Tee yrityslainavertailu helposti netissä

Tee yrityslainavertailu helposti netissä

Tarvitsetko yrityksellesi nopeasti rahoitusta hankintoja tai vaikkapa odottamattomia kuluja varten. Verkon kautta haettava yrityslaina on nopea ja helppo tapa lyhytaikaiseen yritysrahoitukseen.  Nopeat ja lyhytaikaisetkin yrityslainat kannattaa vertailla tarkkaan.  Palvelumme avulla vertaat yrityslainat todella kätevästi muutamassa minuutissa.

Rahalaitoksen ilmainen yrityslainavertailu on helppo ja nopea tapa laittaa yrityslainan tarjoajat kilpailemaan asiakkuudesta. Yhdellä yrityslainahakemuksella pyydämme tarjoukset suurimmilta verkossa toimivilta yrityslainantarjoajilta ja tuomme tarjoukset helposti vertailtaviksi palveluumme. Yrityslainavertailun avulla saat nopeasti selville, mistä yrityksesi saa lainaa edullisesti.

Kun vertailet yrityslainoja Rahalaitoksen palvelussa et sitoudu mihinkään. Voit selvittää millaisia tarjouksia saat yrityslainantarjoajilta ja päättää sen jälkeen, onko lainaa kannattavaa ottaa. Yrityslainavertailumme kattaa lainat pieniin ja suuriin tarpeisiin. Tarvitsee yrityksesi lainaa 1 000 euroa tai vaikka 8 000 000 euroa voit löytää kätevästi ratkaisun palvelumme avulla.

Tärkeimmät syyt käyttää yrityslainavertailua

Rahalaitos on kotimainen lainanvälityspalvelu, joka on kilpailuttanut suomalaisten lainoja yli kymmenen vuoden ajan. Jo tuhannet suomalaiset yritykset ovat hyödyntäneet yrityslainavertailuamme muun muassa seuraavien syiden takia.

  1. Edullisuus. Pankkien ja luotonmyöntäjien verkkosivuillaan ilmoittamat korkotasot ovat aina vain suuntaa-antavia esimerkkejä ja niissä on suuria yrityskohtaisia eroja. Kun vertaa yrityslainat Rahalaitoksen palvelussa, selviää helposti, mistä juuri sinun yrityksesi saa kilpailukykyisen lainan.
  2. Nopeus. Useiden lainahakemusten täyttäminen verkossa haukkaa helposti useita tunteja työpäivästä. Yrityslainavertailun avulla hoidat hakuprosessin yhdellä hakemuksella. Verkossa toimivat yrityslainan tarjoajat palvelevat asiakkaita lisäksi erittäin nopeasti ja parhaimmillaan rahat voivat olla yrityksen tilillä jo samana päivänä.
  3. Varmuus lainan saamisesta. Yrityslainaa tarjoattaessa arvioidaan aina yrityksen maksukykyä tapauskohtaisesti. Lainantarjoajien ehdoissa on aina pieniä pankkikohtaisia eroja. Hyväksytyn lainapäätöksen saaminen on aina todennäköisempää, kun haet lainaa useammasta kuin yhdestä pankista.

Miten yrityslainavertailu käytännössä toimii?

Aloita yrityslainojen vertailu syöttämällä haluamasi lainasumma sekä laina-aika sivulla olevaan hakulomakkeeseen. Yhteystietojen ja muiden tarpeellisten tietojen ilmoittamisen jälkeen saat nopeasti ensimmäiset tarjoukset.

Hyväksytyn yrityslainapäätöksen jälkeen saat pankeilta ja luotonmyöntäjiltä lainatarjoukset kootusti Oma Rahalaitos -palveluumme, jossa voit kätevästi vertailla yrityslainatarjousten ehtoja.

Jos yrityslainavertailun avulla saamiesi tarjousten joukosta löytyy sopiva laina, voit hyväksyä tarjouksen ja siirtyä allekirjoittamaan sitä sähköisesti kyseisen pankin tai luotonmyöntäjän verkkopalveluun. Mikäli et kuitenkaan syystä tai toisesta ole tyytyväinen tarjouksiin, voit jättää lainan nostamatta. Tästä ei koidu sinulle minkäänlaisia kuluja, eli lainojen vertailu on aina ilmaista ja riskitöntä.

Myönnetty lainasumma siirtyy yrityksesi tilille ja voit käyttää parhaaksi katsomallasi tavalla. Lainan käyttötarkoitusta enemmän lainantarjoajia kiinnostaa takaisinmaksukyky.

Vertaile yrityslainat jo tänään – saat ensimmäiset tarjoukset minuuttien sisällä

Lainahakemuksen täyttämisen jälkeen saat useimmiten ensimmäiset tarjoukset pankeilta muutamassa minuutissa. Pääsääntöisesti kaikki tarjoukset saapuvat viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Nopeimmissa tapauksissa hyväksytty yrityslaina voidaan maksaa tilille vielä samana päivänä, mutta toisinaan rahat näkyvät tilillä 1-2 arkipäivän sisällä. Asiaan vaikuttaa muun muassa se, mihin vuorokauden aikaan lainaa haet ja minkä pankin lainatarjouksen hyväksyt. Täytä siis yrityslainahakemus nyt, ja pääset välittömästi etsimään yrityksellesi edullista rahoitusta.

Jos sinulle jäi kysyttävää palvelumme käytöstä, voit aina olla ensin yhteydessä asiakaspalveluumme puhelimitse, sähköpostilla chatissä.

 

Yksi hakemus, monta tarjousta

Rahalaitos

Kuka voi hakea lainaa Rahalaitokselta?

Ikä:

Sinun tulee olla vähintään 20-vuotias.

Tulot:

Sinulla tulee olla yli 600 € kuukausitulot.

Haettava lainamäärä:

Voit hakea kauttamme lainaa 500 €:sta aina 70 000 € asti.

Maksuhistoria:

Sinulla ei saa olla julkisia maksuhäiriöitä.

Vakuudet:

Meiltä voit aina hakea lainaa ilman vakuuksia.

Yhteistyökumppaneitamme