank

LAINAHAKEMUS

Lainan hakeminen on maksutonta eikä se sido sinua mihinkään.

Lainasumma 

Laina-aika 

vuotta

+
+
Arvioitu kuukausierä 0 €/kk
Tarvitsemme puhelinnumerosi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä lainahakemukseen liittyen.
Tarvitsemme sähköpostiosoitteesi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä lainahakemukseen liittyen. Jos sinulla ei ole sähköpostiosoitetta, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun soittamalla numeroon 0942456000.
Valitse työsuhteesi tyyppi. Jos olet vanhempainvapaalla tai kuntoutuksessa, valitse työpaikka, josta olet vapaalla. Jos sinulla on useita työtehtäviä, valitse se, joka on päätyösi. Valinta "Eläkeläinen" sisältää myös varhaiseläkkeelle jääneet.
Haettu lainasumma

15000

           
Laina-aika

8 vuotta

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on NaN % laskettuna lainasummalle 0 €, kun takaisinmaksuaika on 8 vuotta, tilinhoitomaksu 0 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 8,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 0 €, eli 0 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1–20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100 € – 60000 €.

Instabank ASA on norjalainen nettipankki, joka toimii Suomessa, Norjassa ja Ruotsissa. Instabank tarjoaa vakuudetonta lainaa arjen tarpeisiin sekä mahdollisuuden aiempien lainojen uudelleenjärjestelyyn.

Me Instabankissa pidämme asiakkaan tarpeita avainasemassa. Haluamme siksi tarjota sinulle lainan, joka sopii tarpeisiisi. Voit valita lainallesi halutessasi joko joustavan takaisinmaksutavan tai kiinteät kuukausierät.

Instabank – vaatimukset lainanhakijalle

  • Instabankilta kulutusluottoa hakevan tulee olla vähintään 23-vuotias, ja laina tulee olla maksettu ennen kuin hakija täyttää 80 vuotta
  • Hakijalla tulee olla vähintään 20 000 euron bruttovuositulot
  • Instabank ei tarjoa lainoja hakijoille, joilla on rekisteröityneitä maksuhäiriömerkintöjä

Näin vertailet Instabankin lainatarjouksia 

Instabank on mukana Rahalaitos.fi kulutusluottojen kilpailutuspalvelussa. Kilpailutamme lainat Instabankin lisäksi useilla muilla pankeilla ja lainantarjoajilla ja täyttämällä lainahakemuksen sivuillamme saat Instabankin tarjouksen ohella vertailtavaksi myös muiden lainantarjoajien lainat ja voit helposti valita sinulle sopivimman tarjouksen.

Instabankin asiakaspalvelun yhteystiedot

Puhelinnumero 075 3266 170
Avoinna ma-pe 10-16

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Instabank?

Instabank on pohjoismaissa toimiva norjalainen nettipankki, joka tarjoaa vakuudettomia lainoja sekä yhdistelmälainoja aiempien luottojen uudelleenjärjestelyyn. Instabank tarjoaa asiakkaan tarpeiden mukaan kiinteiden tai joustavien kuukausierien lainoja aina 50 000 euroon asti.

Kuinka kilpailutan lainani Instabankilla?

Instabank kuuluu Rahalaitoksen yhteistyökumppaneihin. Täyttämällä maksuttoman hakemuksen Rahalaitoksen palvelussa kilpailutat lainasi kerralla sekä Instabankin, että lukuisten muiden pankkien ja lainantarjoajien kesken.

Kuka voi hakea lainaa Rahalaitokselta?

Ikä:

Sinun tulee olla vähintään 20-vuotias.

Tulot:

Sinulla tulee olla yli 600 € kuukausitulot.

Haettava lainamäärä:

Voit hakea kauttamme lainaa 500 €:sta aina 60 000 € asti.

Maksuhistoria:

Sinulla ei saa olla julkisia maksuhäiriöitä.

Vakuudet:

Meiltä voit aina hakea lainaa ilman vakuuksia.

Yhteistyökumppaneitamme

Näytä lisää

Yksi hakemus, monta tarjousta