Kilpailuta lainat ja säästä selvää rahaa!

Täytä 1 hakemus - vertaa lainatarjouksia jopa yli 20 luotonantajalta

Lainan ottaminen on monelle iso päätös elämässä, varsinkin jos on kyse suuremmasta lainasta kuten asuntolainasta tai autolainasta. Lainoissa ja luotonantajissa on suuria eroja ja tämän takia lainojen kilpailuttaminen on tärkeää. Mitä suurempaa summaa haet, sitä enemmän voit säästää kilpailuttamalla lainat. Rahalaitoksen kautta onnistuu myös vanhojen lainojen yhdistäminen yhdeksi, tutustu lainojen yhdistämiseen.

Lainojen kilpailutus kannattaa

Lainojen kilpailuttaminen kannattaa oli kyseessä kulutusluotto, autolaina tai mikä tahansa muu laina! Ennen vanhaan sinun täytyi mennä pankin konttoriin asiakaspalvelijan puheille jotta pystyit hakemaan lainaa. Nykyään lainaa haetaan suoraan netistä ja siinä menee vain muutama minuutti. Koska luotonantajia on paljon ja jokainen tarjoaa lainaa omilla ehdoillaan, on tärkeää että kilpailutat lainatarjoukset ennen kuin päätät mistä nostat lainan. Kilpailuttamalla lainat varmistat ettet maksa liikaa lainastasi.

Kilpailuta lainatarjoukset ilmaiseksi Rahalaitoksen kautta

Me autamme sinua löytämään edullisimman lainan! Kun haet lainaa sivujemme kautta, kilpailutamme lainan lähes 20 luotonmyöntäjän kesken. Voit kirjautua Oma Rahalaitos -palveluun saatuasi lainatarjouksia ja näet kaikkien lainatarjouksien tiedot samassa näkymässä. Voit helposti ja nopeasti verrata lainojen kuluja. Palvelumme käyttö on sinulle täysin ilmaista eikä se sido sinua mihinkään - voit siis huoletta täyttää hakemuksen ilman että olet sidottu lainan nostamiseen!

Usein saat lainatarjoukset jo saman päivän aikana

Säästämme sinulta aikaa, vaivaa ja rahaa! Sen sijaan että itse tekisit lainahakemuksen jokaiseen pankkiin erikseen, me toimitamme hakemuksesi pankeille ja teemme tarjousten kilpailuttamisesta helppoa. Kun olet täyttänyt hakemuksen, saat lainatarjouksia kumppaneiltamme usein jo saman päivän aikana. Jos päätät hyväksyä jonkun hakemuksista, voidaan rahat maksaa tilillesi jopa heti seuraavana arkipäivänä.

Kuka voi hyödyntää lainojen kilpailutus -palvelua?

Jotta voit kilpailuttaa lainasi Rahalaitoksen kautta tulee sinun täyttää yhteistyökumppaneidemme yleiset ehdot:

  1. Olet vähintään 20-vuotias
  2. Vuositulosi ovat yli 7200 €
  3. Sinulla ei ole julkisia maksuhäiriöitä

Täytä hakemus suoraan tämän sivun kautta tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme mikäli tarvitset apua hakemuksen täyttämisessä tai jos kaipaat lisätietoa palvelustamme. Palvelemme sinua arkisin 9:30-16:30 (pe 9:30-15:00) numerossa 09 2311 3670 tai sähköpostitse info(at)rahalaitos.fi.

Lainahakemus
Lainan hakeminen on maksutonta eikä se sido sinua mihinkään
Sivusto on suojattu

Lainan suuruus

Laina-aika

Lainan kuukausierä*: 23 / kk
Esimerkki lainakustannuksista: Nimelliskorko 10,4%, Todellinen vuosikorko 10,91%, Tilinhoitomaksut 0€. Aloitus- ja kuukausikulut 0€, Korkokulut €, Kokonaiskulut €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Lainojen todellinen vuosikorko on minimissään 4,5 % ja maksimissaan 50,5%.
(Yhteishakijan kanssa saat paremman lainatarjouksen)
Yleistiedot
Lainahakemuksesi on otettu käsittelyyn! Täytäthän tarkentavat tiedot, niin saat lainapäätöksen mahdollisimman nopeasti.
* Esimerkkilaskelma: Todellinen vuosikorko on 9,11 %, kun lainasumma on 10 000 €, takaisinmaksuaika on 5 vuotta, esimerkkikorko 8,75 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 12 382 €, eli 206 €/kk. Laina-aika 1-15 vuotta, todellinen vuosikorko 4,5%-50,5%.
Nordax Avida Euroloan Svea Halino Lainaamo BigBank Saldo Collector CashBuddy Fellow Finance Ostosraha Credento Credigo MyLender Balanzia Monobank Lainaaja Resurs Bank Laina.fi Komplett Bank Surimo Mastercard Tuohi

Täytät vain yhden lainahakemuksen. Me toimitamme sen usealle lainanmyöntäjälle. Valitset itse parhaiten sopivan lainatarjouksen. Usein saat lainatarjoukset jo saman päivän aikana.

Asiakaspalvelu

Vastaamme yhteydenottopyyntöihin mahdollisimman pian aukioloaikoinamme.

Tietoturvasyistä emme voi antaa asiakaskohtaisia tietoja avoimeen lainahakemukseen liittyen sähköpostitse. Hakemukseen liittyen kirjaudu Oma Rahalaitos -palveluun tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme, puh (09) 2311 3670.

Rahalaitos.fi / Eone Oy
Osoite

Kalevantie 7 C
33100 Tampere

Y-tunnus

1716336-7

Luottotiedustelut
Puhelin

09 2311 3670
(ma-to 9:30-16:30, pe 9:30-15:00)

Fax

03 3392 6261

Sähköposti

info@rahalaitos.fi

Lisätiedot
  • Yritys
  • Rekisteriseloste
  • Tietoja evästeistä