Yrittäjä, Näin kilpailutat helposti yrityslainan ja rahoitat tarvittavat investoinnit

Yrittäjä, Nyt kilpailutat helposti yrityslainan ja rahoitat tarvittavat investoinnit - Toimi näin!

Yrittäjänä tulee eteen tilanteita, jolloin täytyy pystyä nopeasti tekemään suuriakin taloudellisia päätöksiä. Aina kassassa ei ole riittävästi rahaa tarvittaviin hankintoihin tai investointeihin. Pankkien kanssa rahoituskeskustelut kestävät usein pitkään, mutta nyt markkinoilta on saatavissa yrityslainaa helposti ja nopeasti.

Yrityksen talouden suunnittelu kausivaihtelujen ja asiakkaiden venyvien maksuaikojen kanssa voi nykypäivänä olla haasteellista. Koronakriisi on tuonut monella toimialalla lisää muuttujia liiketoiminnan suunnitteluun ja nopeisiinkin rahoituksellisiin liikkeisiin pitää varautua.

Perinteisten kivijalkapankkien rinnalle on viime vuosina syntynyt monia pääasiassa verkon kautta toimivia yritysrahoittajia. Näiden kautta on saatavissa yrityslainoja helposti ja nopeasti ilman reaalivakuuksia. Rahan hinta vaihtelee kuitenkin paljon ja sen vuoksi yrityslainan tarjoajien kilpailutus ja vertailu kannattaa tehdä pikaisenkin rahantarpeen yllättäessä.

Rahalaitos on kilpailuttanut suomalaisten lainoja jo kymmenen vuoden ajan. Yrityslainansa palvelussa ovat kilpailuttaneet tuhannet yrittäjät. Rahalaitos hakee yrityksellesi tarjoukset suurimmilta verkossa toimivilta yrityslainaa tarjoavilta rahoittajilta yhdellä hakemuksella. Saat ensimmäiset lainatarjoukset muutamassa minuutissa ja pääset vertailemaan tarjouksia sujuvasti selkeässä vertailupalvelussamme. Nopeimmillaan yrityslaina on käytössä jo samana päivänä, kun olet täyttänyt hakemuksen.

Täytä yrityslainahakemus tästä

Täysin sähköinen lainaprosessi

Rahalaitoksen kumppanit toimivat verkon kautta ja koko lainaprosessi pystytään hoitamaan sähköisesti. Tarvittaessa asiakaspalvelua on kuitenkin saatavilla ja myös Rahalaitoksen asiakaspalvelu auttaa yrittäjää kilpailutusprosessin kanssa tarvittaessa.

Yrittäjälle lainan kilpailutus on täysin maksutonta eikä se sido mihinkään. Haluamme auttaa yrittäjiä hoitamaan nopeaan rahoitukseen liittyvät asiat tehokkaasti ja löytämään kilpailukykyisen lainan luotettavasti ja helposti.

Rahalaitoksen kautta on mahdollista saada yritysrahoitusta niin pieniin kuin suuriinkin tarpeisiin.  Palvelumme kautta on mahdollista saada lainaa muutamien tuhansien väliaikaisen kassavajeen rahoittamisesta useiden miljoonien investointeihin asti.

Tutustu palveluumme tästä ja hoida helposti yrityksen laina-asiat kuntoon.

 

Yksi hakemus, monta tarjousta

Rahalaitos

Kuka voi hakea lainaa Rahalaitokselta?

Ikä:

Sinun tulee olla vähintään 20-vuotias.

Tulot:

Sinulla tulee olla yli 600 € kuukausitulot.

Haettava lainamäärä:

Voit hakea kauttamme lainaa 500 €:sta aina 70 000 € asti.

Maksuhistoria:

Sinulla ei saa olla julkisia maksuhäiriöitä.

Vakuudet:

Meiltä voit aina hakea lainaa ilman vakuuksia.

Yhteistyökumppaneitamme