Yritysluotto apuna kasvussa
Lainan suuruus
Laina-aika

Yritysluotto voi olla hyvä apu kasvuyritykselle

Nopea yritysluotto on usein hyvä ratkaisu yritykselle, kun väliaikaista rahoitusta tarvitaan nopeasti. Yritysluottoa voi hakea luonnollisesti myös perinteisistä pankeista, joiden kautta muut yrityksen raha-asiat hoidetaan. Kuitenkin yritysluoton saaminen perinteisistä pankeista tarvittaessa nopeasti voi olla usein hankalaa. Rahalaitos.fi palvelun kautta voit saada yritysluottoa nopeasti jopa 250 000 euroa. Ja jos yritysluoton tarve on suurempi, voit saada kauttamme rahoitusta jopa seitsemän miljoonaa euroa. Alle 250 000 euron yritysluotoissa voit saada tarvittavat rahat tilille hyvinkin nopeasti jopa samana pankkipäivänä. Suuremmissa luotoissa pitää varata lainaprosessin läpivientiin hieman enemmän aikaa.

Lainan suuruus
Laina-aika

Yritysluotto kannattaa kilpailuttaa

Rahalaitoksen kumppanit tarjoavat yritysluottoa nopeasti ja joustavasti. Rahalaitos itse ei lainaa rahaa vaan sen tehtävä on etsiä yritykselle edullisin luotto, välittämällä yritysluottoa tarvitsevien hakemukset useille luotettaville rahoituskumppaneille ja pyytämällä näiltä tarjoukset vertailtavaksi. Yritysluoton hakija voi vertailla saamiaan tarjouksia helposti ja ajantasaisesti palvelussamme ja valita halutessaan niistä itselleen sopivimman.

Yritysluoton kilpailuttamiseen Rahalaitoksen palvelussa ei tarvita reaalivakuuksia ja verkossa luoton hakeminen on helppoa ja nopeaa. Luottohakemuksen täyttämiseen tarvitaan yrityksen tiedot ja henkilötakaajana toimivan vastuuhenkilön tiedot. Voit kilpailuttaa yritysluotot Rahalaitoksella aina ilman vakuuksia. Kun täytät hakemuksen, saat nopeasti tarjoukset kumppaneiltamme ja voit tehdä vertailun mikä saamistasi tarjouksista on yritykselle paras.

Yritysluoton vaihtoehtojen vertailu on hyvä keino säästää kuluissa. Kilpailuttamalla lainan ja vertaamalla tarjouksia voit säästää jopa tuhansia euroja. Rahalaitos.fi palvelun avulla säästät myös aikaa, kun etsimme puolestasi yrityksellesi edullisen luoton. Rahalaitos on puolueeton toimija ja meille tärkeintä on löytää lainanhakijoillemme paras mahdollinen laina.

Lainahakemuksen täyttäminen ja yrityslainan kilpailuttaminen ei sido nostamaan yritysluottoa ja se on täysin ilmaista.

Yritysluotto nopeasti ja ilman vakuuksia netin kautta

Nopeasti saatavilla oleva yritysluotto voi olla merkittävä tekijä yrityksen operatiivista toimintaa suunniteltaessa. Esimerkiksi hyvien kauppojen kiinnilyöminen vaatii nopeita liikkeitä, ja yritysluoton saanti nopeasti voi olla avain liiketoiminnan menestykseen.

Rahalaitoksen kautta voit hakea yritysluottoa suoraan netin kautta, ilman paperisten lomakkeiden täyttöä ja pankkikonttoreissa jonottamista. Moni kumppaninamme toimiva lainantarjoaja antaa luottopäätöksen suoraan automatisoidun hakuprosessin kautta, jolloin lainansaanti voi varmistua hetkessä. Hyväksytty luotto voidaan usein maksaa hakijan tilille jo samana päivänä.

Vaatimukset yritysluoton saamiseksi

Yritysluottoa voi hakea sekä ennen yrityksen perustamista tai toiminnan ollessa jo käynnissä. Yritysten ja lainaa hakevan henkilön täytyy kuitenkin täyttää muutamia vaatimuksia pystyäkseen laittamaan lainahakemuksen vireille. Tärkein ehto yritysluoton saamiselle on, että yrityksellä tai sen vastuuhenkilöillä ei ole merkintöjä luottotiedoissa. Yrityksen vastuuhenkilöiden täytyy lisäksi olla hyvämaineisia, eli taustalta ei saa löytyä rikoksia tai muuta epäilyttävää. Yrityksen täytyy myös kuulua suomalaiseen kaupparekisteriin. Osa yrityslainoja tarjoavista rahoittajista voi asettaa rajoituksia lisäksi esimerkiksi hakijan iän ja yrityksen perustamisajan suhteen.

Eri lainantarjoajat suhtautuvat kelpoisuusehtoihin hieman eri tavoin. Sen takia kannattaa kilpailuttaa yritysluotto Rahalaitoksella ja näin luottohakemus toimitetaan kerralla usealle lainantarjoajalle. Jos et saa lainaa yhdestä yhtiöstä, voit saada positiivisen luottopäätöksen toiselta toimijalta.

Yksi hakemus, monta tarjousta

Rahalaitos

Kuka voi hakea lainaa Rahalaitokselta?

Ikä:

Sinun tulee olla vähintään 20-vuotias.

Tulot:

Sinulla tulee olla yli 600 € kuukausitulot.

Haettava lainamäärä:

Voit hakea kauttamme lainaa 500 €:sta aina 60 000 € asti.

Maksuhistoria:

Sinulla ei saa olla julkisia maksuhäiriöitä.

Vakuudet:

Meiltä voit aina hakea lainaa ilman vakuuksia.

Yhteistyökumppaneitamme