identiteettivakuutus

Suojaa henkilötietosi identiteettivarkauden varalta

Rahalaitoksen asiakkaana saat mySafetyn identiteettivakuutuksen vuodeksi 4,90 €/kk

Rahalaitoksen yhteistyökumppani mySafety tarjoaa asiakkaillemme kattavan identiteettivakuutuksen puoleen hintaan vuoden ajaksi. Tarjoushinta 4,90 e/kk (tilaus jatkuu vuoden jälkeen normaalihintaisena 9,90 e/kk)

Identiteettivakuutus suojaa ennaltaehkäisevästi identiteettivarkauden varalta monitoroimalla sähköpostiosoitteesi ja henkilötunnuksesi näkymistä sekä julkisessa että pimeässä verkossa. Palvelu hälyttää välittömästi, jos se huomaa tietojesi joutuneen vääriin käsiin.

Jos vahinko tapahtuu ja tietosi joutuvat vääriin käsiin mySafetyn asiantuntijat auttavat esimerkiksi virheellisteen tietojen oikaisemisessa, luottokiellon asettamisessa ja tarvittaessa luottotietojen palauttamisessa. Mahdolliset vahingot identiteettivakuutus korvaa sinulle 20000 euroon asti täysin ilman omavastuuta.

Suomalaiset tiedostavat entistä paremmin identiteetti varkauden vaarat

Suomalaisten halu tietää identiteettirikoksista voimistunut viimeisen vuoden aikana. mySafetyn IRO Researcilla teettämän tutkimuksen mukaan 63 prosenttia suomalaisista kaipaa lisätietoa identiteettivarkauksia koskevista seikoista. 56 prosenttia suomalaisista mainitsee muuttaneensa toimintatapoja suojautuakseen identiteettivarkauksilta ja 54 prosenttia mainitsi, että viimeaikainen uutisointi identiteettivarkauksiin liittyen on lisännyt ymmärrystä ilmiön vaarallisuudesta.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on identiteettivakuutus?
Identiteettivakuutus on sekä ennaltaehkäisevä että menetyksiä turvaava vakuutus identiteettivarkautta vastaan. Vakuutukseen kuuluu henkilötunnuksen ja sähköpostiosoitteiden monitorointipalvelu, joka seuraa tietojesi käyttöä verkossa. Lisäksi saat vahingon sattuessa tukea aiheettomien laskujen ja luottojen kiistämiseen ja luottokiellon asettamiseen. Identiteettivarkaudesta johtuvia kustannuksia vakuutus korvaa jopa 20 000 euron edestä yhtä vakuutuskautta (12 kk) kohden.
Kannattaako identiteettivakuutuksen ottaminen?
Tietomurrot, joissa on varastettu suomalaisten henkilötietoja ovat olleet viime aikoina enenevissä määrin julkisuudessa ja erilaiset Identiteettivarkaudet ja niiden yritykset ovat lisääntyneet Suomessa ja maailmalla merkittävästi viime vuosina. Vuonna 2020 julkaistun tutkimuksen mukaan, edellisen 12 kuukauden aikana yli puoli miljoonaa suomalaista joutui identiteettivarkausyrityksen kohteeksi ja 45 000 suomalaista identiteettivarkauden uhriksi. Vuonna 2020 julkisuuteen on tullut vielä suurempi määrä tietomurrossa vääriin käsiin joutuneita arkaluontoisia henkilötietoja. Identiteettivarkaus voi tapahtua milloin ja kenelle tahansa. Tällaisessa tilanteessa ihminen tarvitsee tukea ja selvät toimintaohjeet aiheutuneiden vahinkojen minimoimiseksi. Tällaisessa vaikeassa tilanteessa identiteettivakuutus on hyvä apu ja turva mielenrauhan palauttamiseen.
Mitä tarkoittaa monitorointipalvelu?
Monitorointipalvelu valvoo tietojasi sekä julkisessa internet-verkossa että etenkin rikollisten suosimissa anonyymeissä vertaisverkoissa. Salaisia vertaisverkkoja eli niin sanottuja pimeitä verkkoja käytetään usein varastettujen identiteettitietojen kauppapaikkoina. Identiteettivakuutukseen kuuluva monitorointipalvelu toimii automaattisesti skannaamalla antamiasi henkilötietoja ja sähköpostiosoitteita suurista tietomassoista automatisoitujen robottien ja palkattujen henkilöiden avulla. Hälytystasoja on kolme: matala, keskitasoinen ja korkea. Jos havaitsemme henkilötietojesi olevan vaarassa joutua vääriin käsiin, olemme sinuun välittömästi yhteydessä ja neuvomme, miten toimia. Voit myös itse kirjautua mySafetyn monitorointipalvelun hallintaportaaliin, josta näet suoraan, minkälaisia toimenpiteitä suositellaan kunkin hälytyksen osalta.
Miten toimin jos joudun identiteettivarkauden kohteeksi?
Kun saat tiedon vahingosta, tee välittömästi rikosilmoitus poliisille ja vahinkoilmoitus mySafetylle. Rikosilmoitus tulee liittää mySafetylle tehtävään vahinkoilmoitukseen. Vahinkoilmoitukseen tulee liittää myös kopiot kirjeenvaihdosta pankin, korttiyhtiön tai muun tahon kanssa koskien vahinkotapahtumaa ja kopiot mahdollisista kuiteista ja laskuista liittyen vahinkotapahtumaan. Soita myös mySafetyn asiakaspalvelun numeroon 09 4270 4000, niin sinua autetaan identiteettivarkauden selvittämisessä. Selvitystyötä helpottavat kaikki tapahtumaan liittyvät dokumentit jotka ovat saatavissa.
Rahalaitos

Kuka voi hakea lainaa Rahalaitokselta?

Ikä:

Sinun tulee olla vähintään 20-vuotias.

Tulot:

Sinulla tulee olla yli 600 € kuukausitulot.

Haettava lainamäärä:

Voit hakea kauttamme lainaa 500 €:sta aina 70 000 € asti.

Maksuhistoria:

Sinulla ei saa olla julkisia maksuhäiriöitä.

Vakuudet:

Meiltä voit aina hakea lainaa ilman vakuuksia.

Yhteistyökumppaneitamme

Yksi hakemus, monta tarjousta