Javascript ei ole käytössä.

Näyttäisi siltä, että sinulle ei ole käytössä Javascriptiä.

Tämän sovelluksen toimivuus vaatii Javascriptin.

Ota Javascript käyttöön ja tarvittaessa päivitä sivu, jotta voit käyttäää tätä sovellusta.

artikkeli/haaveiletko-urheilureissusta

Haaveiletko urheilureissusta? Verkon avulla rakennat oman unelmiesi matkan

Urheilutapahtuman näkeminen paikan päällä voi olla yksi elämäsi hienoimmista kokemuksista. Keräsimme muutaman vinkin, miten pääset matkaan edullisesti.

Moni suomalainen muistaa vielä ajan, kun televisiosta tuli viikossa yksi Englannin liigan jalkapallopeli, Izvestija turnaus sekä ehkä joidenkin palloilusarjojen ratkaisupelit ja suurkisat.

Nyt urheilua näkee joka päivä ja vieläpä suorana. On useita asiaan erikoistuneita kanavia eikä oikeastaan mikään urheilutapahtuma enää mene ohitse. Todellinen urheilun ystävä haluaa kuitenkin aistia koko tapahtuman tunnelman, joka alkaa usein saman päivän aamuna ja jatkuu vielä pitkälle yöhön.

Moni suomalainen tekee urheilumatkoja, keräsimme muutaman vinkin heille, jotka tätä vielä miettivät.

Ole ajoissa liikkeellä

Matkan suunnittelu kannattaa aloittaa ajoissa. Kerää hyvä porukka kasaan, valitse ensiksi haluamasi urheilulaji ja sarja mitä haluat lähteä seuraamaan. Ota tämän jälkeen esille kyseisten maiden pääsarjojen otteluohjelmat ja valitse sinulle sopivin ajankohta. Seuraavassa muutama hyvä matkakohde:

Saksa on mainio maa jalkapallon ja jääkiekon ystäville. Jo lyhyellä viikonloppumatkalla voit nähdä useamman pelin. Bundesliigan pääpelikierros on lauantaisin ja jääkiekon DEL-liigoja pelataan tavallisimmin perjantaina ja sunnuntaina. Esimerkkinä hyvistä kohteista vaikka München tai Berliini.

Englanti on tunnettu laajasta jalkapallotarjonnastaan. Pelkästään Lontoon alueella pelaa useita Valioliiga ja Championship seuroja. Otteluita on useina päivinä viikossa.

Espanjassa nautit mainion ilman lisäksi loistoluokan jalkapallosta eri puolella maata. Esimerkiksi Madridissa ja Barcelonan ympäristössä on useita pääsarja ja toisen tason seuroja, joten lyhyeenkin matkaan voi osua useita pelejä.

Varaa lennot ja hotelli ajoissa

Kun olet sinulle sopivimman maan ja ajankohdan löytänyt varaa lennot ja hotellit. Lentojen suhteen pääset sitä halvemmalla mitä aikaisemmin olet liikkeellä. Jopa alle sadalla eurolla lennät pelipaikalle ja takaisin. Myös hotellien hinnat ovat alhaisemmat aikaiselle varaajalle.

Liput ja kulkeminen paikanpäällä

Ottelulippujen hankkiminen selviää yleensä helpoiten kotijoukkueen sivujen kautta. Esimerkiksi Espanjan ja Saksan urheilutapahtumiin lippujen hinnoittelu on maltillista ihan parhaillekin paikoille. Englannissa lippujen kysyntä on suurempaa, joten voit joutua käyttämään lippujen välitykseen erikoistuvaa toimistoa.

Julkisilla liikkuminen paikan päällä on edullista ja helppoa. Tarvitset sitten junaa, linja-autoa tai metroa on suurimmissa kaupungeissa kulkeminen tehty helpoksi eikä se rasita lompakkoasi.

Nauti tunnelmasta ja varaa aikaa pelipaikalla olemiseen. Moniin peleihin kokoonnutaan jo aamupäivästä stadionin liepeille. Aloita suunnittelu jo tänään.

Lainan kilpailutus 70 000 € asti
Lainan suuruus
Laina-aika

Lainan kuukausierän arvio*: 0 €/kk

*Esimerkki lainakustannuksista: Nimelliskorko 0%, Todellinen vuosikorko 0%, Tilinhoitomaksut 0€. Aloitus- ja kuukausikulut 0€, Korkokulut 0€, Kokonaiskulut 0€. Tarjottava laina-aika voi olla 1 - 15 vuoden välillä ja korko 4,5% - 20%.

Kaikki luotonantajat yhdellä hakemuksella

Rahalaitos

Kuka voi hakea lainaa Rahalaitokselta?

Ikä:

Sinun tulee olla vähintään 20-vuotias.

Tulot:

Sinulla tulee olla yli 7200 € vuositulot.

Haettava lainamäärä:

Voit hakea kauttamme lainaa 500 €:sta aina 70 000 € asti.

Maksuhistoria:

Sinulla ei saa olla julkisia maksuhäiriöitä.

Vakuudet:

Meiltä voit aina hakea lainaa ilman vakuuksia.

Yhteistyökumppaneitamme

NordaxAvidaEuroloanSveaHalinoLainaamoBigBankSaldoCollectorFellow FinanceOstosrahaCredentoCredigoMyLenderFerratumBalanziaBRAbankResurs BankLaina.fiKomplett BankSurimoMastercardTuohiInstabankAxaFerratum BusinessQredYritysluottoBusinesscreditSantander