Virtuaalinen luottokortti - Turvallisuutta ja mukavuutta rahankäyttöön

LAINAHAKEMUS

Lainan hakeminen on maksutonta eikä se sido sinua mihinkään.

Lainasumma 

Laina-aika 

vuotta

+
+
Arvioitu kuukausierä 0 €/kk
Tarvitsemme puhelinnumerosi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä lainahakemukseen liittyen.
Tarvitsemme sähköpostiosoitteesi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä lainahakemukseen liittyen. Jos sinulla ei ole sähköpostiosoitetta, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun soittamalla numeroon 0942456000.
Valitse työsuhteesi tyyppi. Jos olet vanhempainvapaalla tai kuntoutuksessa, valitse työpaikka, josta olet vapaalla. Jos sinulla on useita työtehtäviä, valitse se, joka on päätyösi. Valinta "Eläkeläinen" sisältää myös varhaiseläkkeelle jääneet.
Haettu lainasumma

15000

           
Laina-aika

8 vuotta

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 0 % laskettuna lainasummalle 0 €, kun takaisinmaksuaika on 8 vuotta, tilinhoitomaksu false €, avausmaksu false € ja nimelliskorko NaN %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 0 €, eli 0 €/kk. Luottokortti todellinen vuosikorko voi olla 21,34% laskettuna käytetylle lainalle 1500€, kun takaisinmaksuaika on yksi vuosi ja nimelliskorko on 19,50 % Takaisinmaksettava summa on tällöin yhteensä 1663 € eli 139€ kuukaudessa. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1–20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500 € – 60000 €.

Viime vuosikymmeninä digitaalinen vallankumous on muuttanut monia perinteisiä toimialoja, mukaan lukien rahoitusala. Yksi digitaalisen rahankäytön innovatiivisista muodoista on virtuaalinen luottokortti. Tämä kätevä ja turvallinen maksuväline tarjoaa käyttäjilleen monia etuja ja se on saavuttanut suosiota ympäri maailmaa.

Mikä on virtuaalinen luottokortti?

Virtuaalinen luottokortti tai digitaalinen luottokortti on digitaalinen versio perinteisestä fyysisestä luottokortista. Se ei ole fyysisesti olemassa, vaan se toimii sähköisenä maksuvälineenä.

Virtuaalinen luottokortti liitetään yleensä käyttäjän olemassa olevaan luottokorttitiliin, mutta se on erillinen korttinumero, jota voi käyttää verkko-ostoksissa sekä muissa digitaalisissa maksutapahtumissa.

Miten virtuaalinen luottokortti toimii?

Kun käyttäjä hankkii virtuaalisen luottokortin, hänelle annetaan perinteisen luottokortin tapaan uniikki 16-numeroinen korttinumero, voimassaoloaika sekä turvakoodi.

Käyttäjä voi syöttää nämä tiedot verkkokaupassa tai muussa maksutilanteessa samalla tavalla kuin fyysisen kortin tiedot. Kortti on usein voimassa vain tietyllä aikavälillä, mikä lisää sen turvallisuutta.

Virtuaalisen luottokortin edut

  • Turvallisuus: Virtuaalisen luottokortin suurin etu on sen korkea turvallisuus. Koska kortti on vain digitaalinen numero ja sen käyttöä varten voi asettaa esimerkiksi sormenjälkitunnistuksen, se ei ole fyysisesti varastettavissa.
  • Yksityisyys: Virtuaalinen luottokortti mahdollistaa käyttäjän pitämisen erillään todellisista luottokorttitiedoistaan. Tämä antaa käyttäjille ylimääräisen tason yksityisyyttä ja suojaa heidän taloudellista tietoturvallisuuttaan.
  • Rajoitukset ja hallinta: Käyttäjät voivat asettaa rajoituksia virtuaaliselle luottokortilleen, kuten päivittäisen kulutusrajan tai tietyn voimassaoloajan. Tämä auttaa hallitsemaan budjettia ja säästää ei-toivotuilta yllätyksiltä.
  • Helppous ja kätevyys: Digitaalinen luottokortti on erittäin kätevä online-ostoksia tehdessä. Käyttäjät voivat tallentaa korttitietonsa turvallisesti nettiselaimen muistiin tai verkkokauppojen maksupalveluihin ja tehdä ostoksia yhdellä klikkauksella.
  • Kansainvälinen käyttö: Virtuaalinen luottokortti on hyödyllinen myös kansainvälisissä maksutapahtumissa, sillä se toimii samalla tavalla kuin fyysinen luottokortti maantieteellisestä sijainnista riippumatta.

Riskejä ja harkittavia seikkoja

Vaikka virtuaaliset luottokortit tarjoavat monia etuja, tulee olla myös tietoinen niihin liittyvistä mahdollisista riskeistä. Kuten kaikkia muitakin luottokortteja, virtuaalista luottokorttia on käytettävä vastuullisesti. Aseta kortillesi vahvoja salasanoja ja tarvittaessa biometrinen tunnistautuminen sekä varmista että käytät vain luotettavia palveluntarjoajia.

Älä ikinä tallenna korttisi tietoja esimerkiksi yleisille tietokoneille tai muille älylaitteille, jota käyttävät muutkin henkilöt sinun lisäksesi. Älä myöskään lähetä ikinä korttisi numeroa sähköpostitse tai tekstiviestitse äläkä paljasta sitä puhelimessa kenellekään.

Kaikki kaupat eivät välttämättä tue virtuaalisten luottokorttien käyttöä, varmista, että valitsemasi kauppa tai palveluntarjoaja hyväksyy virtuaaliset kortit. Ennen luottokortin valitsemista on myös hyvä tarkastaa luottokortin korko sekä muut kulut.

Helpoin luottokortti

Koska on olemassa kymmeniä erilaisia luottokortteja, saattavat monet miettiä mikä olisi se “Helpoin luottokortti”. Tämä helppous voi tarkoittaa eri asioita eri ihmisille riippuen heidän taloudellisesta tilanteestaan, luottoluokituksestaan ja käyttötarkoituksestaan.

Olemme kuitenkin listanneet eri tekijöitä, joita kannattaa ottaa huomioon päättäessäsi minkälainen tavallinen tai digitaalinen luottokortin sinun tulisi valita.

Helpon luottokortin kriteerit

Helppoihin luottokortteihin voidaan luokitella ne, joissa on alhaiset vaatimukset hakijoille. Tämä tarkoittaa, että niitä voi hakea ilman huippuluottoluokitusta tai suurta vuosituloa. Yksi helpon luottokortin ominaisuus taas voi olla vuosimaksun puuttuminen.

Eräälle helppo luottokortti voi olla yhtä kuin yksinkertainen ja nopea hyväksyntäprosessi. Jollekin helppous voi tarkoittaa, että siinä on kilpailukykyinen tai alhaisin korko.

Helpon luottokortin kriteerejä voi olla myös helposti saatavilla oleva asiakaspalvelu kysymyksiä tai ongelmia varten. Ja viimeisenä helpon kortin kriteerinä voi olla, että kortti käy useimmissa eri paikoissa maksuvälineenä.

Mikä on luottokortin korko?

Luottokortin korko on kustannus, joka liittyy siihen, että käytät luottokorttia lainana. Kun teet ostoksia luottokortilla, et maksa ostosta välittömästi vaan etukäteen päätettynä eräpäivänä yleensä kerran kuussa. Mikäli et maksa ostoksiasi kokonaan eräpäivänä, jää sinulle velkaa. Tämän velan mukana tulee korkoa, joka on prosenttiosuus käyttämästäsi lainasummasta.

Luottokorttien korot vaihtelevat merkittävästi kortista toiseen ja voivat olla kiinteitä tai vaihtuvia. Kiinteä korko pysyy samana, kun taas vaihtuva korko voi muuttua markkinoiden korkotason mukaisesti.

Luotto- ja pankkikortti puhelimeen

Pankkikortin siirtäminen puhelimeen on vallankumouksellinen askel rahoitusalan digitalisoitumisessa. Mobiililuottokortti on mahdollistanut käyttäjilleen entistä kätevämmän ja monipuolisemman tavan hallita rahojaan ja tehdä maksuja.

Pankkikortti puhelimeen tarkoittaa sitä, että perinteinen fyysinen pankki- tai luottokortti korvataan älypuhelimessa olevalla mobiililuottokorttisovelluksella tai mobiililompakolla. Tämä sovellus voi olla pankin oma tai kolmannen osapuolen tarjoama, ja se toimii digitaalisena versiona fyysisestä pankkikortista. Käyttäjät voivat liittää pankkitilinsä tähän sovellukseen ja tehdä sillä erilaisia rahansiirtoja ja maksuja.

Mobiilipankkikortti tuo kätevyyttä maksamiseen

Puhelimessa oleva pankkikortti tekee maksamisesta kätevää, sillä fyysistä korttia ei enää tarvitse olla mukana. Pelkkä puhelin riittää. Monien sovellusten tarjotessa biometristä tunnistautumista on puhelimessa olevalla kortilla maksaminen myös turvallista.

Puhelimessa oleva luotto- tai pankkikortti tekee myös budjetoinnista helppoa, sillä mobiilisovellukset tarjoavat useita lisätoimintoja, kuten kulutuksen seurannan sekä sähköisen kuittipalvelun.

Luottokortti netistä

Nykyään luottokortin hankkiminen netistä on yleinen tapa saada itselleen maksuväline ostosten tekemiseen ja raha-asioiden hoitamiseen. Voit tilata kätevästi sekä perinteisen että virtuaalisen luottokortin netistä.

Kun lähdet tilaamaan luottokorttia netistä, vertaile ensin eri kortteja, niiden ominaisuuksia, korkoja, ehtoja sekä kustannuksia. Valitse kortti, joka parhaiten sopii tarpeisiisi ja taloudelliseen tilanteeseesi.

Luottokortin tilaaminen netistä

Kun olet valinnut sopivan luottokortin, täytä sähköinen hakemus verkossa. Hakemusprosessi vaihtelee kortin tarjoajan mukaan, mutta se vaatii yleensä henkilökohtaisten tietojesi, kuten nimen, osoitteen, syntymäajan ja taloudellisen tiedon, kuten vuositulon ja työhistorian, antamisen.

Luottokorttihakemuksen käsittelyaika vaihtelee korttitarjoajasta riippuen. Jotkut, erityisesti virtuaalisten luottokorttien tarjoajat voivat hyväksyä hakemuksen välittömästi, kun taas toiset vaativat aikaa viikon tai kaksi.

Kun luottokorttihakemuksesi hyväksytään, saat yleensä luottokortin postitse kotiisi. Kun olet aktivoinut kortin käyttöösi voit sen jälkeen alkaa käyttää sitä ostoksiin.

Yhteenveto virtuaalisesta luottokortista.

Virtuaalinen luottokortti on moderni ja turvallinen maksuväline, joka tarjoaa käyttäjilleen monia etuja. Sen avulla voit tehdä turvallisia ja helppoja ostoksia verkossa.. Kuitenkin, kuten kaikkien rahoitusvälineiden kanssa, on tärkeää käyttää virtuaalista luottokorttia vastuullisesti ja huolehtia tietoturvastaan.

Kaiken kaikkiaan virtuaalinen luottokortti on osa digitaalisen maksamisen tulevaisuutta ja se voi helpottaa arkipäivän rahankäyttöä sekä lisätä turvallisuutta nykymaailman digitalisoituvassa ympäristössä.

Lue lisää aiheesta luottokortti:

Luottokortti.

Credit vai debit.

Pankkitilin avaaminen.

Lapselle säästäminen.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on virtuaalinen luottokortti?

Virtuaalinen luottokortti, on digitaalisessa muodossa oleva luottokortti, jota varten saat kortin numeron, turvakoodin sekä voimassaoloajan. Voit maksaa sillä ostoksia verkossa tai siirtää kortin tiedot mobiililaitteellesi, joten et enää tarvitse fyysistä maksukorttia mukanasi.

Miten maksetaan luottokortilla netissä?

Luottokortilla maksetaan netissä syöttämällä palveluntarjoajan sivuilla luotto- tai pankkikortin tiedot. Tällöin saat ostoksistasi kuitin joko sähköpostiin tai paperisena palvelun tai tuotteen mukana.

Toni Karinko
Päivitetty: 2023-11-07
Toni on kansainväliseen markkinointijohtamiseen erikoistunut ekonomi, joka on jo pitkään vastannut Rahalaitoksella asiantuntevan sisällön tuottamisesta lukijoille. Hänen kirjoituksiensa taustalla on halu tarjota asiakkaille arvokasta lisätietoa rahoituksista sekä vinkkejä päivittäisen taloudenhallinnan helpottamiseen.

Yksi hakemus, monta tarjousta

Kuka voi hakea lainaa Rahalaitokselta?

Ikä:

Sinun tulee olla vähintään 20-vuotias.

Tulot:

Sinulla tulee olla yli 600 € kuukausitulot.

Haettava lainamäärä:

Voit hakea kauttamme lainaa 500 €:sta aina 70 000 € asti.

Maksuhistoria:

Sinulla ei saa olla julkisia maksuhäiriöitä.

Vakuudet:

Meiltä voit aina hakea lainaa ilman vakuuksia.

Yhteistyökumppaneitamme

Näytä lisää