Kilpailuta lainat ja säästät jopa tuhansia euroja

500 - 70 000 € lainojen kilpailutus onnistuu yhdellä hakemuksella

Lainan ottaminen on monelle isoimpia elämän varrella vastaan tulevia taloudellisia päätöksiä. Mitä isompaa lainasummaa olet hakemassa, sitä tarkempi sinun on oltava erilaisia lainaehtoja vertaillessasi. Lainantarjoajissa ja korkokuluissa voi olla suuria eroja, joten lainan kilpailuttaminen säästää sinulta aina selvää rahaa.

Vaikka lainojen vertailu on useimmille itsestään selvä asia, monelta unohtuu, että kilpailutuksen voi tehdä usealla eri tavalla. Jos haet lainaa netistä, saattaisit normaalisti joutua täyttämään jopa kymmeniä erilaisia hakulomakkeita, jotta voisit vertailla lainoja keskenään. Rahalaitos on suomalainen lainanvälittäjä, joka tekee saman asian helpommin – kun kilpailutat lainat kauttamme, saat yhdellä hakemuksella lainatarjouksen jopa 20 lainanmyöntäjältä ja rahoituslaitokselta.

Lainojen kilpailuttaminen on ilmaista, eikä sido sinua mihinkään

Lainojen kilpailutus onnistuu avullamme muutamassa minuutissa, ja ensimmäiset lainatarjoukset saat usein vielä saman päivän aikana. Lainan hakeminen on nopeaa myös siitä syystä, että et tarvitse vakuuksia tai takaajia saadaksesi lainaa kauttamme.

Palvelumme on käyttäjille täysin maksuton, ja jo useat kymmenet tuhannet suomalaiset ovat kilpailuttaneet lainat sen avulla. Lainahakemuksen täyttämällä et sitoudu mihinkään, eli voit kilpailuttaa lainat ilman riskiä.

Näin lainan kilpailuttaminen Rahalaitoksen avulla sujuu käytännössä

Palvelumme avulla voit kilpailuttaa lainoja, jotka ovat suuruudeltaan 500-70 000 euroa. Tarkan summan voit valita itse 100 euron tarkkuudella. Myös laina-ajan valitset vapaasti 1-15 vuoden väliltä. Mitä nopeammin maksat lainan pois, sitä halvemmaksi laina tietysti tulee.

Koska kaikki yhteistyökumppanimme ovat vastuullisia luotonantajia, he eivät myönnä lainoja kenelle tahansa. Jotta voit kilpailuttaa ja saada lainaa kauttamme, sinun on täytettävä muutama yleinen ehto:

  • Olet iältäsi vähintään 20-vuotias.
  • Tulosi ovat minimissään 7200 euroa vuodessa.
  • Taustaltasi ei löydy julkisia maksuhäiriömerkintöjä.

Lainaa voit hakea joko yksin tai yhdessä toisen hakijan, kuten esimerkiksi kumppanisi tai ystäväsi kanssa. Kun haet lainaa yhteishakijan kanssa, yhteistyökumppanimme voivat myöntää sinulle edullisemmat lainaehdot.

Hakulomakkeen täyttämisen jälkeen lähetämme hakemuksesi automaattisesti yli 20 rahoituslaitokselle ja lainanmyöntäjälle. Saat ensimmäiset lainatarjoukset usein heti samana päivänä, ja pystyt vertailemaan niitä Oma Rahalaitos -palvelussa. Sen jälkeen voit tehdä päätöksen siitä, otatko lainaa vai et.

Korkokuluissa on eroja – siksi lainojen kilpailuttaminen kannattaa

Lainojen kustannuksia voit alustavasti vertailla hakulomakkeestamme löytyvän laskurin avulla. Lopulliset lainaehdot määräytyvät kuitenkin aina muun muassa lainanhakijan, lainanmyöntäjän ja sovitun laina-ajan perusteella.

Saamiesi tarjousten korkokuluissa voi olla hyvinkin suuria eroja, joten lainojen kilpailutus on aina fiksua tehdä mahdollisimman kattavasti. Alla näet muutamia esimerkkejä joidenkin yleisten lainasummien korkokuluista kahden vuoden pituisella maksuajalla.

  • 1000 euroa alkaen 46€/kk, kokonaiskulut 1112€.
  • 2000 euroa alkaen 93€/kk, kokonaiskulut 2224€.
  • 5000 euroa alkaen 230€/kk, kokonaiskulut 5510€.

Kuinka nopeasti lainasumman voi saada tilille?

Koska Rahalaitos vain kilpailuttaa lainat, emme voi vaikuttaa luotonmyöntäjien tarkkoihin maksuaikatauluihin. Pääsääntöisesti yhteistyökumppanimme kuitenkin lupaavat, että myönnetty laina maksetaan tilille 1-2 arkipäivän kuluessa. Nopeimmissa tapauksissa voit kuitenkin saada rahat tilillesi jo saman päivän aikana hakemuksen täyttämisen jälkeen.

Jäikö kysyttävää lainojen kilpailuttamisesta?

Mikäli tarvitset apua hakemuksen täyttämiseen tai lainojen kilpailuttamiseen liittyen, voit aina olla yhteydessä asiakaspalveluumme joko puhelimitse, sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeen kautta.

Palvelemme sinua numerossa 09 2311 3670 maanantaista torstaihin kello 09.30-16.30 ja perjantaisin 09.30-15.00. Sähköpostilla tavoitat meidät osoitteesta info@rahalaitos.fi.

Kilpailuta lainat nyt ja täytä hakemus sivuillamme!

Lainahakemus
Lainan hakeminen on maksutonta eikä se sido sinua mihinkään
Sivusto on suojattu

Lainan suuruus

Laina-aika

Lainan kuukausierä*: 23 / kk
Esimerkki lainakustannuksista: Nimelliskorko 10,4%, Todellinen vuosikorko 10,91%, Tilinhoitomaksut 0€. Aloitus- ja kuukausikulut 0€, Korkokulut €, Kokonaiskulut €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Lainojen todellinen vuosikorko on minimissään 4,5 % ja maksimissaan 50,5%.
(Yhteishakijan kanssa saat paremman lainatarjouksen)
Yleistiedot
Lainahakemuksesi on otettu käsittelyyn! Täytäthän tarkentavat tiedot, niin saat lainapäätöksen mahdollisimman nopeasti.
* Esimerkkilaskelma: Todellinen vuosikorko on 9,11 %, kun lainasumma on 10 000 €, takaisinmaksuaika on 5 vuotta, esimerkkikorko 8,75 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 12 382 €, eli 206 €/kk. Laina-aika 1-15 vuotta, todellinen vuosikorko 4,5%-50,5%.
Nordax Avida Euroloan Svea Halino Lainaamo BigBank Saldo Collector CashBuddy Fellow Finance Ostosraha Credento Credigo MyLender Balanzia Monobank Lainaaja Resurs Bank Laina.fi Komplett Bank Surimo Mastercard Tuohi

Täytät vain yhden lainahakemuksen. Me toimitamme sen usealle lainanmyöntäjälle. Valitset itse parhaiten sopivan lainatarjouksen. Usein saat lainatarjoukset jo saman päivän aikana.

Asiakaspalvelu

Vastaamme yhteydenottopyyntöihin mahdollisimman pian aukioloaikoinamme.

Tietoturvasyistä emme voi antaa asiakaskohtaisia tietoja avoimeen lainahakemukseen liittyen sähköpostitse. Hakemukseen liittyen kirjaudu Oma Rahalaitos -palveluun tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme, puh (09) 2311 3670.

Rahalaitos.fi / Eone Oy
Osoite

Kalevantie 7 C
33100 Tampere

Y-tunnus

1716336-7

Luottotiedustelut
Puhelin

09 2311 3670
(ma-to 9:30-16:30, pe 9:30-15:00)

Fax

03 3392 6261

Sähköposti

info@rahalaitos.fi

Lisätiedot
  • Yritys
  • Tietosuojaseloste
  • Tietoja evästeistä