Aina edullisempi laina

Voit hakea kauttamme jopa 70 000 euron lainan

Voit hakea kauttamme jopa

70 000 euron lainan

Olemme yhteistyössä monien pankkien ja rahoituslaitoksien kanssa ja näin pyrimme aina hankkimaan sinulle edullisimman lainan parhailla mahdollisilla ehdoilla.

Lainahakemus
Lainan hakeminen on maksutonta eikä se sido sinua mihinkään
Sivusto on suojattu

Lainan suuruus

Laina-aika

Lainan kuukausierä*: 23 / kk
Esimerkki lainakustannuksista: Nimelliskorko 10,4%, Todellinen vuosikorko 10,91%, Tilinhoitomaksut 0€. Aloitus- ja kuukausikulut 0€, Korkokulut €, Kokonaiskulut €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Lainojen todellinen vuosikorko on minimissään 4,5 % ja maksimissaan 50,5%.
(Yhteishakijan kanssa saat paremman lainatarjouksen)
Yleistiedot
Lainahakemuksesi on otettu käsittelyyn! Täytäthän tarkentavat tiedot, niin saat lainapäätöksen mahdollisimman nopeasti.
* Esimerkkilaskelma: Todellinen vuosikorko on 9,11 %, kun lainasumma on 10 000 €, takaisinmaksuaika on 5 vuotta, esimerkkikorko 8,75 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 12 382 €, eli 206 €/kk. Laina-aika 1-15 vuotta, todellinen vuosikorko 4,5%-50,5%.
Nordax Avida Euroloan Svea Halino Lainaamo BigBank Saldo Collector CashBuddy Fellow Finance Ostosraha Credento Credigo MyLender Balanzia Monobank Lainaaja Resurs Bank Laina.fi Komplett Bank Surimo Mastercard Tuohi
Miten se toimii
Miten lainaa haetaan?
Korkein luottoluokitus
Luotettava lainanvälittäjä
Turvallisuus
Lainan hakeminen on turvallista

Usein kysytyt kysymykset

Kaikki Rahalaitos.fi palvelut ovat sinulle täysin maksuttomia. Emme veloita sinulta palvelumaksuja tai muitakaan kuluja.
Lainan hakeminen yhdessä kannattaa. Yhteishaku (haku yhteishakijan kanssa) yleensä parantaa mahdollisuuksiasi lainansaantiin sekä madaltaa lainan korkoa ja hoitokuluja. Yhteishakija tarkoittaa henkilöä, joka vastaa lainasta yhteisvastuullisesti päähakijan kanssa. Usein yhteishakijana on avio- tai avopuoliso tai muu perheenjäsen. Lainahakemuksestamme löytyy erillinen osio yhteishakijan tietoja varten.
Rahalaitos.fi -lainanvälityspalvelun kautta voit kätevästi yhdistää ja maksaa pois korkeakorkoiset pienlainat, kuten osamaksut, kulutusluotot tai pikavipit, aina 50 000 € asti. Kun lyhennät jatkossa vain yhtä lainaa, saat sille pidemmän takaisinmaksuajan sekä säästät merkittävästi koroissa ja lainanhoitokuluissa. Lisäksi sinun tarvitsee muistaa vain yksi eräpäivä ja kuukausierä.
Täytettyäsi lainahakemuksen, lainatarjoukset voidaan usein toimittaa sinulle jo saman päivän aikana. Riippuen valitsemastasi lainanmyöntäjästä, rahat maksetaan tilillesi joko samana päivänä tai muutamassa arkipäivässä.
Lainaneuvojamme palvelevat sinua puhelimitse numerossa 09- 2311 3670 (ma-to klo 9.30-16.30, pe klo 9.30-15.00). Voit myös lähettää meille sähköpostia osoitteeseen info@rahalaitos.fi tai jättää meille yhteydenottopyynnön. Vastaamme kaikkiin kysymyksiin ja yhteydenottopyyntöihin mahdollisimman pian tai viimeistään seuraavana arkipäivänä. Lainahakemuksen voit jättää myös puhelimitse saadaksesi henkilökohtaista lainaneuvontaa.
Laina ilman vakuuksia tai takaajia tarkoittaa, että et tarvitse hakemaasi lainaan minkäänlaista omaisuutta vakuudeksi. Et tarvitse myöskään toista henkilöä lainan takaajaksi.
Me, lainanvälittäjät, olemme sinua varten. Toimimme yhteistyössä lukuisten luotettavien ja tunnettujen rahoituslaitosten sekä luotonmyöntäjien kanssa. Näin pyrimme järjestämään sinulle parhaan mahdollisen lainatarjouksen. Saat yhdellä lainahakemuksella monta lainatarjousta useilta eri pankeilta, eikä sinun tarvitse lähestyä jokaista erikseen. Voit seurata hakuprosessia ja lainatarjouksia reaaliajassa ja päättää itse, minkä lainan otat. Lainanvälittäjän kautta saat lainan yleensä varmemmin, nopeammin ja edullisemmin kuin hakiessasi itse lainaa yhdestä paikasta. Lainanvälittäjä saa palkkionsa lainanmyöntäjiltä.
Voit milloin tahansa maksaa lainan pois joko kokonaan tai lyhentää sitä sovittua nopeammin. Mikäli päätät maksaa lainan aikaisemmin pois, voit tehdä sen ilman lisäkuluja. Korkoa maksat ainoastaan siltä ajalta, kun laina on ollut käytössäsi.

Lainan korko ja kulut määräytyvät kunkin Pankin ja lainanmyöntäjän omien määrityksiensä mukaan. Useimmat pankit määrittelevät korkonsa yksilöllisesti lainanhakijan mukaan. Korot ja lainasummat sekä takaisinmaksuajat vaihtelevat eri pankkien mukaan.

Täytettyäsi lainahakemuksen ja saatuasi lainatarjoukset, näet eri lainanmyöntäjien korkotiedot. Pyrimme hakemaan sinulle lainatarjouksen parhailla mahdollisilla ehdoilla, jonka jälkeen voit itse valita, hyväksytkö lainan vai et.

Kuka voi hakea lainaa Rahalaitokselta?

Ikä:

Sinun tulee olla vähintään 20-vuotias.

Tulot:

Sinulla tulee olla yli 7 200 € vuositulot.

Haettava lainamäärä:

Voit hakea kauttamme lainaa 500 €:sta aina 70 000 € asti.

Maksuhistoria:

Sinulla ei saa olla julkisia maksuhäiriöitä.

Vakuudet:

Meiltä voit aina hakea lainaa ilman vakuuksia.

Asiakaspalvelu

Vastaamme yhteydenottopyyntöihin mahdollisimman pian aukioloaikoinamme.

Tietoturvasyistä emme voi antaa asiakaskohtaisia tietoja avoimeen lainahakemukseen liittyen sähköpostitse. Hakemukseen liittyen kirjaudu Oma Rahalaitos -palveluun tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme, puh (09) 2311 3670.

Rahalaitos.fi / Eone Oy
Osoite

Kalevantie 7 C
33100 Tampere

Y-tunnus

1716336-7

Luottotiedustelut
Puhelin

09 2311 3670
(ma-to 9:30-16:30, pe 9:30-15:00)

Fax

03 3392 6261

Sähköposti

info@rahalaitos.fi

Lisätiedot
  • Yritys
  • Tietosuojaseloste
  • Tietoja evästeistä