kilpailuta-lainat
Lainan suuruus
Laina-aika

Lainan kuukausierän arvio*: 0 €/kk

*Esimerkki lainakustannuksista: Nimelliskorko 0%, Todellinen vuosikorko 0%, Tilinhoitomaksut 0€. Aloitus- ja kuukausikulut 0€, Korkokulut 0€, Kokonaiskulut 0€. Tarjottava laina-aika voi olla 1 - 15 vuoden välillä ja korko 4,5% - 20%.

Kilpailuta lainat ja säästät jopa tuhansia euroja

500 - 70 000 € lainojen kilpailutus onnistuu yhdellä hakemuksella

Lainan ottaminen on monelle isoimpia elämän varrella vastaan tulevia taloudellisia päätöksiä. Mitä isompaa lainasummaa olet hakemassa, sitä tarkempi sinun on oltava erilaisia lainaehtoja vertaillessasi. Lainantarjoajissa ja korkokuluissa voi olla suuria eroja, joten lainan kilpailuttaminen säästää sinulta aina selvää rahaa.

Vaikka lainojen vertailu on useimmille itsestään selvä asia, monelta unohtuu, että kilpailutuksen voi tehdä usealla eri tavalla. Jos haet lainaa netistä, saattaisit normaalisti joutua täyttämään jopa kymmeniä erilaisia hakulomakkeita, jotta voisit vertailla lainoja keskenään. Rahalaitos on suomalainen lainanvälittäjä, joka tekee saman asian helpommin – kun kilpailutat lainat kauttamme, saat yhdellä hakemuksella lainatarjouksen jopa 25 lainanmyöntäjältä ja rahoituslaitokselta.

Lainan suuruus
Laina-aika

Lainan kuukausierän arvio*: 0 €/kk

*Esimerkki lainakustannuksista: Nimelliskorko 0%, Todellinen vuosikorko 0%, Tilinhoitomaksut 0€. Aloitus- ja kuukausikulut 0€, Korkokulut 0€, Kokonaiskulut 0€. Tarjottava laina-aika voi olla 1 - 15 vuoden välillä ja korko 4,5% - 20%.

Lainojen kilpailuttaminen on ilmaista, eikä sido sinua mihinkään

Lainojen kilpailutus onnistuu avullamme muutamassa minuutissa, ja ensimmäiset lainatarjoukset saat usein vielä saman päivän aikana. Lainan hakeminen on nopeaa myös siitä syystä, että et tarvitse vakuuksia tai takaajia saadaksesi lainaa kauttamme.

Palvelumme on käyttäjille täysin maksuton, ja jo useat kymmenet tuhannet suomalaiset ovat kilpailuttaneet lainat sen avulla. Lainahakemuksen täyttämällä et sitoudu mihinkään, eli voit kilpailuttaa lainat ilman riskiä.

Näin lainan kilpailuttaminen Rahalaitoksen avulla sujuu käytännössä

Palvelumme avulla voit kilpailuttaa lainoja, jotka ovat suuruudeltaan 500-70 000 euroa. Tarkan summan voit valita itse 100 euron tarkkuudella. Myös laina-ajan valitset vapaasti 1-15 vuoden väliltä. Mitä nopeammin maksat lainan pois, sitä halvemmaksi laina tietysti tulee.

Koska kaikki yhteistyökumppanimme ovat vastuullisia luotonantajia, he eivät myönnä lainoja kenelle tahansa. Jotta voit kilpailuttaa ja saada lainaa kauttamme, sinun on täytettävä muutama yleinen ehto:

  • Olet iältäsi vähintään 20-vuotias.
  • Tulosi ovat minimissään 7200 euroa vuodessa.
  • Taustaltasi ei löydy julkisia maksuhäiriömerkintöjä.

Lainaa voit hakea joko yksin tai yhdessä toisen hakijan, kuten esimerkiksi kumppanisi tai ystäväsi kanssa. Kun haet lainaa yhteishakijan kanssa, yhteistyökumppanimme voivat myöntää sinulle edullisemmat lainaehdot.

Hakulomakkeen täyttämisen jälkeen lähetämme hakemuksesi automaattisesti yli 25 rahoituslaitokselle ja lainanmyöntäjälle. Saat ensimmäiset lainatarjoukset usein heti samana päivänä, ja pystyt vertailemaan niitä Oma Rahalaitos -palvelussa. Sen jälkeen voit tehdä päätöksen siitä, otatko lainaa vai et.

Korkokuluissa on eroja – siksi lainojen kilpailuttaminen kannattaa

Lainojen kustannuksia voit alustavasti vertailla hakulomakkeestamme löytyvän laskurin avulla. Lopulliset lainaehdot määräytyvät kuitenkin aina muun muassa lainanhakijan, lainanmyöntäjän ja sovitun laina-ajan perusteella.

Saamiesi tarjousten korkokuluissa voi olla hyvinkin suuria eroja, joten lainojen kilpailutus on aina fiksua tehdä mahdollisimman kattavasti. Alla näet muutamia esimerkkejä joidenkin yleisten lainasummien korkokuluista kahden vuoden pituisella maksuajalla.

  • 1000 euroa alkaen 46€/kk, kokonaiskulut 1112€.
  • 2000 euroa alkaen 93€/kk, kokonaiskulut 2224€.
  • 5000 euroa alkaen 230€/kk, kokonaiskulut 5510€.

Kuinka nopeasti lainasumman voi saada tilille?

Koska Rahalaitos vain kilpailuttaa lainat, emme voi vaikuttaa luotonmyöntäjien tarkkoihin maksuaikatauluihin. Pääsääntöisesti yhteistyökumppanimme kuitenkin lupaavat, että myönnetty laina maksetaan tilille 1-2 arkipäivän kuluessa. Nopeimmissa tapauksissa voit kuitenkin saada rahat tilillesi jo saman päivän aikana hakemuksen täyttämisen jälkeen.

Jäikö kysyttävää lainojen kilpailuttamisesta?

Mikäli tarvitset apua hakemuksen täyttämiseen tai lainojen kilpailuttamiseen liittyen, voit aina olla yhteydessä asiakaspalveluumme joko puhelimitse, sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeen kautta.

Palvelemme sinua numerossa 09 2311 3670 maanantaista torstaihin kello 09.30-16.30 ja perjantaisin 09.30-15.00. Sähköpostilla tavoitat meidät osoitteesta info@rahalaitos.fi.

Kilpailuta lainat nyt ja täytä hakemus sivuillamme!

Rahalaitos

Kuka voi hakea lainaa Rahalaitokselta?

Ikä:

Sinun tulee olla vähintään 20-vuotias.

Tulot:

Sinulla tulee olla yli 7200 € vuositulot.

Haettava lainamäärä:

Voit hakea kauttamme lainaa 500 €:sta aina 70 000 € asti.

Maksuhistoria:

Sinulla ei saa olla julkisia maksuhäiriöitä.

Vakuudet:

Meiltä voit aina hakea lainaa ilman vakuuksia.

Yhteistyökumppaneitamme

Yksi hakemus, monta tarjousta