Bank Norwegian

Lainasumma 

Laina-aika 

vuotta

+
+
Arvioitu kuukausierä 0 €/kk
Tarvitsemme puhelinnumerosi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä lainahakemukseen liittyen.
Tarvitsemme sähköpostiosoitteesi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä lainahakemukseen liittyen. Jos sinulla ei ole sähköpostiosoitetta, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun soittamalla numeroon 0942456000.
Valitse työsuhteesi tyyppi. Jos olet vanhempainvapaalla tai kuntoutuksessa, valitse työpaikka, josta olet vapaalla. Jos sinulla on useita työtehtäviä, valitse se, joka on päätyösi. Valinta "Eläkeläinen" sisältää myös varhaiseläkkeelle jääneet.
Haettu lainasumma

15000

           
Laina-aika

8 vuotta

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on NaN % laskettuna lainasummalle 0 €, kun takaisinmaksuaika on 8 vuotta, tilinhoitomaksu 0 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 8,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 0 €, eli 0 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1–20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100 € – 60000 €.

Bank Norwegian tarjoaa joustavia ja käyttäjäystävällisiä tuotteita ja rahoitusratkaisuja. Mahdollisimman yksinkertaisen asioinnin takaa täysi digitaalinen asiointi hakemusprosesseista päivittäiseen käyttöön. Jokaisella markkina-alueella on myös omat asiakaspalvelutiimit, jotka auttavat tarvittaessa puhelimitse ja sähköpostitse.

Norjassa vuonna 2007 tapahtuneen lanseerauksensa jälkeen Bank Norwegian on vakiinnuttanut asemansa muualla Pohjoismaissa sekä Espanjassa ja Saksassa, ja sillä on nykyään yli 1,5 miljoonaa yksittäistä asiakasta. Pankki tunnetaan erityisesti luottokortistaan, jota käyttää yli 1,2 miljoonaa asiakasta ja joka on valittu useaan otteeseen parhaaksi matkakortiksi. Bank Norwegian on ruotsalaisen NOBA-pankin norjalainen sivukonttori, se kuuluu sekä Norjan että Ruotsin finanssivalvonnan alaisuuteen.

Bank Norwegianin kulutusluotto ja lainojen yhdistäminen

Bank Norwegian tarjoaa henkilökohtaisia lainoja sekä lainojen yhdistämistä 1 000 eurosta 60 000 euroon asti. Korko määräytyy henkilökohtaisen luottokartoituksen jälkeen ja siihen vaikuttaa mm. hakijan tulotaso ja voimassa olevat velat sekä lainan määrä. Henkilökohtaiselle lainalle voi valita jopa 15 vuoden maksuajan, ja voit tehdä lisämaksuja milloin tahansa tai maksaa koko lainan ennenaikaisesti pois ilman lisäkustannuksia.

Bank Norwegianin kulutusluoton ja yhdistelylainan etuja ovat:

  • Lainaa 1 000–60 000 euron välistä
  • Alhainen aloitusmaksu 0–90 euroa
  • Hallinnoi lainaa helposti sovelluksen kautta
  • Lainan ennenaikainen takaisinmaksu ilman lisäkuluja

Bank Norwegianin lainanhakijan vähimmäisvaatimukset

  • Olet vähintään 23-vuotias
  • Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
  • Olet ollut Suomen väestörekisterissä vähintään edelliset 36 kuukautta

Vertaile Bank Norwegianin lainatarjouksia

Bank Norwegian on mukana Rahalaitos.fi kulutusluottojen kilpailutuksessa. Kilpailutamme lainat Bank Norwegianin lisäksi useilla muilla pankeilla ja lainantarjoajilla ja täyttämällä lainahakemuksen sivuillamme saat Bank Norwegianin tarjouksen ohella vertailtavaksi myös muiden lainantarjoajien lainat ja voit helposti valita sinulle sopivimman tarjouksen.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Bank Norwegian?

Bank Norwegian on Norjassa perustettu pohjoismainen pankki, joka tarjoaa kulutusluottoja sekä lainanyhdistämistä kilpailukykyisillä hinnoilla. Bank Norwegianilta on mahdollista kilpailuttaa lainoja 1 000 eurosta aina 60 000 euroon saakka.

Onko Bank Norwegian luotettava lainantarjoaja?

Bank Norwegian kuuluu Rahalaitoksen tarkoin valittuihin luotettaviin yhteistyökumppaneihin. Täyttämällä maksuttoman hakemuksen Rahalaitoksen palvelussa kilpailutat lainasi kerralla sekä Bank Norwegianin että lukuisten muiden pankkien ja lainantarjoajien kesken.

Kuka voi hakea lainaa Rahalaitokselta?

Ikä:

Sinun tulee olla vähintään 20-vuotias.

Tulot:

Sinulla tulee olla yli 600 € kuukausitulot.

Haettava lainamäärä:

Voit hakea kauttamme lainaa 500 €:sta aina 60 000 € asti.

Maksuhistoria:

Sinulla ei saa olla julkisia maksuhäiriöitä.

Vakuudet:

Meiltä voit aina hakea lainaa ilman vakuuksia.

Yhteistyökumppaneitamme

Näytä lisää

Yksi hakemus, monta tarjousta