TF bank

Lainasumma 

Laina-aika 

vuotta

+
+
Arvioitu kuukausierä 0 €/kk
Tarvitsemme puhelinnumerosi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä lainahakemukseen liittyen.
Tarvitsemme sähköpostiosoitteesi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä lainahakemukseen liittyen. Jos sinulla ei ole sähköpostiosoitetta, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun soittamalla numeroon 0942456000.
Valitse työsuhteesi tyyppi. Jos olet vanhempainvapaalla tai kuntoutuksessa, valitse työpaikka, josta olet vapaalla. Jos sinulla on useita työtehtäviä, valitse se, joka on päätyösi. Valinta "Eläkeläinen" sisältää myös varhaiseläkkeelle jääneet.
Haettu lainasumma

15000

           
Laina-aika

8 vuotta

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on NaN % laskettuna lainasummalle 0 €, kun takaisinmaksuaika on 8 vuotta, tilinhoitomaksu 0 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 8,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 0 €, eli 0 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1–20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100 € – 60000 €.

TF Bank tarjoaa kulutusluottoja ja säästötilin yksityishenkilöille sekä ostorahoitusta verkkokaupoille. TF Bank palvelee noin miljoonaa asiakasta kymmenessä eri maassa. TF Bank on perustettu vuonna 1987 ja suomalaisille pankki on tarjonnut kulutusluottoja jo vuodesta 1999 alkaen.

TF Bank – lainanhakijan vähimmäisvaatimukset

  • Tf Bankilta kulutusluottoa voivat hakea yli 22 vuotiaat hakijat
  • Hakijalla tulee olla säännölliset tulot työstä tai eläkkeestä
  • TF Bank ei tarjoa lainoja hakijoille, joilla on rekisteröityneitä maksuhäiriömerkintöjä
  • Hakijan tulee asua Suomessa vakituisesti
  • Hakijalla tulee olla julkinen lanka- tai matkapuhelinliittymä

Näin vertailet TF Bankin lainatarjouksia

TF Bank on mukana Rahalaitos.fi kulutusluottojen kilpailutuspalvelussa. Kilpailutamme lainat TF Bankin lisäksi useilla muilla pankeilla ja lainantarjoajilla ja täyttämällä lainahakemuksen sivuillamme saat TF Bankin tarjouksen ohella vertailtavaksi myös muiden lainantarjoajien lainat ja voit helposti valita sinulle sopivimman tarjouksen.

TF Bankin asiakaspalvelun yhteystiedot

Sähköposti info@tfbank.fi
Puhelinnumero 0206 90681
Avoinna ma-pe 8-16

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on TF Bank?

TF Bank on pohjoismainen pankki, joka on erikoistunut kuluttajien rahoitukseen. Jo vuodesta 1999 Suomessa toiminut pankki tarjoaa asiakkailleen 2 500 – 40 000 euron suuruisia kulutusluottoja.

Kuinka kilpailutan lainani TF Bankilla?

TF Bank kuuluu Rahalaitoksen yhteistyökumppaneihin. Täyttämällä maksuttoman hakemuksen Rahalaitoksen palvelussa kilpailutat lainasi kerralla sekä TF Bankin, että lukuisten muiden pankkien ja lainantarjoajien kesken.

Kuka voi hakea lainaa Rahalaitokselta?

Ikä:

Sinun tulee olla vähintään 20-vuotias.

Tulot:

Sinulla tulee olla yli 600 € kuukausitulot.

Haettava lainamäärä:

Voit hakea kauttamme lainaa 500 €:sta aina 60 000 € asti.

Maksuhistoria:

Sinulla ei saa olla julkisia maksuhäiriöitä.

Vakuudet:

Meiltä voit aina hakea lainaa ilman vakuuksia.

Yhteistyökumppaneitamme

Näytä lisää

Yksi hakemus, monta tarjousta