Ameron

Lainasumma 

Laina-aika 

vuotta

+
+
Arvioitu kuukausierä 0 €/kk
Tarvitsemme puhelinnumerosi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä lainahakemukseen liittyen.
Tarvitsemme sähköpostiosoitteesi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä lainahakemukseen liittyen. Jos sinulla ei ole sähköpostiosoitetta, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun soittamalla numeroon 0942456000.
Valitse työsuhteesi tyyppi. Jos olet vanhempainvapaalla tai kuntoutuksessa, valitse työpaikka, josta olet vapaalla. Jos sinulla on useita työtehtäviä, valitse se, joka on päätyösi. Valinta "Eläkeläinen" sisältää myös varhaiseläkkeelle jääneet.
Haettu lainasumma

15000

           
Laina-aika

8 vuotta

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on NaN % laskettuna lainasummalle 0 €, kun takaisinmaksuaika on 8 vuotta, tilinhoitomaksu 0 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 8,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 0 €, eli 0 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1–20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100 € – 60000 €.

Ameron yrityslaina on luotettava ja joustava 4 000 – 50 000 euron kertalaina yrityksille. Ameronin taustalla on rahoitusyhtiö Top Finance Oy, joka tarjoaa monipuolisesti rahoitusta yksityishenkilöille ja kotimaisille yrityksille. Yritys on vakavarainen ja se kasvaa nopeasti. Top Finance Oy:n Ameron-yrityslainat ovat joustavia ratkaisuja kaikkien suomalaisten yritysten rahoitustarpeisiin.

Haluamme olla luotettava kumppani yrityksen arjen jokaisessa tilanteessa. Asiakaslähtöisyys on keskeisessä roolissa liiketoimintamme ja uusien tuotteidemme kehityksessä. Tarjoamme joustavia ja monipuolisia rahoitusratkaisuja kotimaisille yrityksille käyttämällä apuna edistyksellistä rahoitusteknologiaa.

Ameron yrityslaina – vaatimukset yrityslainan hakijalle

  • Suomessa rekisteröity yritys
  • Yritys on luottokelpoinen ja sillä ei ole maksuhäiriömerkintöjä
  • Yrityksellä on suomalainen pankkitili
  • Hakijalla on nimenkirjoitusoikeus yritykselle

 Näin vertailet Ameronin lainatarjouksia

Ameron yrityslaina on mukana Rahalaitos.fi yrityslainan kilpailutuspalvelussa. Kilpailutamme lainat Ameronin lisäksi useilla muilla pankeilla ja yrityslainantarjoajilla. Täyttämällä lainahakemuksen sivuillamme saat helposti lainan kilpailutettua niin Ameronilla kuin muilla Suomessa toimivilla suurilla yrityslainojen tarjoajilla.

Ameron asiakaspalvelun yhteystiedot

Sähköposti asiakaspalvelu@topfinance.fi
Puhelinnumero 050 475 3921
Avoinna ma-pe 9-16

 

Mikä on Ameron?

Ameron on yrityslainoja tarjoava yritys, joka tarjoaa joustavia ja monipuolisia rahoitusratkaisuja kotimaisille yrityksille käyttämällä apuna edistyksellistä rahoitusteknologiaa.

Kuinka kilpailutan lainani Ameronilla?

Ameron kuuluu Rahalaitoksen yhteistyökumppaneihin. Täyttämällä maksuttoman hakemuksen Rahalaitoksen palvelussa kilpailutat lainasi kerralla sekä Ameronin, että lukuisten muiden pankkien ja lainantarjoajien kesken.

Kuka voi hakea lainaa Rahalaitokselta?

Ikä:

Sinun tulee olla vähintään 20-vuotias.

Tulot:

Sinulla tulee olla yli 600 € kuukausitulot.

Haettava lainamäärä:

Voit hakea kauttamme lainaa 500 €:sta aina 60 000 € asti.

Maksuhistoria:

Sinulla ei saa olla julkisia maksuhäiriöitä.

Vakuudet:

Meiltä voit aina hakea lainaa ilman vakuuksia.

Yhteistyökumppaneitamme

Näytä lisää

Yksi hakemus, monta tarjousta