Hae nopea yrityslaina Rahalaitokselta

Nopea yrityslaina tuo joustavuutta 

Kilpailuta yrityslaina nopeasti Rahalaitoksen avulla

Lainan tarve voi tulla yritykselle joskus yllättäen. Yrityslainan tarjoaminen nopeasti verkossa on lisääntynyt ja siihen liittyen rahoitusalalle on tullut perinteisten pankkien lisäksi runsaasti kotimaisia ja ulkomaisia digitaalisesti toimivia yrityslainan tarjoajia. Yrityslainat voi kilpailuttaa nyt kattavasti Rahalaitos palvelussa nopeasti ja täysin ilmaiseksi. Kauttamme haettavat yrityslainat ovat aina vakuudettomia, eli vakuutena on vain yrittäjän/yrittäjien henkilötakaus. Kun tarvitaan nopeaa yrityslainaa, täytät vain lainahakemuksen ja saat nopeasti tarjoukset kumppaneiltamme. Sen jälkeen voit valita vertailusta parhaat ehdot tarjoavan yrityslainan ja parhaimmillaan rahat ovat yrityksen tilillä jo samana päivänä.

Yrityslainan vertailu on nopean toiminnan lisäksi hyvä keino säästää lainakuluissa. Kilpailuttamalla lainan ja vertaamalla tarjouksia voi säästää useita tuhansia euroja. Nopea ja turvallinen palvelu perustuu yli kymmenen vuoden kokemukseen lainanvälityksestä. Rahalaitos on puolueeton toimija ja toimintamme ytimessä on auttaa lainanhakijoita löytämään kauttamme paras mahdollinen laina.

Nopea yrityslaina verkon kautta on myös varmasti turvallinen ratkaisu

Rahalaitos tekee yhteistyötä vain luotettavaksi todettujen ja kokeneiden yrityslainan tarjoajien kanssa. Voit siis turvallisin mielin hakea lainaa kauttamme.

Lainahakemukset ja niiden sisältämät henkilötiedot suojataan varmennetuilla tietoturvaratkaisuilla, ja kaikessa tiedon siirrossa huomioidaan GDPR direktiivin mukaiset henkilötietojen käsittelyohjeet. Palvelun käyttöturvallisuus ja ajantasainen tietoturva ovat toiminnan perusedellytyksiä kaikille rahoitusalalla toimivalle yritykselle.

Milloin kannattaa hakea yrityslainaa nopeasti verkon kautta?

Yrityksellä on rahoituksen kannalta hyvinkin erilaisia tilanteita ja tarpeita, joissa rahaa tarvitaan nopeasti ja verkon kautta haettava yrityslaina on toimiva.

Tällainen hetki voi tulla vastaan esimerkiksi nopeassa kassavajetilanteessa, kun rahan tarve yllättää äkillisesti, ja rahaa tarvitaan tilille saman tien tai viimeistään 1-2 pankkipäivän aikana. Perinteisten pankkien prosessit eivät usein taivu näin nopeisiin tarpeisiin ja silloin on järkevintä järjestää väliaikainen rahoitus mahdollisimman nopeasti verkosta hankittavan yrityslainan avulla.

Nopeita yrityslainoja tarjoavien rahoituslaitosten kasvu on ollut viime vuosina nopeaa ja uusia yrityslainaa tarjoavia toimijoita tulee markkinoille jatkuvasti. Selvästikin tarvetta nopeille yrityslainoille on siis olemassa.  Myös erilaiset kausivaihtelut ja liiketoimintaympäristössä tapahtuneet muutokset vaativat nopeaa reagointia ja joskus jopa positiiviselta ongelmalta kuulostava nopea kasvu vaatii pikaista rahoitusta perinteisten pankkien ulkopuolelta.

Nopeiden yrityslainojen plussat ja miinukset

Nopeasti saatava yrityslaina kannattaa myös harkita tarkkaan ja niin kuin kaikissa tärkeissä päätöksissä kannattaa punnita asian plussat ja miinukset. Hyviä puolia nopeassa yrityslainassa ovat mm. seuraavat asiat:

  • Tietysti ensisijainen on nopeus. Koko hakuprosessi tapahtuu verkossa. Lainahakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin ja lainantarjoajien päätökset lainan myöntämisestä tai hakemuksen hylkäämisestä tulevat nopeasti eli jopa muutamassa minuutissa ja viimeistään seuraavana arkipäivänä.
  • Lainan maksu tilille tapahtuu nopeasti. Jos yritykselläsi on tili jossain suurimmista Suomessa toimivista pankeista ja haet lainaa toimistoaikojen puitteissa. Saat tarvittavat rahat tilillesi jopa samana päivänä ja viimeistään seuraavana päivänä.
  • Kilpailutuspalvelun avulla pystyt vertailemaan eri toimijoiden tarjoukset nopeasti. Näin voit helposti arvioida valitsemasi lainan kilpailukykyisyyden ilman pitkäkestoista neuvotteluprosessia.
  • Yrityslainan hakeminen ja kilpailuttaminen on maksutonta ja ei-sitovaa. Jos et ole tyytyväinen saamiisi lainatarjouksiin, et ole velvoitettu nostamaan lainaa. Tällöin lainanhausta ei luonnollisesti aiheudu yritykselle myöskään minkäänlaisia kustannuksia.

Millaisia huonompia puolia digitaalisten toimijoiden nopeissa yrityslainoissa sitten on verrattuna perinteisiin pankkilainoihin?

  • Perinteiseen vakuudelliseen pankkilainaan verrattuna nopea yrityslaina on yleensä kalliimpi Kannattaa siis arvioida tarkkaan lainan tarve ja kulut suhteessa rahalla saatuun hyötyyn.
  • Vaikka verkosta haettavalle nopealle yrityslainalle ei tarvita reaalivakuutta, yrittäjä takaa aina ottamansa lainan henkilökohtaisesti. Tämän vuoksi yrityslainaa otettaessa kannattaa aina miettiä realistinen ja järkevästi mitoitettu maksusuunnitelma lainalle.

Yksi hakemus, monta tarjousta

Rahalaitos

Kuka voi hakea lainaa Rahalaitokselta?

Ikä:

Sinun tulee olla vähintään 20-vuotias.

Tulot:

Sinulla tulee olla yli 600 € kuukausitulot.

Haettava lainamäärä:

Voit hakea kauttamme lainaa 500 €:sta aina 70 000 € asti.

Maksuhistoria:

Sinulla ei saa olla julkisia maksuhäiriöitä.

Vakuudet:

Meiltä voit aina hakea lainaa ilman vakuuksia.

Yhteistyökumppaneitamme