talous/nain-selviat-kasvun-haasteista-ja-yllattavista-tilanteista

Näin selviät kasvun haasteista ja yllättävistä tilanteista väliaikaisen lisärahoituksen avulla

Pienyrityksillä tulee aina jossain vaiheessa eteen tilanteita, joissa yritys tarvitsee nopeasti lisärahoitusta. Perinteisistä pankeista lainan saanti voi olla haastavaa tiukentuneiden vakuusvaatimusten ja hitaiden hakuprosessien vuoksi.

Pk-yritykset kohtaavat tilanteita, joissa tarvitaan nopeasti käyttöpääomaa esimerkiksi materiaaliostoihin, laitehankintoihin tai työntekijöiden palkkaamiseen. Usein nimenomaan nopeasti kasvavat yritykset kohtaavat tilanteita, joissa rahoitusjärjestelyt vaativat nopeita liikkeitä.

Kausivaihtelut tuottavat myös huolta yrityksille, joiden pitää valmistautua tulevaan sesonkiin ja investoida ennen kuin tuotot realisoituvat. Liiketoiminnan kehittäminen ja pyörittäminen vievät yrittäjän ajasta suurimman osan ja siksi rahoituksen järjestäminen halutaan hoitaa mahdollisimman vähällä vaivalla ja nopeasti. Silti yrityksen kannattaa olla tarkkana millä hinnalla kasvua rahoitetaan, kosta yrityslainojen kustannuksissa on suuria eroja.

Lainan kilpailuttaminen ja nostaminen suoraan verkossa on nopeaa ja helppoa.

Verkossa toimivien lainantarjoajien lainaehdoissa ja koroissa on suuria eroja. Yrityslainat kannattaa aina kilpailuttaa. Kilpailuttaminen on hyvä keino varmistaa, ettei maksa ylimääräisiä kuluja lainasta.

Yrityslainan kilpailuttaminen ja vertailu Rahalaitoksen tarjoamassa palvelussa on erittäin helppoa. Täysin suomalainen ja pitkään alalla toiminut lainanvälittäjä Rahalaitos on kilpailuttanut kuluttajien lainoja jo vuodesta 2011. Vakuudettomien yrityslainojen määrä on kasvanut viime vuosina kovaa vauhtia ja nyt myös yrityslainojen kilpailuttaminen ja vertailu on mukana palvelussa.

Yrityslainan hakulomake on nopea täyttää eikä erilaisia liitteitä ja kirjallisia dokumentteja tarvita. Lainatarjoukset tulevat kootusti Oma Rahalaitos -palveluun, jossa niiden vertaaminen on helppoa. Lainojen kilpailutus ja vertailu ei sido sinua mihinkään. Laina vahvistetaan vasta, kun olet hyväksynyt sähköisellä allekirjoituksellasi lainanmyöntäjän tarjoamat lainaehdot ja nostanut lainan tilillesi.

Yrityslainan kilpailutus 250 000 € asti
Lainan suuruus
Laina-aika

Yksi hakemus, monta tarjousta

Rahalaitos

Kuka voi hakea lainaa Rahalaitokselta?

Ikä:

Sinun tulee olla vähintään 20-vuotias.

Tulot:

Sinulla tulee olla yli 600 € kuukausitulot.

Haettava lainamäärä:

Voit hakea kauttamme lainaa 500 €:sta aina 70 000 € asti.

Maksuhistoria:

Sinulla ei saa olla julkisia maksuhäiriöitä.

Vakuudet:

Meiltä voit aina hakea lainaa ilman vakuuksia.

Yhteistyökumppaneitamme