Lainojen yhdistäminen - Yhdistä lainasi ja säästä!

Lainojen yhdistäminen voi tuoda sinulle merkittävää säästöä ja helpottaa arkeasi.

Voit yhdistää lainoja jopa 70 000 euroon saakka

Täytä hakemus ja vertaa!

Pienennä

lainanhoito-
kulujasi

Helpota talouden

hallintaa

Yhdistelylaina jopa

70 000 €

Asiakkaamme arvioivat

4,45/2829 arviota

Lainahakemus

Lainan hakeminen on maksutonta eikä se sido sinua mihinkään.

Lainan suuruus
Laina-aika
*Lainan kuukausierän arvio: 210 €/kk

(Yhteishakijan kanssa voit saada paremman lainatarjouksen)

Yleistiedot

Rahalaitos

Lainojen yhdistäminen kannattaa!

2 min

1. Täytä hakemus

Aloita täyttämällä pyydetyt tiedot. Nopeimmillaan tämä vie vain pari minuuttia.

1 min

2. Kilpailutamme pankit

Nopeasti ja ilmaiseksi. Hakemus ei sido sinua mihinkään. Rahalaitos on yhteistyössä jopa 25 eri lainantarjoajan kanssa.

1 min

3. Valitse paras

Saat henkilökohtaiset lainatarjouksesi 24h sisällä, ensimmäiset jo minuutin sisällä. Sinä valitset parhaan!

Näin hyödyt, kun yhdistät monta lainaasi yhdeksi!

Joudutko kuukausittain maksamaan lainanlyhennyksiä useille eri lainanmyöntäjille? Jos tilanne on tämä, kannattaa harkita, olisiko lainat viisainta yhdistää.

Lainojen yhdistäminen tarkoittaa esimerkiksi useiden eri pienlainojen, kulutusluottojen ja mahdollisten luottokorttivelkojen yhdistämistä yhdeksi isommaksi lainaksi.

Kun yhdistät lainasi, hyödyt siitä muun muassa seuraavilla tavoilla:

  • Säästät selvää rahaa, kun et joudu maksamaan tilin- ja lainanhoitokuluja sekä laskutuslisiä erikseen moneen eri paikkaan. Jo pelkistä tilinhoitomaksuista saattaa kertyä kuukaudessa merkittävä summa, mikäli lainoja on useita.
  • Lainat yhdistämällä voit löytää edullisemman koron ja pidemmän takaisinmaksuajan lainallesi. Tämä tuo joustavuutta raha-asioiden hoitoon.
  • Kun maksettavana on vain yksi lasku, säästät myös aikaasi – et joudu muistamaan erikseen useita eräpäiviä ja käyttämään aikaa monen eri laskun maksamiseen.
  • Oman talouden hoitaminen ja seuranta helpottuu, kun lyhennettävänä on vain yksi laina.

Lainojen yhdistämisen hyödyt ovat selkeät, mutta kuinka yhdistäminen käytännössä hoidetaan?

Tarkastellaan seuraavaksi sitä, miten me Rahalaitoksella voimme auttaa sinua yhdistämään lainasi ilmaiseksi yhdellä hakemuksella – vain muutamassa minuutissa.

Yhdistä lainat Rahalaitoksen avulla – näin se onnistuu

Rahalaitos on suomalainen lainanvälittäjä, joka kilpailuttaa eri lainanmyöntäjien ja rahoituslaitosten 500-70 000 euron suuruiset lainat. Kauttamme voit kuitenkin myös yhdistää vanhoja lainojasi aina 70 000 euroon asti. Riittää, kun merkitset rastin lainahakemuksestamme löytyvään ruutuun, jossa kysytään, haluatko yhdistää vanhoja lainoja.

Laina-ajan pääset valitsemaan 1-15 vuoden väliltä. Lyhyempi laina-aika luonnollisesti madaltaa lainan kustannuksia. Voit toki maksaa lainan pois myös suunniteltua aiemmin, jos rahatilanteesi onkin jossain vaiheessa ennakoitua parempi. Tästä ei koidu sinulle lisäkuluja, ja korkoa maksat tietysti vain siltä ajalta, kun lainaa on käytössäsi.

Kenelle tarjoamme lainojen yhdistämistä?

Voit yhdistää vanhoja lainojasi palvelumme avulla, jos täytät seuraavat ehdot:

  • Olet iältäsi vähintään 20.
  • Vuositulosi ylittävät 7200 euroa.
  • Sinulla ei ole julkisia maksuhäiriömerkintöjä.

Mikäli täytit yllä olevat kriteerit, voit hakea tarjoukset lainojen yhdistämisestä kauttamme ilmaiseksi. Hakeminen on riskitöntä, eli lainahakemuksen täyttäminen ei sido sinua mihinkään. Voit tehdä vertailua rauhassa ja sen jälkeen päättää, hyväksytkö jonkin tarjouksista vai et.

Lainahakemuksen täyttäminen vie aikaa muutaman minuutin, minkä jälkeen saat heti päätöksen siitä, voitko yhdistää lainat avullamme vai et. Jos päätös on kannaltasi myönteinen, saat ensimmäiset tarjoukset yhteistyökumppaneiltamme usein vielä saman päivän aikana.

Vanhojen lainojen yhdistäminen onnistuu kauttamme viikon jokaisena päivänä vuorokauden ympäri.

Jäikö sinulle kysyttävää lainojen yhdistämisestä?

Mikäli jokin lainahakemuksen täyttämiseen tai lainojen yhdistelyyn liittyvä asia askarruttaa, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Saat meidät kiinni niin puhelimitse kuin myös sähköpostin tai verkkosivuiltamme löytyvän yhteydenottolomakkeen avulla. Palvelemme numerossa (09) 2311 3670 maanantaista torstaihin kello 9.30-16.30 ja perjantaisin 9.30-15. Sähköpostitiedustelut otamme vastaan osoitteeseen info@rahalaitos.fi.

Jos kysyttävää ei jäänyt, täytä lainahakemuksemme nyt ja yhdistä vanhat lainasi yhteen nippuun – säästät sekä aikaa että rahaa!

Yhteistyökumppaneitamme