Bigbank

Lainasumma 

Laina-aika 

vuotta

+
+
Arvioitu kuukausierä 0 €/kk
Tarvitsemme puhelinnumerosi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä lainahakemukseen liittyen.
Tarvitsemme sähköpostiosoitteesi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä lainahakemukseen liittyen. Jos sinulla ei ole sähköpostiosoitetta, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun soittamalla numeroon 0942456000.
Valitse työsuhteesi tyyppi. Jos olet vanhempainvapaalla tai kuntoutuksessa, valitse työpaikka, josta olet vapaalla. Jos sinulla on useita työtehtäviä, valitse se, joka on päätyösi. Valinta "Eläkeläinen" sisältää myös varhaiseläkkeelle jääneet.
Haettu lainasumma

15000

           
Laina-aika

8 vuotta

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 0 % laskettuna lainasummalle 0 €, kun takaisinmaksuaika on 8 vuotta, tilinhoitomaksu false €, avausmaksu false € ja nimelliskorko NaN %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 0 €, eli 0 €/kk. Luottokortti todellinen vuosikorko voi olla 21,34% laskettuna käytetylle lainalle 1500€, kun takaisinmaksuaika on yksi vuosi ja nimelliskorko on 19,50 % Takaisinmaksettava summa on tällöin yhteensä 1663 € eli 139€ kuukaudessa.. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1–20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500 € – 60000 €.

Bigbank on monipuolisia pankkipalveluita tarjoava erikoispankki, joka toimii Suomen lisäksi kahdeksassa muussa maassa. Suomessa Bigbank on erikoistunut kulutusluottoihin.

Bigbank on perinteisiä luottolaitoksia nopeampi ja joustavampi. Bigbank tarjoaa palveluja ajasta, paikasta ja kellonajasta riippumatta turvallisesti ja nopeasti, kaikilla laitteilla. BigBank tarjoaa kiinteän (alkaen 5,9 %:n) koron kaikille asiakkaille koko sopimuskauden ajan.

Bigbank – vaatimukset lainanhakijalle

  • Bigbankilta kulutusluottoa voivat hakea vähintään 22 vuotiaat hakijat
  • Bigbank ei tarjoa lainoja hakijoille, joilla on rekisteröityneitä maksuhäiriömerkintöjä
  • Hakijan tulee asua Suomessa vakituisesti ja hänellä pitää olla osoite Suomessa
  • Hakijan nettotulojen (palkka tai eläke) tulee olla vähintään 1 200 euroa kuukaudessa

Näin vertailet Bigbankin lainatarjouksia

Bigbank on mukana Rahalaitos.fi kulutusluottojen kilpailutuspalvelussa. Kilpailutamme lainat Bigbankin lisäksi useilla muilla pankeilla ja lainantarjoajilla ja täyttämällä lainahakemuksen sivuillamme saat Bigbankin tarjouksen ohella vertailtavaksi myös muiden lainantarjoajien lainat ja voit helposti valita sinulle sopivimman tarjouksen.

Bigbankin asiakaspalvelun yhteystiedot

Sähköposti info@bigbank.fi
Puhelinnumero 09 4259 9691
Avoinna ma-pe 9-16.30
Mikä on Bigbank?

Bigbank on kulutusluottoihin erikoistunut pankki, joka eroaa perinteisistä luottolaitoksista tavallista nopeammalla ja joustavammalla palvelullaan. Bigbankilta voi hakea lainaa ajasta ja paikasta riippumatta turvallisesti ja nopeasti aina 50 000 euroon asti.

Kuinka kilpailutan lainani Bigankilla?

Bigbank kuuluu Rahalaitoksen yhteistyökumppaneihin. Täyttämällä maksuttoman hakemuksen Rahalaitoksen palvelussa kilpailutat lainasi kerralla sekä Bigbankin, että lukuisten muiden pankkien ja lainantarjoajien kesken.

Kuka voi hakea lainaa Rahalaitokselta?

Ikä:

Sinun tulee olla vähintään 20-vuotias.

Tulot:

Sinulla tulee olla yli 600 € kuukausitulot.

Haettava lainamäärä:

Voit hakea kauttamme lainaa 500 €:sta aina 60 000 € asti.

Maksuhistoria:

Sinulla ei saa olla julkisia maksuhäiriöitä.

Vakuudet:

Meiltä voit aina hakea lainaa ilman vakuuksia.

Yhteistyökumppaneitamme

Näytä lisää

Yksi hakemus, monta tarjousta