Avida – vakuudetonta lainaa 50 000 euroon asti

Lainasumma 

Laina-aika 

vuotta

+
+
Arvioitu kuukausierä 0 €/kk
Tarvitsemme puhelinnumerosi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä lainahakemukseen liittyen.
Tarvitsemme sähköpostiosoitteesi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä lainahakemukseen liittyen. Jos sinulla ei ole sähköpostiosoitetta, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun soittamalla numeroon 0942456000.
Valitse työsuhteesi tyyppi. Jos olet vanhempainvapaalla tai kuntoutuksessa, valitse työpaikka, josta olet vapaalla. Jos sinulla on useita työtehtäviä, valitse se, joka on päätyösi. Valinta "Eläkeläinen" sisältää myös varhaiseläkkeelle jääneet.
Haettu lainasumma

15000

           
Laina-aika

8 vuotta

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on NaN % laskettuna lainasummalle 0 €, kun takaisinmaksuaika on 8 vuotta, tilinhoitomaksu 0 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 8,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 0 €, eli 0 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1–20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100 € – 60000 €.

Avida on Ruotsin finanssivalvonnan alaisena toimiva luottomarkkinayhtiö, joka on tarjonnut rahoitusratkaisuja jo vuodesta 1983. Avidalla on toimipisteet Ruotsin lisäksi myös Suomessa sekä Norjassa.

Avidan tarjoamat rahoituspalveluratkaisut ovat selkeitä ja nykyaikaisia. Sitoutunut ja ammattitaitoinen henkilöstö haluaa palvella tyytyväisiä asiakkaita innovatiivisin ja kehittynein menetelmin. Kulutusluottoja Avida tarjoaa 50 000 euroon asti, jonka lisäksi he myöntävät yritysrahoituksia pk-yrityksille.

Avida – lainanhakijan vähimmäisvaatimukset

  • Avida Finans lainaa voivat hakea vähintään 24 vuotiaat hakijat
  • Hakijalla tulee olla säännölliset, vähintään 16 000 € vuositulot työstä tai eläkkeestä
  • Avida Finans ei tarjoa lainoja hakijoille, joilla on rekisteröityneitä maksuhäiriömerkintöjä
  • Hakijan tulee olla Suomen kansalainen tai asunut Suomessa vakituisesti vähintään kolme vuotta
  • Hakijalla tulee olla vakituinen osoite Suomessa

Vertaile Avidan lainatarjouksia

Avida Finans on mukana Rahalaitos.fi kulutusluottojen kilpailutuksessa. Kilpailutamme lainat Avidan lisäksi useilla muilla pankeilla ja lainantarjoajilla ja täyttämällä lainahakemuksen sivuillamme saat Avidan tarjouksen ohella vertailtavaksi myös muiden lainantarjoajien lainat ja voit helposti valita sinulle sopivimman tarjouksen.

Avida Finans asiakaspalvelun yhteystiedot

Sähköpostiosoite luotto@avidafinans.fi
Puhelinnumero 075 755 0070
Avoinna ma-pe 10-16

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Avida?

Avida on jo yli 30 vuotta toiminut Ruotsalainen luotontarjoajayritys, joka toimii Suomessa sekä muissa pohjoismaissa. Avida tarjoaa selkeitä ja yksinkertaisia rahoituspalveluita. Kulutusluottoa Avidalta voi hakea 2 000 eurosta aina 50 000 euroon saakka.

Kuinka kilpailutan lainani Avidalla?

Avida kuuluu Rahalaitoksen yhteistyökumppaneihin. Täyttämällä maksuttoman hakemuksen Rahalaitoksen palvelussa kilpailutat lainasi kerralla sekä Avidan, että lukuisten muiden pankkien ja lainantarjoajien kesken.

Kuka voi hakea lainaa Rahalaitokselta?

Ikä:

Sinun tulee olla vähintään 20-vuotias.

Tulot:

Sinulla tulee olla yli 600 € kuukausitulot.

Haettava lainamäärä:

Voit hakea kauttamme lainaa 500 €:sta aina 60 000 € asti.

Maksuhistoria:

Sinulla ei saa olla julkisia maksuhäiriöitä.

Vakuudet:

Meiltä voit aina hakea lainaa ilman vakuuksia.
Hae lainaa

Yhteistyökumppaneitamme

Näytä lisää

Yksi hakemus, monta tarjousta