Halino

Lainasumma 

Laina-aika 

vuotta

+
+
Arvioitu kuukausierä 0 €/kk
Tarvitsemme puhelinnumerosi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä lainahakemukseen liittyen.
Tarvitsemme sähköpostiosoitteesi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä lainahakemukseen liittyen. Jos sinulla ei ole sähköpostiosoitetta, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun soittamalla numeroon 0942456000.
Valitse työsuhteesi tyyppi. Jos olet vanhempainvapaalla tai kuntoutuksessa, valitse työpaikka, josta olet vapaalla. Jos sinulla on useita työtehtäviä, valitse se, joka on päätyösi. Valinta "Eläkeläinen" sisältää myös varhaiseläkkeelle jääneet.
Haettu lainasumma

15000

           
Laina-aika

8 vuotta

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 0 % laskettuna lainasummalle 0 €, kun takaisinmaksuaika on 8 vuotta, tilinhoitomaksu false €, avausmaksu false € ja nimelliskorko NaN %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 0 €, eli 0 €/kk. Luottokortti todellinen vuosikorko voi olla 21,34% laskettuna käytetylle lainalle 1500€, kun takaisinmaksuaika on yksi vuosi ja nimelliskorko on 19,50 % Takaisinmaksettava summa on tällöin yhteensä 1663 € eli 139€ kuukaudessa.. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1–20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500 € – 60000 €.

Halino laina on TF Bankin palvelu. TF Bank tarjoaa yksityishenkilöille kulutusluottoja sekä säästötilin.  TF Bank on 1987 perustettu luotonantaja, joka palvelee asiakkaita seitsemässä maassa. Pankki on paikallisesti läsnä Ruotsissa ja vuodesta 1999 alkaen myös Suomessa. Rajat ylittävänä palveluna pankki toimii Norjassa, Tanskassa, Virossa, Latviassa sekä Puolassa.

 Halino – lainanhakijan vähimmäisvaatimukset

  • Halinolta kulutusluottoa voivat hakea yli 22 vuotiaat hakijat
  • Hakijalla tulee olla säännölliset tulot työstä tai eläkkeestä
  • Halino ei tarjoa lainoja hakijoille, joilla on rekisteröityneitä maksuhäiriömerkintöjä
  • Hakijan tulee asua Suomessa vakituisesti
  • Hakijalla tulee olla julkinen lanka- tai matkapuhelinliittymä 

Näin vertailet Halinon lainatarjouksia

Halino on mukana Rahalaitos.fi kulutusluottojen kilpailutuspalvelussa. Kilpailutamme lainat Halinon lisäksi useilla muilla pankeilla ja lainantarjoajilla ja täyttämällä lainahakemuksen sivuillamme saat Halinon tarjouksen ohella vertailtavaksi myös muiden lainantarjoajien lainat ja voit helposti valita sinulle sopivimman tarjouksen.

Halinon asiakaspalvelun yhteystiedot

Sähköposti info@halino.fi
Puhelinnumero 0206 90191
Avoinna ma-pe 8-16

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Halino?

Halino on TF Bankin Suomessa toimivan sivuliikkeen palvelu, joka tarjoaa edullisesti hinnoiteltuja ja joustavia kulutusluottoja. Halinolta on mahdollista kilpailuttaa lainatarjouksia 6 000 euroon asti.

Onko Halino luotettava lainantarjoaja?

Halino kuuluu Rahalaitoksen tarkoin valittuihin luotettaviin yhteistyökumppaneihin. Täyttämällä maksuttoman hakemuksen Rahalaitoksen palvelussa kilpailutat lainasi kerralla sekä Halinon, että lukuisten muiden pankkien ja lainantarjoajien kesken.

Kuka voi hakea lainaa Rahalaitokselta?

Ikä:

Sinun tulee olla vähintään 20-vuotias.

Tulot:

Sinulla tulee olla yli 600 € kuukausitulot.

Haettava lainamäärä:

Voit hakea kauttamme lainaa 500 €:sta aina 60 000 € asti.

Maksuhistoria:

Sinulla ei saa olla julkisia maksuhäiriöitä.

Vakuudet:

Meiltä voit aina hakea lainaa ilman vakuuksia.

Yhteistyökumppaneitamme

Näytä lisää

Yksi hakemus, monta tarjousta