Lomalaina apuna matkan rahoituksessa
Lainan suuruus
Laina-aika

*Lainan kuukausierän arvio: 0 €/kk

*Esimerkki lainakustannuksista: Nimelliskorko 0%, Todellinen vuosikorko (APR) 0%, Tilinhoitomaksut 0€. Aloitus- ja kuukausikulut 0€, Korkokulut 0€, Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 0€. Tarjottava laina-aika voi olla 1 - 15 vuoden välillä, tarjottava summa 500 – 60 000 € välillä ja nimelliskorko 4,5% - 20%.

Lomalainalla toteutat haaveilemasi loman

Arjen vastapainoksi tarvitaan aina välillä irtautumista kotinurkista ja mikä olisikaan parempi tapa irtautua arjesta kuin kauan haaveiltu lomamatka.  Suunnittelet sitten koko perheen yhteistä etelän matkaa tai laskettelulomaa Lapissa, niin yksi vaihtoehto loman rahoittamiselle on lomalainan ottaminen. Lomalainan hakeminen ja kilpailuttaminen onnistuu kätevästi Rahalaitos.fi palvelussa. Voit hakea lomalainaa 500 eurosta alkaen nopeasti ja helposti. Raha on parhaimmillaan tilillä jo samana päivänä.

Pienempikin matkalaina voi riittää

Joskus matkoja suunnitellessa nälkä kasvaa syödessä ja suunnitellun loman kulut voivat nousta ajateltua suuremmiksi. Lainojen kilpailutuksesta puhuttaessa ajatellaan usein useiden kymmenien tuhansien lainoja, mutta matkabudjetin avuksi voi ottaa lomalainaa 500 eurosta lähtien. Ja kyllä – pienetkin lomalainat kannattaa ehdottomasti kilpailuttaa. Vaikka kalliit pikavipit ovatkin lainsäädännön vuoksi lähes kadonneet on lainojen koroissa ja kuluissa edelleen suuria eroja.

Lainan suuruus
Laina-aika

*Lainan kuukausierän arvio: 0 €/kk

*Esimerkki lainakustannuksista: Nimelliskorko 0%, Todellinen vuosikorko (APR) 0%, Tilinhoitomaksut 0€. Aloitus- ja kuukausikulut 0€, Korkokulut 0€, Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 0€. Tarjottava laina-aika voi olla 1 - 15 vuoden välillä, tarjottava summa 500 – 60 000 € välillä ja nimelliskorko 4,5% - 20%.

 

Ja kun matkaa suunnittelee kannattaa lomalainan lisäksi kilpailuttaa luonnollisesti myös lennot ja muut matkan liittyvät kustannukset. Myös se onnistuu kätevästi verkon kautta. Matkaa suunnitellessa kannattaa miettiä myös tarkkaan matkustusajankohdat, kohteen hintataso ja esimerkiksi majoituksen sijainti. Näillä valinnoillakin voi säästää selvää rahaa ja pienentää lomalainan tarvetta.

Kilpailuta lomalaina ennen ostopäätöstä

Lomalainan korot ja kulut eroavat paljonkin pankista ja lainan suuruudesta riippuen. Tämän vuoksi on hyvä vertailla lomalainoja eri lainantarjoajilta.  Lomalaina kannattaa kilpailuttaa huolellisesti ennen sitovaa lainapäätöstä, ja se onnistuu kätevämmin ja nopeammin kuin uskotkaan. Palvelumme kautta etsimme puolestasi yhdellä hakemuksella tarjouksia lomalainasta jopa 25 lainantarjoajalta ja esittelemme parhaat tarjoukset helposti vertailtavassa muodossa.

Kaikki kauttamme lainaa tarjoavat pankit toimivat joustavasti lomalainan takaisinmaksun suhteen. Voit vaivattomasti ja ilman lisäkuluja lyhentää lainaasi kerralla enemmän kuin sovittu kuukausieräsi. Voit myös maksaa koko lainan kerralla pois ilman lisäkustannuksia.

Kilpailuta lomalaina helposti Rahalaitos.fi palvelussa.

Miten haen lomalainaa?

Vakuudettoman lomalainan hakeminen kilpailutuspalvelumme avulla on helppoa ja nopeaa. Toimi seuraavasti:

  • Täytä lainahakemus Rahalaitos.fi palvelussa.
  • Saat tarjoukset lomalainasta Oma Rahalaitos -palveluun.
  • Vertaa saamiasi tarjouksia ja valitse sinulle sopivin laina.
  • Varaa unelmiesi lomamatka!

Kannattaako lomamatka maksaa luottokortilla?

Luottokortin käyttäminen loman rahoittamisessa on varsin yleistä. Joskus luottokortilla maksettaessa voi saada rahanarvoisia etuja esimerkiksi matkavakuutuksen tai peruutusturvan.  Kannattaa kuitenkin vertailla luottokortin todellisia vuosikorkoja kilpailutuspalvelun kautta haettavaan lomalainaan. Luottokorttien korot ja kulut voivat tulla huomattavastikin kertaluontoista lomaluottoa kalliimmaksi ja silloin kannattaa rahoittaa laina edullisemmalla vaihtoehdolla.

Lomaluoton kilpailuttaminen kannattaa tehdä Rahalaitos.fi palvelussa, jossa saat tarjoukset vertailtavaksi hetkessä eikä palvelun käyttäminen maksa sinulle mitään, eikä sido mihinkään, jos päätät olla nostamatta lainaa palvelun kautta.

Kuinka pitkä maksuaika lomalainalla on?

Rahalaitoksen kautta lomalainaa valittaessa voit valita itse laina-ajan jopa 15 vuoden maksuajalla, joskin suosittelemme lomalainalle selvästi lyhyempää takaisinmaksuaikaa. Kun lomalaina on maksettu, on taas mukavampi suunnitella uutta lomamatkaa.

Kuka voi hakea lomalainaa?

Perusvaatimukset lainansaamiseen ovat säännölliset eläke– tai palkkatulot sekä puhtaat luottotiedot. Iältään lainanhakijan tulee olla vähintään 20-vuotias.

 

Yksi hakemus, monta tarjousta

Rahalaitos

Kuka voi hakea lainaa Rahalaitokselta?

Ikä:

Sinun tulee olla vähintään 20-vuotias.

Tulot:

Sinulla tulee olla yli 600 € kuukausitulot.

Haettava lainamäärä:

Voit hakea kauttamme lainaa 500 €:sta aina 60 000 € asti.

Maksuhistoria:

Sinulla ei saa olla julkisia maksuhäiriöitä.

Vakuudet:

Meiltä voit aina hakea lainaa ilman vakuuksia.

Yhteistyökumppaneitamme