Kilpailuta yritysrahoitus nopeasti ja ilmaiseksi

Vertaile yritysrahoitus -vaihtoehtoja ja valitse sopivin

Täytä rahoitushakemus tästä!

Kilpailuta rahoituspalvelut

kattavasti

time

Nopea ja ilmainen

palvelu

money

Yritysrahoitus

joustavasti

Asiakkaamme arvioivat

4,46/7503 arviota

Yrityslainahakemus

Lainan hakeminen on maksutonta eikä se sido sinua mihinkään.

Lainan suuruus
Laina-aika

Yleistiedot

Yrityslainan hakijalla tulee olla oikeus edustaa yritystä ja lainan hakijan tulee olla vähintään 20-vuotias. Yrityslainaan ei vaadita reaalivakuuksia vain henkilötakaus lainanhakijalta.

Löydä yrityksellesi rahoitus ilmaisen kilpailutuspalvelumme avulla.

laptop mobile
2 min

1. Täytä hakemus

Aloita täyttämällä pyydetyt tiedot. Nopeimmillaan tämä vie vain pari minuuttia.

time
1 min

2. Kilpailutamme pankit

Kilpailutamme yrityslainantarjoajat, nopeasti ja ilmaiseksi. Hakemus ei sido sinua mihinkään.

check
1 min

3. Valitse paras

Saat yrityksellesi lainatarjoukset 24h sisällä, ensimmäiset jo minuutin sisällä. Sinä valitset parhaan!

Yhteistyökumppaneitamme

Rahalaitos

Kuka voi hakea yrityslainaa Rahalaitokselta?

Toiminta:

Yritys on ollut toiminnassa vähintään 6kk.

Päätösvalta:

Hakijalla on yrityksen nimenkirjoitusoikeus joko yksin tai yhdessä toisen henkilön kanssa.

Suomalaisuus:

Yritys on rekisteröity Suomeen ja omistajat ovat suomalaisia.

Maksuhistoria:

Yrityksellä tai takaajalla ei ole verovelkoja tai maksuhäiriöitä.

Vakuudet:

Meiltä voit aina hakea lainaa ilman Reaalivakuuksia. Tarvitaan vain hakijan henkilötakaus lainalle.

Yksi hakemus, monta tarjousta

Yritysrahoitus tukee yrityksen kasvua ja kehitystä

Yritysrahoitus tarkoittaa laajasti ajateltuna yrityksen varainhankintaa kokonaisuutena. Se tarkoittaa lainan hankkimisen lisäksi esimerkiksi yrityksen rahoituksellisia päätöksiä omistajien sekä muiden tahojen yritykseen sijoittamaa rahaa. Yritysrahoituksen hankkimisessa tärkein päämäärä on yrityksen markkina-arvon kasvattaminen taloudelliset riskit halliten. Käytännössä yritysrahoitus tarkoittaa sitä, että yritys hankkii jostain vierasta pääomaa liiketoiminnan pyörittämiseen ja kasvattamiseen.

Monelle yrittäjälle yritysrahoitus ei ole mieluisinta ja vahvinta aluetta yrittämisessä. Onnistunut yritysrahoitus on kuitenkin ratkaisevassa roolissa, kun tavoitellaan kasvua yrityksen kehittämisen ja investointien kautta.

Yritysrahoitus lainan avulla kannattaa kilpailuttaa

Rahalaitoksen kumppanit tarjoavat lainaa yritysrahoitusta varten nopeasti ja joustavasti. Rahalaitos ei itse lainaa rahaa vaan välittää yritysrahoitusta tarvitsevien hakemukset useille luotettaville rahoituskumppaneille ja pyytää näiltä tarjoukset. Yritysrahoituksen hakija voi vertailla saamiaan tarjouksia palvelussamme ja valita halutessaan niistä itselleen sopivimman.

Yritysrahoituksen kilpailuttaminen Rahalaitoksen palvelussa onnistuu ilman reaalivakuuksia ja verkossa luoton hakeminen on helppoa ja nopeaa. Lainahakemuksen täyttämiseen tarvitaan yrityksen tiedot ja henkilötakaajana toimivan vastuuhenkilön tiedot. Voit kilpailuttaa yritysrahoituksen Rahalaitoksella aina ilman vakuuksia. Kun täytät hakemuksen, saat nopeasti tarjoukset kumppaneiltamme ja voit tehdä vertailun mikä saamistasi lainatarjouksista on yritykselle paras.

Yritysrahoituksen vaihtoehtojen vertailu on hyvä keino säästää kuluissa. Kilpailuttamalla lainan ja vertaamalla tarjouksia voi säästää jopa tuhansia euroja. Palvelumme avulla säästät myös aikaa, kun etsimme puolestasi yrityksellesi edullisen lainan. Rahalaitos on puolueeton toimija ja meille tärkeintä on löytää lainanhakijoillemme paras mahdollinen laina.

Lainahakemuksen täyttäminen ja yrityslainan kilpailuttaminen ei sido ottamaan lainaa ja se on täysin ilmaista.

Yritysrahoitus nopeasti ja ilman vakuuksia netin kautta

Nopeasti saatavilla oleva rahoitus voi olla merkittävä tekijä yrityksen tulevaisuuden kannalta. Joskus esimerkiksi hyvien kauppojen kiinnilyöminen vaatii nopeita liikkeitä, ja nopea rahoitus voi olla avain liiketoiminnan menestykseen.

Rahalaitoksen kautta voit hakea lainaa suoraan netin kautta, ilman paperisten lomakkeiden täyttöä ja pankkikonttoreissa jonottamista. Moni kumppaninamme toimiva lainantarjoaja antaa rahoituspäätöksen suoraan automatisoidun hakuprosessin kautta, jolloin lainapäätöksen saa hetkessä. Hyväksytty laina voidaan usein maksaa hakijan tilille jo samana päivänä.

Yritysrahoituksen saajan vaatimukset

Yritysrahoitusta voi hakea sekä ennen yrityksen perustamista tai toiminnan ollessa jo käynnissä. Yritysten ja lainaa hakevan henkilön täytyy kuitenkin täyttää muutamia vaatimuksia pystyäkseen laittamaan lainahakemuksen vireille. Tärkein ehto yritysrahoituksen hakemiselle on, että yrityksellä tai sen vastuuhenkilöillä ei ole merkintöjä luottotiedoissa. Yrityksen vastuuhenkilöiden täytyy lisäksi olla hyvämaineisia, eli taustalta ei saa löytyä rikoksia tai muuta epäilyttävää. Yrityksen täytyy myös kuulua suomalaiseen kaupparekisteriin. Osa yrityslainoja tarjoavista rahoittajista voi asettaa rajoituksia lisäksi esimerkiksi hakijan iän ja yrityksen perustamisajan suhteen.

Eri lainantarjoajat suhtautuvat kelpoisuusehtoihin hieman eri tavoin. Sen takia kannattaa kilpailuttaa laina Rahalaitoksella ja näin rahoitushakemus toimitetaan kerralla usealle lainantarjoajalle. Jos et saa lainaa yhdestä yhtiöstä, voit saada positiivisen rahoituspäätöksen toiselta toimijalta.