Vakuudeton yrityslaina

Vakuudeton yrityslaina – kilpailuta lainat

 

Vakuudeton yrityslaina on helppo kilpailuttaa Rahalaitoksella

Yrityslainan tarjoaminen verkossa on lisääntynyt viime vuosina ja alalle on tullut perinteisten pankkien lisäksi runsaasti kotimaisia ja ulkomaisia vakuudettoman yrityslainan tarjoajia. Yrityslainat voi kilpailuttaa nyt kattavasti Rahalaitos palvelussa nopeasti ja täysin ilmaiseksi. Kauttamme haettavat yrityslainat ovat aina vakuudettomia, eli lainan vakuudeksi tarvitaan vain yrittäjän henkilötakaus ei reaalivakuuksia. Kun täytät lainahakemuksen, saat nopeasti tarjoukset kumppaneiltamme ja voit tehdä vertailun mikä saamistasi lainatarjouksista on yritykselle paras.

Yrityslainan vertailu on hyvä keino säästää lainakuluissa. Kilpailuttamalla lainan ja vertaamalla tarjouksia voi säästää useita tuhansia euroja. Palvelumme avulla säästät myös aikaa, kun etsimme puolestasi yrityksellesi edullisen lainan. Rahalaitos on puolueeton toimija ja meille tärkeintä on löytää lainanhakijoillemme paras mahdollinen laina.

Mihin käyttötarkoituksiin vakuudeton yrityslaina yleensä haetaan?

Yrityksellä on rahoituksen kannalta hyvinkin erilaisia tilanteita ja tarpeita, joissa vakuudeton yrityslaina on käytännöllinen. Vakuudettomia yrityslainoja hyödynnetään usein seuraavissa tilanteissa:

  • Nopeassa kassavajetilanteessa, kun rahan tarve yllättää äkillisesti, ja rahat tarvitaan tilille saman tien tai viimeistään 1-2 pankkipäivän aikana. Perinteisten pankkien prosessit eivät usein taivu näin nopeisiin tarpeisiin.
  • Joskus yritys ei saa perinteistä pankkilainaa riittämättömien vakuuksien vuoksi. Tämä voi olla tilanne esimerkiksi kasvuvaiheessa olevalla uudella yrityksellä, jolla ei vielä ole käytössään reaalivakuuksia. Perinteisiin pankkeihin verrattuna rahoitusyhtiöt ottavat lainanannossaan enemmän riskiä, joten rahaa voi järjestyä myös yritykselle, jonka lainanmaksukykyyn pankki ei vielä uskalla luottaa.
  • Yritys saa hankintaa varten lainaa pankista, mutta vähemmän kuin tarvitaan. Tällöin vakuudeton yrityslaina voidaan ottaa edullisen pankkilainan täydentäjäksi.

Vakuudettomia yrityslainoja tarjoavien rahoituslaitosten kasvu on ollut viime vuosina nopeaa ja uusia vakuudetonta yrityslainaa tarjoavia yrityksiä tulee markkinoille jatkuvasti. Selvästikin tarvetta vakuudettomille yrityslainoille on siis olemassa.  Myös erilaiset kausivaihtelut ja liiketoimintaympäristössä tapahtuneet muutokset vaativat nopeaa reagointia ja joskus jopa positiiviselta ongelmalta kuulostava nopea kasvu vaatii pikaista rahoitusta perinteisten pankkien ulkopuolelta.

Vakuudettomien yrityslainojen plussat ja miinukset

Vakuudeton yrityslaina on aina harkittava tarkkaan ja niin kuin kaikissa tärkeissä päätöksissä kannattaa punnita asian plussat ja miinukset. Hyviä puolia vakuudettomassa yrityslainassa ovat mm. seuraavat asiat:

  • Vakuudettoman yrityslainan hakeminen on nopeaa, sillä koko hakuprosessi tapahtuu verkossa. Lainahakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin.
  • Lainantarjoajien päätökset lainan myöntämisestä tai hakemuksen hylkäämisestä tulevat nopeasti eli jopa muutamassa minuutissa ja viimeistään seuraavana arkipäivänä.
  • Lainan maksu tilille tapahtuu nopeasti, mikäli yritykselläsi on tili jossain suurimmista Suomessa toimivista pankeista ja haet lainaa toimistoaikojen puitteissa. Saat tarvittavat rahat tilillesi jopa samana päivänä ja viimeistään seuraavana päivänä.
  • Yrityslainan hakeminen ja kilpailuttaminen on maksutonta ja ei-sitovaa. Jos et ole tyytyväinen saamiisi lainatarjouksiin, et ole velvoitettu nostamaan lainaa. Tällöin lainanhausta ei luonnollisesti aiheudu yritykselle myöskään minkäänlaisia kustannuksia.

Millaisia huonompia puolia vakuudettomissa yrityslainoissa sitten on verrattuna perinteisiin pankkilainoihin?

  • Perinteiseen vakuudelliseen pankkilainaan verrattuna vakuudeton yrityslaina on yleensä kalliimpi Kannattaa siis arvioida tarkkaan lainan tarve ja kulut suhteessa rahalla saatuun hyötyyn.
  • Vaikka verkosta haettavalle vakuudettomalle yrityslainalle ei tarvita reaalivakuutta, yrittäjä takaa aina ottamansa lainan henkilökohtaisesti. Tällöin yrittäjä vastaa velasta kuin omastaan. Tämän vuoksi yrityslainaa otettaessa kannattaa aina miettiä realistinen ja järkevästi mitoitettu maksusuunnitelma lainalle.


Onko vakuudettoman yrityslainan hakeminen turvallista?

Rahalaitos tekee yhteistyötä vain luotettavaksi todettujen ja kokeneiden yrityslainan tarjoajien kanssa. Voit siis turvallisin mielin hakea lainaa kauttamme.

Lainahakemukset ja niiden sisältämät henkilötiedot suojataan varmennetuilla tietoturvaratkaisuilla, ja kaikessa tiedon siirrossa huomioidaan GDPR direktiivin mukaiset henkilötietojen käsittelyohjeet. Palvelun käyttöturvallisuus ja ajantasainen tietoturva ovat toiminnan perusedellytyksiä kaikille rahoitusalalla toimivalle yritykselle.

Yksi hakemus, monta tarjousta

Rahalaitos

Kuka voi hakea lainaa Rahalaitokselta?

Ikä:

Sinun tulee olla vähintään 20-vuotias.

Tulot:

Sinulla tulee olla yli 600 € kuukausitulot.

Haettava lainamäärä:

Voit hakea kauttamme lainaa 500 €:sta aina 70 000 € asti.

Maksuhistoria:

Sinulla ei saa olla julkisia maksuhäiriöitä.

Vakuudet:

Meiltä voit aina hakea lainaa ilman vakuuksia.

Yhteistyökumppaneitamme