Yrityksen rahoitus nopeisiin investointeihin

Hanki rahoitus yritykselle jopa 8 000 000 euron hankkeisiin nopeasti

Täytä rahoitushakemus tästä!

Helposti rahoitusta

yritykselle

time

Nopeasti ja

ilmaiseksi

money

Yritysrahoitusta jopa

8 000 000 €

Asiakkaamme arvioivat

4,46/7503 arviota

Yrityslainahakemus

Lainan hakeminen on maksutonta eikä se sido sinua mihinkään.

Lainan suuruus
Laina-aika

Yleistiedot

Yrityslainan hakijalla tulee olla oikeus edustaa yritystä ja lainan hakijan tulee olla vähintään 20-vuotias. Yrityslainaan ei vaadita reaalivakuuksia vain henkilötakaus lainanhakijalta.

Yritykselle rahoitusta pieniin ja suuriin investointeihin.

laptop mobile
2 min

1. Täytä hakemus

Aloita täyttämällä pyydetyt tiedot. Nopeimmillaan tämä vie vain pari minuuttia.

time
1 min

2. Kilpailutamme pankit

Kilpailutamme yrityslainantarjoajat, nopeasti ja ilmaiseksi. Hakemus ei sido sinua mihinkään.

check
1 min

3. Valitse paras

Saat yrityksellesi lainatarjoukset 24h sisällä, ensimmäiset jo minuutin sisällä. Sinä valitset parhaan!

Usein kysytyt kysymykset

Vaatiiko yrityslainan hakeminen vakuuksia tai takauksia?
Rahalaitoksen välittämissä enintään 250 000 euron yrityslainoissa ei tarvita reaalivakuuksia. Lainanhakija toimii kuitenkin yrityslainan omavelkaisena takaajana. Suuremmissa summissa voidaan myös reaalivakuuksia tarvita joissain tapauksissa.
Miten rahoituspäätös tehdään ja mitkä asiat vaikuttavat yrityslainan saamiseen?
Rahoitusyhtiöt käsittelevät hakemuksen aina asiakaskohtaisesti. Yrityslainatarjouksen saamiseen vaikuttaa positiivisesti mm. moitteeton maksuhistoria ja tuloksentekokyky. Helpoin tapa löytää paras yrityslainatarjous on täyttää maksuton lainahakemus sivuillamme.
Millaiset yritykset voivat hakea rahoitusta?
Yritysrahoitusta voivat hakea suomalaiset kaupparekisterissä olevat yritykset, joiden vastuuhenkilöt asuvat Suomessa. yrityksellä ja takaajalla tulee olla puhtaat luottotiedot.
Onko rahoituksen hakeminen yritykselle maksutonta?
Yritysrahoituksen hakeminen on täysin maksutonta, eikä se sido sinua mihinkään.
Kuka voi hakea yritykselle rahoitusta?
Yrityksen rahoitusta voi hakea henkilö, jolla on nimenkirjoitusoikeus joko yksin tai yhdessä toisen henkilön kanssa lainaa hakevassa yhtiössä. Yritysrahoitus haetaan ja myönnetään yritykselle.

Yritykselle rahoitusta investointeihin

Yritykset tarvitsevat toiminnan laajentamiseen investointeihin ja erilaisiin suurempiin hankkeisiin välillä lisärahoitusta nopeastikin. Rahalaitoksen kumppanien avulla on mahdollista löytää nopeasti yritykselle rahoitusta suurempiinkin hankkeisiin.

Palvelumme kautta yritys voi kilpailuttaa muutaman tuhannen euron yrityslainat nopeasti ja tehokkaasti, mutta myös suurempiin yritysrahoituksen tarpeisiin löytyy ratkaisu kauttamme. Nyt voit löytää rahoituksen yritykselle aina viiteen miljoonaan asti. Suuremmat yrityslainat vaativat luonnollisesti hieman pidemmän prosessin kuin minuuteissa nostettavat muutaman tuhannen euron lainat. Kuitenkin kauttamme prosessi isommissakin yritysrahoitus hankkeissa hoidetaan hyvin pitkälle digitaalisesti.

Useisiin miljooniin nousevissa investoinneissa voidaan tarvita myös reaalivakuuksia ja ainakin niistä on hyötyä lainaehtoja neuvoteltaessa. Hakuvaiheessa ei kuitenkaan tarvitse vielä kaivaa erilaisista liitteitä yrityksen tuloksesta tai tietoa vakuuksista valmiiksi. Tarvittaessa mahdolliset liitteet katsotaan kuntoon sujuvasti ennen lainan nostamista.

Yritykselle rahoitusta sujuvasti jopa viiteen miljoonaan saakka

Kun yritys tarvitsee rahoitusta satoja tuhansia tai miljoonia euroja on prosessi perinteisten pankkien kanssa usein hidas ja kankea. Rahalaitoksen kumppaneiden kautta asia hoituu nopeasti ja sujuvasti. Silti suuremmat rahoitustarpeet käsitellään yksilöllisesti yrityksen tilanne huomioiden. Jos yrityksesi tarvitsee esimerkiksi viisi miljoonaa euroa yritysrahoitusta, kannattaa ehdottomasti katsoa millaista rahoitusta kumppanimme pystyvät tarjoamaan.