Yhdistä lainasi

Helpota elämääsi ja säästä lainakuluissa!

Onko sinulla lainaa useasta eri paikasta? Maksatko lainakuluja useammalle lainanmyöntäjälle joka kuukausi? Yhdistämällä lainasi voit säästää reilusti lainakuluissa. Jatka lukemista ja opi miten Rahalaitos voi auttaa sinua.

Miksi yhdistää lainasi Rahalaitoksen kautta?

Rahalaitoksen kautta voi yhdistää useamman lainan yhdeksi ja näin säästää lainakuluissa. Voit yhdistää mm. pikavipit, kulutusluotot ja luottokorttivelat yhteen nippuun. Lähettämällä lainahakemuksen meidän kautta saat lainatarjouksia useilta rahoitusalan toimijoilta yhdellä kertaa.

Miksi lainojen yhdistäminen kannattaa?

Lainojen yhdistäminen kannattaa, sillä se tuo sinulle selkeitä etuja. Yhdistämällä lainasi yhdeksi:

  • säästät rahaa lainakuluissa,
  • helpotat taloutesi hallintaa,
  • lisäät joustavuutta talouteesi, ja
  • saat pidemmän maksuajan lainallesi.

Säästät rahaa mm. maksamalla tilinhoito-, lainanhoito- ja muut kulut vain yhteen kertaan sen sijaan että maksaisit ne jokaiselle luotonantajalle erikseen.

Yhdistä lainasi yhteen nippuun

Rahalaitos löytää sinulle aina edullisimman lainan. Meidän kautta voit yhdistää lainasi aina 50 000€ asti. Täytä hakemus ilmaiseksi, saat lainatarjouksen usein jopa samana päivänä.

Lainahakemus
Lainan hakeminen on maksutonta eikä se sido sinua mihinkään
Sivusto on suojattu

Lainan suuruus

Laina-aika

Lainan kuukausierä*: 23 / kk
Esimerkki lainakustannuksista: Nimelliskorko 10,4%, Todellinen vuosikorko 10,91%, Tilinhoitomaksut 0€. Aloitus- ja kuukausikulut 0€, Korkokulut €, Kokonaiskulut €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Lainojen todellinen vuosikorko on minimissään 4,5 % ja maksimissaan 50,5%.
(Yhteishakijan kanssa saat paremman lainatarjouksen)
Yleistiedot
Lainahakemuksesi on otettu käsittelyyn! Täytäthän tarkentavat tiedot, niin saat lainapäätöksen mahdollisimman nopeasti.
* Esimerkkilaskelma: Todellinen vuosikorko on 9,11 %, kun lainasumma on 10 000 €, takaisinmaksuaika on 5 vuotta, esimerkkikorko 8,75 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 12 382 €, eli 206 €/kk. Laina-aika 1-15 vuotta, todellinen vuosikorko 4,5%-50,5%.
Nordax Avida Euroloan Svea Halino Lainaamo BigBank Saldo Collector CashBuddy Fellow Finance Ostosraha Credento Credigo MyLender Balanzia Monobank Lainaaja Resurs Bank Laina.fi Komplett Bank Surimo Mastercard Tuohi

Täytät vain yhden lainahakemuksen. Me toimitamme sen usealle lainanmyöntäjälle. Valitset itse parhaiten sopivan lainatarjouksen. Usein saat lainatarjoukset jo saman päivän aikana.

Asiakaspalvelu

Vastaamme yhteydenottopyyntöihin mahdollisimman pian aukioloaikoinamme.

Tietoturvasyistä emme voi antaa asiakaskohtaisia tietoja avoimeen lainahakemukseen liittyen sähköpostitse. Hakemukseen liittyen kirjaudu Oma Rahalaitos -palveluun tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme, puh (09) 2311 3670.

Rahalaitos.fi / Eone Oy
Osoite

Kalevantie 7 C
33100 Tampere

Y-tunnus

1716336-7

Luottotiedustelut
Puhelin

09 2311 3670
(ma-to 9:30-16:30, pe 9:30-15:00)

Fax

03 3392 6261

Sähköposti

info@rahalaitos.fi

Lisätiedot
  • Yritys
  • Rekisteriseloste
  • Tietoja evästeistä