Lomalainalla toteutat haaveilemasi loman

Arjen vastapainoksi tarvitaan aina välillä irtautumista kotinurkista ja mikä olisikaan parempi tapa irtautua arjesta kuin kauan haaveiltu lomamatka.  Suunnittelet sitten koko perheen yhteistä etelän matkaa tai laskettelulomaa Lapissa, niin yksi vaihtoehto loman rahoittamiselle on lomalainan ottaminen.

Lomalainan hakeminen ja kilpailuttaminen onnistuu kätevästi Rahalaitos.fi palvelussa. Voit hakea lomalainaa 500 eurosta alkaen nopeasti ja helposti. Raha on parhaimmillaan tilillä jo samana päivänä.

Lainasumma 

Laina-aika 

vuotta

+
+
Arvioitu kuukausierä 0 €/kk
Tarvitsemme puhelinnumerosi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä lainahakemukseen liittyen.
Tarvitsemme sähköpostiosoitteesi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä lainahakemukseen liittyen. Jos sinulla ei ole sähköpostiosoitetta, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun soittamalla numeroon 0942456000.
Valitse työsuhteesi tyyppi. Jos olet vanhempainvapaalla tai kuntoutuksessa, valitse työpaikka, josta olet vapaalla. Jos sinulla on useita työtehtäviä, valitse se, joka on päätyösi. Valinta "Eläkeläinen" sisältää myös varhaiseläkkeelle jääneet.
Haettu lainasumma

15000

           
Laina-aika

8 vuotta

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 0 % laskettuna lainasummalle 0 €, kun takaisinmaksuaika on 8 vuotta, tilinhoitomaksu false €, avausmaksu false € ja nimelliskorko NaN %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 0 €, eli 0 €/kk. Luottokortti todellinen vuosikorko voi olla 21,34% laskettuna käytetylle lainalle 1500€, kun takaisinmaksuaika on yksi vuosi ja nimelliskorko on 19,50 % Takaisinmaksettava summa on tällöin yhteensä 1663 € eli 139€ kuukaudessa.. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1–20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500 € – 60000 €.

Pienempikin lomalaina voi riittää

Joskus matkoja suunnitellessa nälkä kasvaa syödessä ja suunnitellun loman kulut voivat nousta ajateltua suuremmiksi. Lainojen kilpailutuksesta puhuttaessa ajatellaan usein useiden kymmenien tuhansien lainoja, mutta matkabudjetin avuksi voi ottaa lomalainaa 500 eurosta lähtien.

Ja kyllä – pienetkin lomalainat kannattaa ehdottomasti kilpailuttaa. Vaikka kalliit pikavipit ovatkin lainsäädännön vuoksi lähes kadonneet on lainojen koroissa ja kuluissa edelleen suuria eroja.

Ja kun matkaa suunnittelee kannattaa lomalainan lisäksi kilpailuttaa luonnollisesti myös lennot ja muut matkan liittyvät kustannukset. Myös se onnistuu kätevästi verkon kautta. Matkaa suunnitellessa kannattaa miettiä myös tarkkaan matkustusajankohdat, kohteen hintataso ja esimerkiksi majoituksen sijainti. Näillä valinnoillakin voi säästää selvää rahaa ja pienentää lomalainan tarvetta.

 

Kilpailuta lomaluotto ajoissa

Lomaluoton korot ja kulut eroavat paljonkin pankista ja lainan suuruudesta riippuen. Tämän vuoksi on hyvä vertailla lomaluottoja eri lainantarjoajilta. Lomaluotto kannattaa kilpailuttaa huolellisesti ennen sitovaa lainapäätöstä, ja se onnistuu kätevämmin ja nopeammin kuin uskotkaan. Palvelumme kautta etsimme puolestasi yhdellä hakemuksella tarjouksia lomaluotosta lukuisalta lainantarjoajalta ja esittelemme parhaat tarjoukset helposti vertailtavassa muodossa.

Kaikki kauttamme lainaa tarjoavat pankit toimivat joustavasti lomaluoton takaisinmaksun suhteen. Voit vaivattomasti ja ilman lisäkuluja lyhentää lainaasi kerralla enemmän kuin sovittu kuukausieräsi. Voit myös maksaa koko luoton kerralla pois ilman lisäkustannuksia.

Lomalainan kilpailutat helposti ja maksutta Rahalaitos.fi palvelussa.

Miten haen lomalainaa?

Vakuudettoman lomalainan hakeminen kilpailutuspalvelumme avulla on helppoa ja nopeaa. Toimi seuraavasti:

  • Täytä lainahakemus Rahalaitos.fi palvelussa.
  • Saat tarjoukset lomalainasta Oma Rahalaitos -palveluun.
  • Vertaa saamiasi tarjouksia ja valitse sinulle sopivin laina.
  • Varaa unelmiesi lomamatka!

Matkaluotto auttaa rakentamaan unelmiesi urheilureissun

Matkan suunnittelu kannattaa aloittaa ajoissa. Saksa on mainio maa jalkapallon ja jääkiekon ystäville. Jo lyhyellä viikonloppumatkalla voit nähdä useamman pelin. Bundesliigan pääpelikierros on lauantaisin ja jääkiekon DEL-liigoja pelataan tavallisimmin perjantaina ja sunnuntaina. Esimerkkinä hyvistä kohteista vaikka München tai Berliini. Englanti on tunnettu laajasta jalkapallotarjonnastaan. Pelkästään Lontoon alueella pelaa useita Valioliiga ja Championship seuroja. Otteluita on useina päivinä viikossa.

Espanjassa nautit mainion ilman lisäksi loistoluokan jalkapallosta eri puolella maata. Esimerkiksi Madridissa ja Barcelonan ympäristössä on useita pääsarja ja toisen tason seuroja, joten lyhyeenkin matkaan voi osua useita pelejä.

Varaa lennot ja hotelli ajoissa

Kun olet sinulle sopivimman maan ja ajankohdan löytänyt varaa lennot ja hotellit. Lentojen suhteen pääset sitä halvemmalla mitä aikaisemmin olet liikkeellä. Jopa alle sadalla eurolla lennät pelipaikalle ja takaisin. Myös hotellien hinnat ovat alhaisemmat aikaiselle varaajalle.

Liput ja kulkeminen paikanpäällä

Ottelulippujen hankkiminen selviää yleensä helpoiten kotijoukkueen sivujen kautta. Esimerkiksi Espanjan ja Saksan urheilutapahtumiin lippujen hinnoittelu on maltillista ihan parhaillekin paikoille. Englannissa lippujen kysyntä on suurempaa, joten voit joutua käyttämään lippujen välitykseen erikoistuvaa toimistoa. Julkisilla liikkuminen paikan päällä on edullista ja helppoa. Tarvitset sitten junaa, linja-autoa tai metroa on suurimmissa kaupungeissa kulkeminen tehty helpoksi eikä se rasita lompakkoasi.

Nauti tunnelmasta ja varaa aikaa pelipaikalla olemiseen. Moniin peleihin kokoonnutaan jo aamupäivästä stadionin liepeille. Aloita suunnittelu jo tänään.

Lomalaina luottokortilla

Luottokortin käyttäminen loman rahoittamisessa on varsin yleistä. Joskus luottokortilla maksettaessa voi saada rahanarvoisia etuja esimerkiksi matkavakuutuksen tai peruutusturvan.  Kannattaa kuitenkin vertailla luottokortin todellisia vuosikorkoja kilpailutuspalvelun kautta haettavaan lomalainaan. Luottokorttien korot ja kulut voivat tulla huomattavastikin kertaluontoista lomaluottoa kalliimmaksi ja silloin kannattaa rahoittaa laina edullisemmalla vaihtoehdolla.

Lomaluoton kilpailuttaminen kannattaa tehdä Rahalaitos.fi palvelussa, jossa saat tarjoukset vertailtavaksi hetkessä eikä palvelun käyttäminen maksa sinulle mitään, eikä sido mihinkään, jos päätät olla nostamatta lainaa palvelun kautta.

Lue myös: Paras luottokortti matkalle

Kuinka pitkä maksuaika lomaluotolla on?

Rahalaitoksen kautta lomaluottoa haettaessa voit valita itse laina-ajan jopa 15 vuoden maksuajalla, joskin suosittelemme lomaluotolle selvästi lyhyempää takaisinmaksuaikaa. Kun lomaluotto on kuitattu maksetuksi, on taas mukavampi suunnitella uutta lomamatkaa.

Kuka voi hakea lomalainaa?

Perusvaatimukset lainansaamiseen ovat säännölliset eläke– tai palkkatulot sekä puhtaat luottotiedot. Iältään lainanhakijan tulee olla vähintään 20-vuotias.

Kilpailuta ja vertaile itsellesi edullinen käyttölaina lomaasi varten nyt Rahalaitoksen avulla!

Usein kysytyt kysymykset

Mitä on lomalaina?

Lomalaina on lainamuoto, joka on tarkoitettu matkan rahoittamiseen. Lomalainaa voit hakea Rahalaitoksen vertailun avulla nopeasti ja luotettavasti. Kilpailutamme lomalainat jopa 70 000 euroon asti.

Kuinka paljon lomalainaa voin saada?

Lomalainan suuruus vaihtelee lainanantajan mukaan. Rahalaitos kilpailuttaa vakuudettomat lomalainat jopa 60 000 euroon asti. Se kuinka paljon voit saada lomalainaa riippuu täytätkö kaikki lainanottoon tarvittavat kriteerit. Yleensä lainanottajan tulee olla yli 20-vuotias ja hänellä tulee olla hyväksyttävät luottotiedot, sekä riittävä luottokelpoisuus.

Mihin matkoihin lomalainaa voi käyttää?

Lomalainaa voi käyttää mihin tahansa matkaan, kuten lomamatkoihin, perhelomille tai muihin vapaa-ajan matkoihin. Kulutusluoton voi käyttää parhaaksi katsomallasi tavalla, joten laina voi mennä lentoihin, hotelleihin tai vaikka myös syömiseen ja matkamuistojen hankintaan. Muista kuitenkin, että laina on sopimus ja se pitää maksaa takaisin lainasopimuksessa määritetyin ehdoin. Älä koskaan ota lainaa jota et voi maksaa takaisin.

Mitä kuluja lomalainaan sisältyy?

Lomalainan kulut voivat vaihdella lainanantajan mukaan. Rahalaitoksen vertailussa on mukana yli 25 pankkia ja muuta luotonantajaa, joten sopivan lomalainan löytäminen on nopeaa. Lainan kuluihin voivat sisältyä lainanhoitokulut, kuten avaus- ja hallinnointimaksu sekä lainan korko.

Toni Karinko
Päivitetty: 2023-02-17

Toni on kansainväliseen markkinointijohtamiseen erikoistunut ekonomi, joka on jo pitkään vastannut Rahalaitoksella asiantuntevan sisällön tuottamisesta lukijoille. Hänen kirjoituksiensa taustalla on halu tarjota asiakkaille arvokasta lisätietoa rahoituksista sekä vinkkejä päivittäisen taloudenhallinnan helpottamiseen.

Yksi hakemus, monta tarjousta

Kuka voi hakea lomalainaa Rahalaitokselta?

Ikä:
Vähintään 20-vuotiaat.

Tulot:
Vähintään 600 € kuukausitulojen saajat.

Haettava lainamäärä:
Lainasumma voi vaihdella 500 € ja 60 000 € välillä.

Maksuhistoria:
Julkisia maksuhäiriömerkintöjä ei saa olla.

Vakuudet:
Meiltä voi hakea lomalainaa ilman vakuuksia.

Yhteistyökumppaneitamme

Näytä lisää