Lainaa ilman takaajia – näin se onnistuu helpoiten

Rahalaitoksen avulla saat lainapäätöksen heti

Moni lainanhakija pitää tärkeänä kriteerinä sitä, että haussa olevalle lainalle ei tarvitse etsiä takaajia.

Laina ilman takaajia tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että et tarvitse toista henkilöä takaamaan lainaasi, vaan olet yksin vastuussa lainasta ja sen takaisinmaksusta.

Kun takaajia ei tarvita, lainaprosessi sujuu nopeammin ja samalla kynnys hakea lainaa madaltuu. Takaajan löytäminen ei usein ole helppoa, eivätkä kaikki välttämättä edes viitsi lähteä kysymään perheenjäsentä tai ystävää oman lainan takaajaksi.

Monet rahoituslaitokset ja luotonmyöntäjät pystyvät tarjoamaan lainaa ilman takaajia, koska he tarkistavat jo ennalta hakijan maksukyvyn ennen luottopäätöksen tekemistä. Toisin sanoen: saat lainaa vain, jos lainantarjoaja katsoo, että edellytyksesi takaisinmaksulle ovat riittävät.

Kun olet hakemassa lainaa ilman takaajia mahdollisimman pienellä korolla, sinun kannattaa aina hakea lainatarjoukset yhdellä kertaa usealta eri luotonmyöntäjältä.

Tässä asiassa sinua auttaa Rahalaitos, joka kilpailuttaa yhdellä hakemuksella yli 20 lainanmyöntäjää ja auttaa sinua löytämään edullisimman lainan. Vuosien varrella jo kymmenet tuhannet suomalaiset ovat löytäneet kauttamme itselleen soveltuvimman lainan, jolle ei vaadita ulkopuolista takaajaa.

Palvelun käyttäminen ei maksa mitään, eikä se sido sinua mihinkään. Voit siis pyytää lainatarjoukset täysin riskittä ja vasta sen jälkeen arvioida, löytyykö tarjousten joukosta itsellesi sopiva laina ilman takaajia.

Miten laina ilman takaajia järjestyy meidän kautta?

Rahalaitoksen kautta voit hakea 500–70 000 euron lainaa 1–15 kuukauden takaisinmaksuajalla. Kun täytät lainahakemuksemme, välitämme sen yhdellä kertaa yli 20 yhteistyökumppanillemme. Pienissäkin lainasummissa halvimman ja kalleimman tarjouksen ero voi olla suuri, joten kilpailuttamisen merkitystä ei voi liikaa korostaa.

Kun lainaa ilman takaajia haetaan verkosta, myös lainanhakuprosessi sujuu verrattain nopeasti. Yksi hakemus riittää, ja nopeimmillaan voit saada ensimmäiset lainatarjoukset jo muutaman minuutin sisällä hakemuksen jättämisestä.

Näet kaikki saamasi tarjoukset Oma Rahalaitos -palvelussa, jossa voit vertailla lainoja ja niiden kustannuksia keskenään. Vaihtoehtojen joukosta voit valita itsellesi soveltuvimman lainan tai halutessasi jättää sen kokonaan ottamatta.

Ilman takaajia myönnettäviä lainoja voit hakea verkkosivuillamme ympäri vuorokauden viikon jokaisena päivänä. Rahat saat tilillesi lainanmyöntäjästä riippuen joko samana päivänä tai viimeistään muutaman arkipäivän kuluessa.

Kuka voi hakea lainaa ilman takaajaa?

Jotta voit hakea ilman takaajia myönnettävää lainaa Rahalaitoksen kautta, sinun tulee täyttää muutama yleinen ehto.

 • Olet vähintään 20-vuotias.
 • Sinulla ei ole julkisia merkintöjä maksuhäiriöistä.
 • Tulosi ovat yli 7200 euroa vuodessa.

Millaiset korkokulut ilman takaajia myönnettävissä lainoissa on?

Lainojen korot ja kulut määräytyvät kunkin lainanmyöntäjän ehtojen mukaisesti, mutta voit tehdä alustavaa vertailua hakemuslomakkeen laskurin avulla. Alla yksi esimerkki:

 • Lainasumma 2000 euroa.
 • Takaisinmaksuaika 2 vuotta.
 • Kuukausierä 93 euroa.
 • Korkokulut 224 euroa.
 • Takaisin maksettava summa kokonaisuudessaan 2224 euroa.

Lainojen todellisissa vuosikoroissa voi kuitenkin olla hyvinkin suuria yksilökohtaisia eroja. Tästä syystä laina ilman takaajia kannattaa aina kilpailuttaa, jotta pystyt vertailemaan eri vaihtoehtojen kustannuksia ja löytämään lainan mahdollisimman pienellä korolla.

Lainahakemuksen täyttäminen on aina 100% ilmaista ja riskitöntä

Lainojen hakeminen Rahalaitoksen kautta on aina ilmaista, eikä hakemuksen täyttäminen sido sinua mihinkään. Täytä siis hakemus, tarkastele tarjoukset rauhassa läpi ja valitse sen jälkeen itsellesi soveltuvin lainavaihtoehto.

Lainahakemus
Lainan hakeminen on maksutonta eikä se sido sinua mihinkään
Sivusto on suojattu

Lainan suuruus

Laina-aika

Lainan kuukausierä*: 23 / kk
Esimerkki lainakustannuksista: Nimelliskorko 10,4%, Todellinen vuosikorko 10,91%, Tilinhoitomaksut 0€. Aloitus- ja kuukausikulut 0€, Korkokulut €, Kokonaiskulut €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Lainojen todellinen vuosikorko on minimissään 4,5 % ja maksimissaan 50,5%.
(Yhteishakijan kanssa saat paremman lainatarjouksen)
Yleistiedot
Lainahakemuksesi on otettu käsittelyyn! Täytäthän tarkentavat tiedot, niin saat lainapäätöksen mahdollisimman nopeasti.
* Esimerkkilaskelma: Todellinen vuosikorko on 9,11 %, kun lainasumma on 10 000 €, takaisinmaksuaika on 5 vuotta, esimerkkikorko 8,75 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 12 382 €, eli 206 €/kk. Laina-aika 1-15 vuotta, todellinen vuosikorko 4,5%-50,5%.
Nordax Avida Euroloan Svea Halino Lainaamo BigBank Saldo Collector CashBuddy Fellow Finance Ostosraha Credento Credigo MyLender Balanzia Monobank Lainaaja Resurs Bank Laina.fi Komplett Bank Surimo Mastercard Tuohi

Täytät vain yhden lainahakemuksen. Me toimitamme sen usealle lainanmyöntäjälle. Valitset itse parhaiten sopivan lainatarjouksen. Usein saat lainatarjoukset jo saman päivän aikana.

Asiakaspalvelu

Vastaamme yhteydenottopyyntöihin mahdollisimman pian aukioloaikoinamme.

Tietoturvasyistä emme voi antaa asiakaskohtaisia tietoja avoimeen lainahakemukseen liittyen sähköpostitse. Hakemukseen liittyen kirjaudu Oma Rahalaitos -palveluun tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme, puh (09) 2311 3670.

Rahalaitos.fi / Eone Oy
Osoite

Kalevantie 7 C
33100 Tampere

Y-tunnus

1716336-7

Luottotiedustelut
Puhelin

09 2311 3670
(ma-to 9:30-16:30, pe 9:30-15:00)

Fax

03 3392 6261

Sähköposti

info@rahalaitos.fi

Lisätiedot
 • Yritys
 • Tietosuojaseloste
 • Tietoja evästeistä