Kilpailuta lomaluotto
Lainan suuruus
Laina-aika

*Lainan kuukausierän arvio: 0 €/kk

*Esimerkki lainakustannuksista: Nimelliskorko 0%, Todellinen vuosikorko (APR) 0%, Tilinhoitomaksut 0€. Aloitus- ja kuukausikulut 0€, Korkokulut 0€, Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 0€. Tarjottava laina-aika voi olla 1 - 15 vuoden välillä, tarjottava summa 500 – 60 000 € välillä ja nimelliskorko 4,5% - 20%.

Lomaluotto mahdollistaa haaveilemasi loman

Arjen ja kotona vietetyn ajan vastapainoksi tarvitaan välillä irtautumista kotinurkista. Mikä olisikaan parempi tapa irtautua arjesta kuin kauan haaveiltu lomamatka.  Yksi vaihtoehto loman rahoittamiselle on lomaluotto, jolla voit rahoittaa lomamatkan nopeasti, jos säästöjä ei ole kertynyt tarpeeksi. Lomaluoton kilpailutat nopeasti ja kätevästi Rahalaitos.fi palvelussa. Voit hakea lomaluottoa 500 eurosta alkaen ja rahat ovat parhaimmillaan tilillä jo samana päivänä.

Pienempikin lomaluotto voi riittää

Matkaa suunnitellessa nälkä kasvaa välillä syödessä ja suunnitellun loman kulut voivat nousta ajateltua suuremmiksi. Lainojen kilpailutuksesta puhuttaessa ajatellaan usein useiden kymmenien tuhansien lainoja, mutta matkabudjetin avuksi voi ottaa lomaluottoa 500 eurosta lähtien. Ja kyllä – pienikin lomaluotto kannattaa ehdottomasti kilpailuttaa. Vaikka kalliit pikavipit ovatkin lainsäädännön vuoksi lähes kadonneet on lainojen koroissa ja kuluissa edelleen suuria eroja.

Lainan suuruus
Laina-aika

*Lainan kuukausierän arvio: 0 €/kk

*Esimerkki lainakustannuksista: Nimelliskorko 0%, Todellinen vuosikorko (APR) 0%, Tilinhoitomaksut 0€. Aloitus- ja kuukausikulut 0€, Korkokulut 0€, Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 0€. Tarjottava laina-aika voi olla 1 - 15 vuoden välillä, tarjottava summa 500 – 60 000 € välillä ja nimelliskorko 4,5% - 20%.

Samalla kun matkaa suunnittelee kannattaa lomaluoton lisäksi kilpailuttaa luonnollisesti myös lennot ja muut matkan liittyvät kustannukset. Myös se onnistuu kätevästi verkon kautta. Matkaa suunnitellessa kannattaa miettiä myös tarkkaan matkustusajankohdat, kohteen hintataso ja esimerkiksi majoituksen sijainti. Näillä valinnoillakin voi säästää selvää rahaa ja pienentää lomaluoton tarvetta.

Kilpailuta lomaluotto ajoissa

Lomaluoton korot ja kulut eroavat paljonkin pankista ja lainan suuruudesta riippuen. Tämän vuoksi on hyvä vertailla lomaluottoja eri lainantarjoajilta. Lomaluotto kannattaa kilpailuttaa huolellisesti ennen sitovaa lainapäätöstä, ja se onnistuu kätevämmin ja nopeammin kuin uskotkaan. Palvelumme kautta etsimme puolestasi yhdellä hakemuksella tarjouksia lomaluotosta jopa 25 lainantarjoajalta ja esittelemme parhaat tarjoukset helposti vertailtavassa muodossa.

Kaikki kauttamme lainaa tarjoavat pankit toimivat joustavasti lomaluoton takaisinmaksun suhteen. Voit vaivattomasti ja ilman lisäkuluja lyhentää lainaasi kerralla enemmän kuin sovittu kuukausieräsi. Voit myös maksaa koko luoton kerralla pois ilman lisäkustannuksia.

Kilpailuta lomaluotto helposti Rahalaitos.fi palvelussa.

Miten haen lomaluottoa?

Vakuudettoman lomaluoton hakeminen kilpailutuspalvelumme avulla on helppoa ja nopeaa. Toimi seuraavasti:

  • Täytä lainahakemus Rahalaitos.fi palvelussa.
  • Saat tarjoukset lomaluotosta Oma Rahalaitos -palveluun.
  • Vertaa saamiasi tarjouksia ja valitse sinulle sopivin laina.
  • Varaa unelmiesi lomamatka!

Kannattaako lomaluotto maksaa luottokortilla?

Luottokortin käyttäminen loman rahoittamisessa on varsin yleistä. Joskus luottokortilla maksettaessa voi saada rahanarvoisia etuja esimerkiksi matkavakuutuksen tai peruutusturvan.  Kannattaa kuitenkin vertailla luottokortin todellisia vuosikorkoja kilpailutuspalvelun kautta haettavaan lomalainaan. Luottokorttien korot ja kulut voivat tulla huomattavastikin kertaluontoista lomaluottoa kalliimmaksi ja silloin kannattaa rahoittaa matka edullisemmalla vaihtoehdolla.

Lomaluoton kilpailuttaminen kannattaa tehdä Rahalaitos.fi palvelussa, jossa saat tarjoukset vertailtavaksi hetkessä eikä palvelun käyttäminen maksa sinulle mitään, eikä sido mihinkään, jos päätät olla nostamatta lainaa palvelun kautta.

Kuinka pitkä maksuaika lomaluotolla on?

Rahalaitoksen kautta lomaluottoa haettaessa voit valita itse laina-ajan jopa 15 vuoden maksuajalla, joskin suosittelemme lomaluotolle selvästi lyhyempää takaisinmaksuaikaa. Kun lomaluotto on kuitattu maksetuksi, on taas mukavampi suunnitella uutta lomamatkaa.

Kuka voi hakea lomaluottoa?

Perusvaatimukset lainansaamiseen ovat säännölliset eläke– tai palkkatulot sekä puhtaat luottotiedot. Iältään lainanhakijan tulee olla vähintään 20-vuotias.

 

Yksi hakemus, monta tarjousta

Rahalaitos

Kuka voi hakea lainaa Rahalaitokselta?

Ikä:

Sinun tulee olla vähintään 20-vuotias.

Tulot:

Sinulla tulee olla yli 600 € kuukausitulot.

Haettava lainamäärä:

Voit hakea kauttamme lainaa 500 €:sta aina 60 000 € asti.

Maksuhistoria:

Sinulla ei saa olla julkisia maksuhäiriöitä.

Vakuudet:

Meiltä voit aina hakea lainaa ilman vakuuksia.

Yhteistyökumppaneitamme