Yrittäjälaina – Lainaa yritykselle tai yrittäjälle
Lainan suuruus
Laina-aika

Yrittäjälaina – Rahalaitoksen kautta jopa 250 000 euroa

Useimmille yrittäjille tulee joskus eteen tilanne, jossa kassa on vähissä, mutta laskuja ja muita kuluja on kertynyt maksettavaksi. Tällaisessa tilanteessa nopea yrittäjälaina on kätevä työkalu väliaikaiseen rahoitukseen. 

Miksi vakuudeton yrittäjälaina?

Liiketoiminnassa kassassa vapaana oleva raha ei aina riitä kuluihin ja palkkojen maksuun. Vaikka kauppa käykin hyvin, voi esimerkiksi asiakkaiden pitkistä maksuajoista ja toiminnan sesonkiluontoisuudesta aiheutua hetkellisiä kassavajetilanteita. Nopea ja joustava yrittäjälaina antaa mahdollisuuden selvitä näistä tilanteista kohtuullisin kustannuksin.

Lyhytaikainen yrittäjälaina on nopea järjestää Rahalaitos.fi kilpailutuspalvelun avulla. Maksuton yrityslainavertailumme kilpailuttaa lainan suurimmilla verkossa toimivilla yrittäjälainan tarjoajilla ja voit hetkessä vertailla saamasi tarjoukset yrittäjälainasta palvelussamme. Kaikki kumppanimme tarjoavat yrittäjälainaa ilman vakuuksia ja palvelu on käyttäjälle maksuton eikä sido lainan nostamiseen.

Lainan suuruus
Laina-aika

Yrittäjälaina vai henkilökohtainen laina yrittäjälle?

Lainarahalla on aina hintansa ja siksi kannattaa vertailla yrittäjälle tarjolla olevat rahoitusvaihtoehdot tarkkaan. Rahalaitos.fi palvelun kautta voi saada yrittäjälainaa nopeasti jopa 250 000 euroa ilman vakuuksia. Suurempiinkin yrityksen rahoitustarpeisiin löytyy vaihtoehtoja jopa 8 miljoonaan euroon asti, mutta niissä saatetaan tarvita vakuuksia, eikä rahoitus järjesty parissa päivässä.

Kilpailuta yrityslainat tästä

Yrityslainojen lisäksi yrittäjän on mahdollista ottaa henkilökohtaista lainaa ja sijoittaa rahat yritykseen esimerkiksi pääomalainana. Henkilökohtaisen lainan voi, joissakin tapauksissa saada yrityslainaa edullisimmin ja siksi yrittäjän kannattaa harkita sitäkin vaihtoehtoa. Rahalaitos.fi palvelussa voit kilpailuttaa vakuudettomat kulutusluotot 70 000 euroon asti nopeasti ja täysin maksutta.

Kilpailuta henkilökohtaiset lainat tästä.

Miten yrittäjälaina eroaa yrittäjän henkilökohtaisesta lainasta?

Yrittäjän henkilökohtainen laina on mikä tahansa normaali laina, jonka yrittäjä ottaa omalla henkilökohtaisella maksuvastuulla itselleen.  Yrittäjälainaa, joka haetaan yrityslainana yrityksen nimissä, myönnetään vain yrityksen toimintaa varten. Vakuudettomissa yrityslainoissa vaaditaan yrittäjältä käytännössä aina myös henkilökohtainen takaus lainalle, joten lainan hinnan ja ehtojen lisäksi suurta eroa erilaisilta yrittäjälainan muodoilla ei ole.

Kaupallisilta lainantarjoajilta otetun yrityslainan lisäksi yrittäjälainaa on mahdollisuus saada myös Finnveran yrittäjälainana. Finnveran yrittäjälaina on usein saatavilla paremmilla ehdoilla kuin puhtaasti kaupallisilta lainantarjoajilta otettava yrittäjälaina. Kannattaakin tarkistaa Finnveran yrittäjälainan saannin edellytykset isompaa rahoitusta haettaessa.

Kuka voi hakea yrittäjälainaa Rahalaitoksen kumppaneilta?

Yrityslainaa Rahalaitos.fi palvelun kautta voi hakea henkilö, jolla on nimenkirjoitusoikeus joko yksin tai yhdessä toisen henkilön kanssa lainaa hakevassa yhtiössä. Yrityslaina haetaan ja myönnetään yritykselle.

Henkilökohtaisessa lainassa perusvaatimukset lainansaamiseen ovat säännölliset eläke– tai palkkatulot sekä puhtaat luottotiedot. Iältään lainanhakijan tulee olla vähintään 20-vuotias.

 

Yksi hakemus, monta tarjousta

Rahalaitos

Kuka voi hakea lainaa Rahalaitokselta?

Ikä:

Sinun tulee olla vähintään 20-vuotias.

Tulot:

Sinulla tulee olla yli 600 € kuukausitulot.

Haettava lainamäärä:

Voit hakea kauttamme lainaa 500 €:sta aina 60 000 € asti.

Maksuhistoria:

Sinulla ei saa olla julkisia maksuhäiriöitä.

Vakuudet:

Meiltä voit aina hakea lainaa ilman vakuuksia.

Yhteistyökumppaneitamme