Lainaa ilman takaajia

Saat luottopäätöksen jopa 5 minuutissa

Meidän kautta voit hakea lainaa ilman takaajia 500 eurosta jopa 50 000 euroon asti. Saadaksesi lainaa, tulee sinun olla vähintään 20-vuotias, sinulla tulee olla yli 7 200€ vuositulot eikä sinulla saa olla julkisia maksuhäiriöitä. Voit hakea lainaa 24/7 (myös iltaisin ja viikonloppuisin) ja saat luottopäätöksen heti. Usein saat myös rahat tilille jopa samana päivänä.

Mitä lainaaminen ilman takaajia tarkoittaa?

Laina ilman takaajia tarkoittaa yksinkertaisesti sitä että sinun ei tarvitse asettaa toista henkilöä takaajaksi lainalle. Sinä olet yksin vastuussa lainasta sekä sen takaisinmaksusta. Miten tämä on mahdollista? Lainan saaminen ilman vakuuksia tai takaajia onnistuu koska pankit tarkastavat maksukykysi ennen luottopäätöksen tekemistä.

Miksi hakea lainaa ilman takaajia Rahalaitoksen kautta?

Yksi lainahakemus – useampi lainatarjous. Rahalaitos kilpailuttaa lainat puolestasi. Me lähetämme hakemuksesi usealle lainanmyöntäjälle ja valitsemme sinulle aina edullisimman lainan. Sinä säästät aikaa, vaivaa ja voit olla varma että saat aina edullisimman lainan meidän kautta.

Lainan hakeminen on aina 100% ilmaista

Lainan hakeminen on aina ilmaista Rahalaitoksen kautta eikä hakemuksen täyttäminen sido sinua mihinkään. Täytä hakemus, katsele lainatarjoukset rauhassa läpi ja valitse sinulle paras laina.

Lainahakemus
Lainan hakeminen on maksutonta eikä se sido sinua mihinkään
Sivusto on suojattu

Lainan suuruus

Laina-aika

Lainan kuukausierä*: 23 / kk
Esimerkki lainakustannuksista: Nimelliskorko 10,4%, Todellinen vuosikorko 10,91%, Tilinhoitomaksut 0€. Aloitus- ja kuukausikulut 0€, Korkokulut €, Kokonaiskulut €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Lainojen todellinen vuosikorko on minimissään 4,5 % ja maksimissaan 50,5%.
(Yhteishakijan kanssa saat paremman lainatarjouksen)
Yleistiedot
Lainahakemuksesi on otettu käsittelyyn! Täytäthän tarkentavat tiedot, niin saat lainapäätöksen mahdollisimman nopeasti.
* Esimerkkilaskelma: Todellinen vuosikorko on 9,11 %, kun lainasumma on 10 000 €, takaisinmaksuaika on 5 vuotta, esimerkkikorko 8,75 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 12 382 €, eli 206 €/kk. Laina-aika 1-15 vuotta, todellinen vuosikorko 4,5%-50,5%.
Nordax Avida Euroloan Svea Halino Lainaamo BigBank Saldo Collector CashBuddy Fellow Finance Ostosraha Credento Credigo MyLender Balanzia Monobank Lainaaja Resurs Bank Laina.fi Komplett Bank Surimo Mastercard Tuohi

Täytät vain yhden lainahakemuksen. Me toimitamme sen usealle lainanmyöntäjälle. Valitset itse parhaiten sopivan lainatarjouksen. Usein saat lainatarjoukset jo saman päivän aikana.

Asiakaspalvelu

Vastaamme yhteydenottopyyntöihin mahdollisimman pian aukioloaikoinamme.

Tietoturvasyistä emme voi antaa asiakaskohtaisia tietoja avoimeen lainahakemukseen liittyen sähköpostitse. Hakemukseen liittyen kirjaudu Oma Rahalaitos -palveluun tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme, puh (09) 2311 3670.

Rahalaitos.fi / Eone Oy
Osoite

Kalevantie 7 C
33100 Tampere

Y-tunnus

1716336-7

Luottotiedustelut
Puhelin

09 2311 3670
(ma-to 9:30-16:30, pe 9:30-15:00)

Fax

03 3392 6261

Sähköposti

info@rahalaitos.fi

Lisätiedot
  • Yritys
  • Rekisteriseloste
  • Tietoja evästeistä