Lainavälittäjä mahdollistaa sinulle lukuisia lainatarjouksia ilmaiseksi kotisohvalta käsin
Lainan suuruus
Laina-aika

*Lainan kuukausierän arvio: 0 €/kk

*Esimerkki lainakustannuksista: Nimelliskorko 0%, Todellinen vuosikorko (APR) 0%, Tilinhoitomaksut 0€. Aloitus- ja kuukausikulut 0€, Korkokulut 0€, Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 0€. Tarjottava laina-aika voi olla 1 - 15 vuoden välillä, tarjottava summa 500 – 60 000 € välillä ja nimelliskorko 4,5% - 20%.

Lainavälittäjä mahdollistaa sinulle lukuisia lainatarjouksia ilmaiseksi kotisohvalta käsin

Nykyaikana Suomessa on mahdollista hakea lainaa kattamaan kaikki kuluttajien ja yritysasiakkaiden tarpeet. Lainaa voi hakea niin taloa, autoa kuin venettä varten. Lainoja myönnetään lisäksi mökin ostamiseen, asunnon remontointiin sekä muihin suurempiin hankintoihin. Toki lainarahalla voi tänä päivänä helpottaa myös arjen tai vapaa-ajan budjettia ilman sen tarkempaa etukäteen määritettyä rahankäyttökohdetta.

Suomalaiset lainavälittäjät, jotka pyytävät lainatarjouksia useilta ulkomaisilta lainanmyöntäjiltä, käyttävät tiukkoja kriteereitä arvioidessaan ulkomaisen pankin soveltuvuutta suomalaiselle asiakkaalleen.

Lainan suuruus
Laina-aika

*Lainan kuukausierän arvio: 0 €/kk

*Esimerkki lainakustannuksista: Nimelliskorko 0%, Todellinen vuosikorko (APR) 0%, Tilinhoitomaksut 0€. Aloitus- ja kuukausikulut 0€, Korkokulut 0€, Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 0€. Tarjottava laina-aika voi olla 1 - 15 vuoden välillä, tarjottava summa 500 – 60 000 € välillä ja nimelliskorko 4,5% - 20%.

Mikä on lainavälittäjä?

Lainanvälittäjällä tarkoitetaan palvelua, joka auttaa asiakasta löytämään juuri sopivan lainan hänen tarpeisiinsa. Oli kyseessä sitten pieni laina, jonka haluaa maksaa pois nopeasti tai pidempiaikainen laina mahdollisimman pienellä korolla ja tilinhoitomaksulla, lainavälittäjä etsii asiakkaalle nopeasti ja helposti juuri oikeanlaisen lainan.

Lainanvälittäjä vertailee, kilpailuttaa ja välittää lainoja lainanmyöntäjiltä asiakkaille. Rahalaitos on lainavälittäjä, joka toimii yhteistyössä lukuisten suomalaisten ja pohjoismaisten pankkien sekä lainanmyöntäjien kanssa. Rahalaitoksen pääasiallisena tehtävänä on avustaa jokaista lainan tarvitsijaa löytämään itselleen sopiva lainaratkaisu.

Lainavälittäjä ei siis itse myönnä lainoja vaan toimii vain välittävänä osapuolena, joka yhdistää lainaa tarvitsevat henkilöt lainaa myöntävien tahojen kanssa. Lainasopimus solmitaan siis aina pankin tai lainanmyöntäjän sekä asiakkaan välille.

Tietoa Rahalaitoksen lainakilpailutuksesta

Koska Rahalaitoksella on suora yhteys lainanmyöntäjien järjestelmiin, lähetetään asiakkaan täyttämä lainahakemus usealle, yli 20:lle, lainanmyöntäjälle yhtä aikaa. Järjestelmät toimivat hyvin yhteistyössä ja ovat suurilta osin automatisoitu, joten luottopäätös sekä ensimmäiset tarjoukset saapuvat asiakkaan nähtäväksi Rahalaitoksen palveluun välittömästi lainahakemuksen lähetyksen jälkeen.

Oma Rahalaitos -palveluun tuodaan jokainen asiakkaan saama lainatarjous, ja asiakkaan on tarjoussivulta helppo katsoa selkeiden ja hyvin läpinäkyvien tarjousten korot, kulut sekä ehdot. Lainanvälittäjä itse ei puolla tai ehdota asiakkaalle mitään tiettyä tarjousta vaan asiakas saa valita omaan tilanteeseen parhaiten sopivan tarjouksen aina itse.

Lainan valittuaan ja sopimuksen allekirjoituksen jälkeen pankki tai luotonantaja siirtää lainasumman lainanhakijan tilille usein jopa saman päivän aikana tarjouksen allekirjoituksesta. Koko prosessi ei vaadi asiakkaalta kuin muutaman minuutin kestävän hakemuksen täytön sekä sopivimman lainan valitsemisen. Lainavälittäjänä toimiva Rahalaitos hoitaa kaiken muun lainakilpailutukseen liittyvän aina maksutta.

Kilpailuta edullisen koron lainatarjoukset ja löydä sinulle sopivin laina Rahalaitoksen kautta.

Mitä eroa on eri lainavälittäjillä?

Suomessa lainanvälittäjien toimintatapoja säädellään kuluttajansuojalain kautta. Lainanvälittäjien toimintatavat ovat hieman toisistaan poikkeavia, mutta toimintaperiaatteet ovat kaikilla suhteellisen samanlaiset. Suurimmat erot lainavälittäjien kesken ovat yhteistyökumppanit ja niiden määrä.

Muita eroavaisuuksiakin toki on. Jotkut lainavälittäjät esittävät hintatarjouksensa eri tavalla. Toiset painottavat hintajärjestykseen, kun taas toiset tuovat ensin esille lainaehtoja. Jotkut lainavälittäjät tarjoavat myös lainoja esimerkiksi 60 000 euroon asti. Rahalaitos on harvoja lainanvälittäjiä, jotka kilpailuttavat myös 70 000 euron kuluttajalainoja.

Yllä mainittujen seikkojen lisäksi lainanvälittäjien eroavaisuudet kohdistuvat lähinnä lainahakemuksen selkeyteen, lainatarjousten helppoon vertailuun sekä asiakaspalvelun laatuun. Rahalaitos on arvostettu lainavälittäjä suomalaisten keskuudessa jo yli 10 vuoden kokemuksella ja jo yli 7500 asiakastamme on antanut palvelullemme keskiarvosanaksi 4,46 / 5.

Kokeile Rahalaitoksen lainavälityspalvelua ilmaiseksi tästä.

Yksi hakemus, monta tarjousta

Rahalaitos

Kuka voi hakea lainaa Rahalaitokselta?

Ikä:

Sinun tulee olla vähintään 20-vuotias.

Tulot:

Sinulla tulee olla yli 600 € kuukausitulot.

Haettava lainamäärä:

Voit hakea kauttamme lainaa 500 €:sta aina 60 000 € asti.

Maksuhistoria:

Sinulla ei saa olla julkisia maksuhäiriöitä.

Vakuudet:

Meiltä voit aina hakea lainaa ilman vakuuksia.

Yhteistyökumppaneitamme